avatar uživatele

Krissty

off
JménoKristy Kupec
Věk30 let
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Krissty
plakát
Zeke a Luther
26. ledna 2013
další názory k seriálu

Nemůžeme čekat hlubší myšlenku...

Tento seriál patří k těm, které "dospělí" a "zralí" seriáloví kritici kritizují hlavně díky tomu, že není určen pro jejich věkovou kategorii.

Zeke and Luther je oddechovka, kterou má navíc na svědomí Disney Channel, tak jak by od toho mohl někdo čekat něco víc? Seriál o dvou kamarádech na život a na smrt, kteří si pěstují a hlídají své první chlupy v podpaží a perou se o spoďáry Tonyho Hawka, jistě nezaujme každého a zčásti to nízké hodnocení i chápu. V tomto případě je ale potřeba se nad to všechno povznést a nechat se unášet mrkáním do kamery a trapnými situacemi.

Mě osobně každý díl pobaví a tyhle dva kluky sleduji fakt ráda. Možná s přibývajícím věkem budu procenta ubírat, ale nyní jsem na 90% a stojím si za tím, i když se mnou valná většina souhlasit nebude. Ale ráda budu ten někdo, kdo se kluků zastane veřejně a nechá se některými uživateli možná pohanět.

A abych nevypadla ze svého libida, dodávám, že Hutch Dano je (nebo spíše býval) mého srdce šampion! Hezounek.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Sherlock
25. ledna 2013
další názory k seriálu

Herecký koncert pánů Cumberbatche a Scotta

"Andersone, nemluvte nahlas! Snižujete IQ celé ulice."

Tohle je absolutně dokonalé. Tak dokonalé, že jsem si troufla hodnotit až po shlédnutí obou kompletních sérií. A to už od prvního dílu byl cítit ten obrovský potenciál, kterým tento seriál oplývá.

Okamžitě mě úplně okouzlil a dostal geniální a sexy Ben s tím jeho úžasným hlubokým hlasem, vykrojenými rty a dokonalým hereckým koncertem. Hodně mě překvapil Martin Freeman, kterého jsem doteď brala spíše jako směšného malého poloherce (za což se teď vážně stydím!). Ale posledním dílem první série se vše změnilo a já ještě víc než Sherlocka začala obdivovat Moriartyho. To bylo něco neuvěřitelného! Ten jeho hlas a to vystupování... To je něco neskutečného, člověku by se z toho chtělo skoro až křičet! On je skvělý a posouvá seriál ještě dál ve chvílích, kdy to vypadá, že už to lepší ani být nemůže. Těším se na každou scénu, ve které se objeví. Nikdy bych do Scotta, který na první pohled vypadá trošku jako takový malý nekňuba, neřekla, že to bude natolik geniální herec.

Nejvíce bych vyzdvihla asi díly The Great Game a The Hounds of Baskerville, ačkoliv všechny byly skvělé. Nevím, jak teď zvládnu to úmorné čekání na další sérii. Před genialitou autorů musím smeknout, nic promyšlenějšího a inteligentnějšího jsem asi nikdy neviděla. Za to děkuji!

"Vždyť je to geniální! Volej Lestrada, že hledáme uprchlého králíka!"

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %