avatar uživatele

Caraaa

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Caraaa
plakát
Skins
18. března 2013
další názory k seriálu

I'm not tellin you to smile but don't be down!

Pro mě jeden z nejlepších seriálů a snad jediný který jsem dokázala dokoukat až do konce všech serii a stále z něj být tak nadšená a sledovat jej několikrát dokola. Jsem tím naprosto posedlá!
1. generace na mě neudělala nějakej extra dojem, protože jsem ten samý děj viděla,akorát v US version, což mě teď mrzí, protože američané to celé jen okopírovali a mě tím ten originál úplně zkazili. Každopádně i tak jsem to milovala a druhá série se mi už líbila více (tu už amerika nenatočila, proto jsem konečně byla něčím překvapená)
U mě vyhrává 2. generace a to díky tomu, že je zaměřen hlavně na život Effy (Kaya Scodelario je nejkrásnější a nejúžasnější herečka co jsem kdy viděla a zasloužila si mít v tomto seriálu více prostoru a jsem také ráda, že nejsem jediná kdo to viděl a tak Bryan Elsley napsal 3. a 4. serii o Effy a její partě). V podstatě jsem si zamilovala každého v partě!
3. generace je už taková moderní, nemám co vytknout, ale nic mě ani nějak neoslnilo...Nedokázala jsem vystát Liv, ale to je věc názoru :D tahle generace ale krásně ukazuje, jak se dokáže život posrat v jedné minutě.
Co na tomhle seriálu zbožňuji je to, jak je to reálné (až na pár seků). Nic o nadpřirozených lidech, upírech, rozmazlených boháčů a bůhví co dalšího. Prostě normální lidi jako jsme my s normálníma problémama, jaký my řešíme každý den. díky tomu vás to více vtáhne do děje.

Nejoblíbenější postavy: 1. gen.: Maxxie, Tony, Chris 2. gen.: EFFY!!, Emily a Naomi, Cook, Pandora 3. gen.: Alo, Mini, Frankie

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %