avatar uživatele

Natoun

on
JménoNatálie
Věk33 let
BydlištěHeraltice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Natoun
plakát
Protiúder
20. května 2013
další názory k seriálu

Strike Back

První série výborná, druhá a třetí mě donutily snížit hodnocení za celý seriál. Ti dva noví bouchači mi tam prostě nesedí a mobilní velín, no nevím, nevím.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Generation Kill
20. května 2013
další názory k seriálu

Stay frosty

Jsem na tom podobně jako missB. Musela jsem seriál vidět 2x abych pořádně pochopila kdo je kdo a co si to vlastně říkají. Dost mi pomohly titulky, ve kterých byly některé vojenské zkratky a podobné vyrazy alespoň jednou vysvětleny.
Strašně oceňuju to, že v dílech není žádná hudba na podkreslení. Všechno je tak realističtější, zvlášť když si vojáci sami začnou zpívat. Kdo to nedělá, že?
Akce sama mi nechyběla, naopak se mi líbilo, že se tvůrci spíše zaměřili na jednotlivé vojáky a "sondu" do jejich života při akci Iraqi Freedom.
Jen doufám, že takových jako Trombley není většina. :D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Láska v bílém pekle
20. května 2013
další názory k seriálu

I believe I have seen the hell... It is white. Snow white...

Dopředu říkám, že nemám ráda Jane Austenovou a cokoli tomu podobné, ale toto mě opravdu chytilo za srdce. Celkově jsou postavy sympatické a dobře napsané a vy panu Thorntonovi prostě přejete, aby řekla ano. :D

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Pravá krev
20. května 2013
další názory k seriálu

Friends don´t let friends drink friends

K seriálu jsem se dostávala docela dlouho. Kdysi jsem ho viděla v televizi a po pár minutách jsem přepínala program. Před rokem jsem ho viděla znova a už mě to nepustilo. Ze zvědavosti jsem četla i knižní předlohu a je to snad poprvé, co jsem ráda, že se jí seriál nedrží. :)
Nejlepší postavy: Russel, Pam, Lafayette a Erik.
Co mi na TB trochu vadí je opravdu hloupá Sookie a celkově 5. serie. Na upírskou politiku vážně moc nejsem. A vždycky rozesmějí ty jejich tesáky. Ať už ten divný zvuk při vy/zasunování, nebo to, že jsou to dvojky. Upíři s nimi vypadají jako rozzužení králíčci.
Každopádně doporučuju každému, kdo bych chtěl vidět pořádný seriál (nejen) o upírech. Ale rozhodně bez dabingu, je to zlo!

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Hemlock Grove
20. května 2013
další názory k seriálu

Takže...

Ač mám tento žánr ráda, tak jsem od seriálu moc nečekala. Pak přišel zlom a už jsem se vezla a sérii dokoukala během dvou dnů. V obsazení není výjimečně nikdo, kdo by mi lezl na nervy a Famke Janssen ty potvory prostě sedí. :D You must make your heart steel a snad bude i druhá řada.

30 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %