Thierry14

off
JménoOndra
Věk33 let (Rak)
BydlištěOpava
Twitter@VlhaO
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Thierry14
plakát
Chuck
20. února 2013
další názory k seriálu

Chuck

Chucka jsem začal sledovat na jedné nejmenované tv stanici v ČR (přiznivci určitě vědí) a po zhlédnutí několika epizod jsem si tento seriál zamiloval.

Po první a druhé serii jsem si říkal jen ať jej nezruší a udělali dobře, že dali tvůrcum šanci se ukázat ještě v lepším světle. Dle mého názoru je 3 serie jedna z nejpovedenějších. Co se týče 4 a 5 serie, tak ty už mě tak nenadchli, ale jako věrný fanoušek jsem koukal až do konce. Samozřejmě i v tomto seriálů jsou nedostatky, ale naštěstí nepřevažují to dobré.

Chuck obsahuje skvělé hlášky Caseyho, akci, trochu romantiky a další aspekty, které ho u mě řadí mezi jednoho z nejlepších seriálů. Nedokázal bych si ho představit bez Buy Moru, Morgana, Big Mika a dalších. Celkem ve velké míře jsem se s Chuckem ztotožnil až na ten Intersect v hlavě.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Arrow
4. února 2013
další názory k seriálu

Arrow

Po pilotním díle jsem jej porovnával s tím co bylo řečeno a ukázano ve smallville. Ze začátku jsem byl zklamaný, ale po zhlédnutí dalších epizod začal Arrow nabírat na obrátkách a jsem docela rád, že je to v podstatě úplně jiný "Green" Arrow. Má svůj příběh, který pozvolna odhaluje to co se mladému Oliverovi stalo po ztroskotání na ostrově. Ja tento seriál hodnotím pozitivně a těším se na další díly a serie tohoto bdělého strážce.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Sherlock Holmes: Jak prosté
1. února 2013
další názory k seriálu

Elementary

Po zhlédnutí prvních 10 epizod jsem došel k názoru, že tento serial není jeden z těch úplně nepovedených a má svým způsobem něco do sebe. Musím říct, že jsem se do něj docela zadíval a občas se dobře bavím.

30 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
70 %