avatar uživatele

Katchib

off
JménoKatchib
Věk36 let (Kozoroh)
BydlištěPardubice
Twitter@katchib
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/katerina.dobesova2812
Poznámka
Pokud mne chcete kontaktovat, použijte Google Talk nebo email.
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Kdo jsem?

Obyčejná holka, která měla to štěstí, že našla práci umožňující plánovat si svůj vlastní čas.

Jaká jsem?

Tak trochu cholerik startující na první našlápnutí. Na první pohled často působím jako ledová královna a vůbec mi to nevadí. Ve skutečnosti jsem tvor chápavý a naslouchající. Svoje přátele nikdy nenechám ve štychu. Ale nebojte, nemusíte se mě bát, neukousnu vás.

Co mám ráda?

Seriály, dobrý psaný projev, češtinu, Jonnyho Cashe, Bruce Springsteena, dobré jídlo, kvalitní víno, čerstvý čaj a zvířata. Zejména pak kočky, mám jich doma šest. A taky svého manžela samozřejmě :-)

Co nesnáším?

Pravopisné chyby, špatnou stylistiku, denní tisk, sladká jídla, mořské potvory, posmrkané kapesníky jinde než v koši, polystyren, pomluvy, neprofesionální jednání a lži.

Co dělám?

Od všeho trochu. Ve svém profesním životě jsem vyzkoušela mnohé. Byla jsem telefonní operátorkou, barmankou, servírkou, sekretářkou, novinářkou, copywriterkou, redaktorkou i korektorkou, a některé z těchto profesí dělám stále. Ve svém volném čase překládám titulky k seriálům a píšu články nejen na Serialzone

Jaké seriály mě baví?

Miluji seriály s detektivní, právní a politickou tématikou. Baví mě seriály, kde jsou hlavními hrdinkami ženy, ale ani mužským hrdinou nepohrdnu.

Momentálně koukám na:



Čekám na další sérii pokud bude:




Dokoukala jsem všechny díly:



Mám rozkoukané nebo chci vidět,ale nemůžu se k tomu dokopat:



Co mě zajímá v nové sezóně:



Momentálně překládám nebo spolupracuji na překladu:




Momentálně jsem zavalená prací a nemám vůbec čas na překlady. Pokud by po mně chtěl nějaký zájemce přebrat štafetu, klidně se do toho pusťte.