avatar uživatele

<nemám jméno>

off
JménoZuzana
Věk
BydlištěČeská republika
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky <nemám jméno>
plakát
Pravá tvář vášně
5. července 2014
další názory k seriálu

Analia

Ze začítku jsem ten seriál úplně žrala. Koukala jsem na něj v televizi a těšila se na každý díl, i když jsem všechny nestihla. Asi po dvou letech jsem si ho začla stahovat a díl po dílu na něj koukat. Nemohla jsem se od toho odtrhnout, bylo to napínavé, romantické a všechno, co má seriál mít. O znělce ani nemluvim, ta se mi usadila do hlavy a každý díl, jsem se těšila až jí uslyšim. Ale teď? Zasekla jsem se u 100. dílu a nedokážu se donutit začít koukat. Nejsem typ, co s tim skončí, dokoukám to, ale myslím, že mi bude chvíli trvat něž se k tomu donutím. Znělka už mě tolik nebere, ani postavy, které jsem dřív milovala. Ale toto je pouze tím, že jsem na to koukala až příliš často, a zhlédnout tolik dílů po sobě, mě přestane za chvíli bavit.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
8. prosince 2013
další názory k seriálu

Nahoď oblek(y)

Nikdy jsem nechápala, co mají všichni s Barneym, proč je tak skvělej a ani sem se neměla k tomu, začít na to koukat. Ale už po prvnim díle se mi to samozřejmě zalíbilo. Barney se opravdu poved, musíme si přiznat, že bez něj by to nešlo. Každý díl je nějčím originální a nestalo se, že by byl nudný a nelíbil se mi. Nebudu to rozdělovat na série a psát k tomu jak to šlo dolů, všechny byli super.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Krok za krokem
17. března 2013
další názory k seriálu

Step by step:))

Úžasná rodina. Ty mě nikdy neomrzí. Dokázala bych na ně koukat celej den. Akorát mě štve že v 7. sérii nebyl Brandon. Seriál mi najednou přišel neůplnej. Mohli se alespoň zmínit, že někam odjel nebo něco podobného. Ale kromě toho bylo všechno úžasný. Cody je nejlepší. Ty hlášky a všechno.Jean-Luce sem nejdřiv nemusela ale po chvíli sem si ho zamilovala. Stejně tak JT a Deina. T y jejich hádky nemaj konkureci. A El..ze začátku drsná holka, to se mi hodně líbilo. A pak se z ní stala klasická holka a to byla příjemná změna. Frank a Carol...no nevim co bych k nim řekla. Asi že většina momnetek s nima byly skvělí(předevšim Frank). Ale přišlo mi trochu divný jak si furt hlídali ty děti. Možná to bylo dobou ale přišlo mi to přehnaný, tedy předevšim se strany Carol. K Markovi bych řekla asi to, že se mi líbilo jak se změnil, už z něj nebyl srábotka a vzchopil se. Lily je správná :D na to jak je malá, dokáže suprově hrát a je hrozně roztomilá :3 Párkrát sem viděla jak se tady ostatní zmiňovali, že be by vyhodili Riche. S tim já nesouhlasim, je super a s Deinou se k sobě hodí.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Gilmorova děvčata
30. ledna 2013
další názory k seriálu

Nikdy neomrzí;)

Gilmorky mi nejdřív připadali jako nudnej seriál. v televizi jsem ho přepínala. Ale jednou sem se rozhodla, že je zkouknu. Hned mě zaujali. Snad nejlepší je humor Lorelai. Když si na to vzpomenu, ještě teď se zasměju. Vztah Rory s lorelai je hezký, i když neobvyklý. Logan seriál hodně rozveselil, scény s ním mě neskutečně bavili a hrozně jsem si přála aby zůstali spolu. To je jedna z mála věcí které mě opravdu mrzeli. A klasika...na konci mě to rozbrečelo :D

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %