avatar uživatele

jackpv

off
JménoPetr
Věk29 let
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele jackpv
plakát
Království
8. února 2014
další názory k seriálu

Dokonalý první dojem

Naprosto neplánovaně jsem viděl jen kus dílu, ale okamžitě mě zaujal. Hned mi bylo jasné, že jakmile to bude jen trochu možné, chci shlédnout celý seriál, těžko říct co mě uhranulo nejvíce. Nejspíš jsem byl až šokován neuvěřitelně zdařilými, do detailu propracovanými kostýmy doplněnými fantastickými výkony herců. Zkrátka, v podstatě není ani tak důležité co konkrétně to bylo, neboť vše dohromady vytváří jedinečný komplet, jež zaručeně stojí za shlédnutí.

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Ulice
26. listopadu 2013
další názory k seriálu

Jiná krevní skupina

Lhal bych kdybych tvrdil, že jsem se na tento seriál nekoukal když začínal. s čistým svědomím však mohu říct, že šlo jen o několik epizod a to ani ne za sebou jdoucích. Řekněme, že na můj vkus se jednalo až o moc obyčejně podané všední starosti. Tak skvělému seriálu jako jsou například Friends nikdy nesahal ani po paty. Neviděl jsem žádný důvod proč ztrácet čas u tak nudně podaných osudů, jež život nabízí. Popravdě, myslím si, že každý má svých starostí dost a koukat na další po večerech se mi nezdá jako nejlepší volba. k tomu zpracování si připočtěme onu známou nekonečnost a máme tu nádherný exemplář, jak nemá vypadat dobrý seriál.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
0 %
plakát
Nejdrsnější kamioňáci světa
22. listopadu 2013
další názory k seriálu

Slušná podívaná

I přes fakt, že jsem fanda spíše osobních automobilů vyšší střední třídy, klasické americké trucky mě nepřestávají uchvacovat.
Narazil jsem na tento seriál docela náhodou, to když jsem zase jednou přepínal programy. Jednoduše řečeno jsem na zůstal zírat na tu neuvěřitelnou cestu, jež měli jet. Byl to myslím pátý díl, v Kanadě. Nedokázal jsem si představit jak bych po té cestě jel s osobním vozem, natož s truckem vezoucím tak velký náklad. I když mi všichni účinkující úplně nesedí, smekám před jejich řidičskými schopnostmi.
Od toho dne jsem se těšil až se budu moci podívat na další díl. Jsou zde k vidění místa o kterých jsem mnohdy ani neslyšel, místa na kterých pravidelně riskují život desítky statečných řidičů. Místa jež mě uchvátila, fascinující scenérie, a k tomu nechybí špetka napětí.
Za shlédnutí to určitě stojí, doporučuji hlavně fandům trucků.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Glee
17. listopadu 2013
další názory k seriálu

Kvalita o níž jsem neměl zdání

Na tenhle seriál mě přivedla má kamarádka, do té doby jsem jen věděl že něco takového snad dávají na prima cool. Podívat se, to mě nenapadlo.
Obrovská chyba, takový odpočinek, legraci a pohodu jakou pociťuji když se na tento seriál dívám, jsem už dlouho nezažil. Většina songů zde použitých je lepší než originály. Dokonce, většinu z nich bych ani od původních autorů sám od sebe neposlouchal, ale když jsem je slyšel v Glee, nemohl jsem se jich nabažit. Jsem zatím(je mi hanba) u první řady, ale nepochybuji o tom, že si povede na výbornou i nadále.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Takešiho hrad
17. listopadu 2013
další názory k seriálu

Pár dílů k údivu stačilo

Naprostá šílenost. Mé hluboké uznání mají všichni soutěžící co do toho šli. Většina z nich má neskutečnou fyzickou přípravu, navzdory tomu jak mizerné podmínky k tréninku měli. Stále jsem čekal až někdo vyhraje, ale marně, pak mně to čekání již přestalo bavit.
Jedny z nejnáročnějších tratí, docela dobrý nápad, ale na dlouhou dobu to tedy nevidím.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
50 %
plakát
Tuningové války
17. listopadu 2013
další názory k seriálu

Jak to vidím já

Jeden z nejlepších seriálů pro ty, jež alespoň trochu zajímá tuning v praxi.
Já sám jsem se dozvěděl spoustu postupů, které mně velmi zajímaly. Milovníkům tuningu, a hlavně těm kteří jsou začátečníci v tomto ohledu, vřele doporučuji. Jedinečná příležitost vidět vše naživo.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %