avatar uživatele

Woxellinka

off
JménoViktória
Věk30 let (Rak)
BydlištěKošice, SVK
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Woxellinka
plakát
The I-Land
24. září 2019
další názory k seriálu

Tak trocha strata času

Zaujal ma popis k tomuto seriálu a aj napriek zlému hodnoteniu som mu chcela dať šancu ale popravde nestálo to za ten čas. Koncept veľmi zaujímavý, obrovské množstvo potenciálu, ktorý však nebol využitý. Musím sa priznať, že som to dopozerala do konca iba kvôli mojej zvedavosti, lebo ten seriál bol tak predvídateľný, že som sa jednoducho musela pozrieť stále ďalšiu epizódu aby som zistila či som mala pravdu :D (našťastie to má iba 7 častí) a väčšinou som mala.
Takže na zhrnutie: nieje to nič extra ale nijak ani neurazí, o pár dní už ani nebudem vedieť, že tento seriál existuje...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Red Band Society
17. října 2014
další názory k seriálu

Jo, jo, jo!

S radosťou sledujem hodnotenia tohto seriálu a musím súhlasiť, lebo akokoľvek tuho sa zamýšľam, nenapadá mi nič, čo by som vytkla. Naopak páči sa mi, že herci, ktorí hrajú teenargerov naozaj vyzerajú ako teenargeri a postavy nie sú zaškatuľkované, naopak často prekvapia. Celé to nemocnica prostredie nie je brané úplne vážne a seriózne ale zas ani na ľahkú váhu, povedala by som, že všetko okolo tohto seriálu je dosť dobre vyvážené :) Neviem, čo viac k tomu, iba že určite odporúčam, príjemná oddychovka!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Předstírání
7. června 2014
další názory k seriálu

Zaujalo :)

Už pri zhliadnutí traileru som si vravela, že toto by mohlo byť zaujímavé a naozaj po prvej časti ma to nadchlo a chytilo :) Sledovať dianie na strednej škole, ktorá je presne opačná ako všetky ostatné je skvelé, veď v každom filme/seriály sú najobľúbenejší futbalisti a roztlieskavačky. Postavu Amy som si ihneď zamilovala a pri Karme mám často ťažké srdce ale zas mám pocit, že sa výborne dopĺňajú. Každopádne odporúčam ako oddychovku, 20 minútové epizódy sú k tomuto typu seriálu akurát, ale osobne neočakávam, že to bude nejaký extra hit na dlhé obdobie.(predsa len omieľať stále to isté dookola po čase omrzí) Snáď sa dočkáme aj druhej série s nejakými fresh nápadmi.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %