avatar uživatele

KubíkRafíkZamík

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele KubíkRafíkZamík
plakát
Odpočívej v pokoji
8. května 2015
další názory k seriálu

Everyone's Waiting

Začal jsem to sledovat hlavně kvůli vychválovanému finále, chtěl jsem hrozně moc vědět, jak takové geniální zakončení vypadá a už to vím a absolutně souhlasím. O tom později, celý seriál je vynikající, realné drama o životě, občas vtipné, morbidní, sprosté, geniální, dojemné, prostě jako život, celý seriál se točí okolo smrti, ale také o kráse života a proč bychom si ho měli vážit. Ke každému seriálu patří dobré postavy, ty tady rozhodně jsou a není jich málo, nejsou tu zlí a špatní, ale jsou tu lidi s jejich problémy, stěštím, sledujeme jak se mění podle toho co se v jejich životě děje. Nevím co dál, musím už psát o finále, které bylo to nejgeniálnější co jsem v životě viděl, každý kdo má rád svůj život a párkrát už ho napadlo co je vlastně smrt, musel být z finale nadšený, protože SFU skončilo jako skončí život každého z nás. A bylo to krásné, dojemné, promyšlené, skvělá hudba, po 2. v životě jsem brečel u seriálu, to se do ted povedlo jen LOST a už jen za to Six Feet Under ve mně zůstane, nejsou tu žádné zvraty, zrady podobné kraviny, je tu jen život, tak jako ho prožíváme my, neskutečně lidský a procítěný seriál. HBO thank you !!!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Agresivní virus
16. července 2014
další názory k seriálu

Strain překvapil

Poslední dobou si všímám, že FX umí: (Fargo, AHS, Sons of Anarchy atd...) a Strain po pilotu je na špici, líbilo se mi to dost, i když jsem čekal větší horor, ale kupodivu ty vědecké kecy mi nelezly na nervy, ale spíš jsem z nich měl husinu :D Postavy taky fajn, Ephraim a Abraham mně přesvědčili, záhady v seriálu začly výborně, chci vědět víc, takže natěšenost na další díly, jako u málokterého seriálu, ale je to jen pilot snad se kvalita udrží, jestli ano, mé hodnocení bude 100%. Jinak zatím se mi to líbi, celkem mi to sedlo a dávám 90% a jsem zvědav do budoucna.

77 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
85 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
90 %
plakát
Pozůstalí
2. července 2014
další názory k seriálu

I feel lost again.

Po shlédnutí pilotu, jsou mé dojmy celkem dobré, nezklamalo mně, je to sice kapku matoucí, že ještě ani nevíme pořádně kdo je kdo? A kdo jsou sakra ty lidi v tom magorském klanu? Proč ten týpek střílí ty psy? Je to tu zas Leftovers hazí záhady a otázky, stejně jako před 10 lety legendarní a fenomenální LOST a mně osobně to chybělo, je mi fuk jak moc nepřehledné to bude, ale konečně se nějaka tako spatlanina nadpřirozena, hromady tajemných otázek a záhad vrátila. HBO mi opět dokázalo, že je právem nejlepší stanice! a znovu splnilo má vysoká očekávání, jsem spokojen. Uvidíme jak to pujde dál.

100% nedám, protože je v tom přeci jenom takovy nechtěny zmatek od autorů. Takže zatím 80% a přeju Leftovers hodně štěstí do budoucna. Máte nakročeno dobře, jen tak dál :)

79 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
80 %
plakát
Californication
2. července 2014
další názory k seriálu

Madafakááá

David Duchovny se pro roli nenapravitelného Hanka Moodyho asi narodil, v nejvyšší formě hází vtípek za vtípkem. Hned za jeho paty se drží ostatní postavy v čele s Charliem, kterého si musíte taky zamilovat. Eddie Nero, nevím proč, ale když se tenhle idiot objevil, vždycky jsem slavil. Showtime vytvořil klenot, Californication umí totiž pobavit, ale taky slušně dojmout, když si uvědomíte že Hank, všechno co kdy chtěl vlastně nemá, ale čím jsou všichni starší, dávají mu to pěkně sežrat, nejvíc asi Becca. V těhle chvílích mi ho fakt bylo líto. Od 1. do 4. série byl seriál 100%, následující 3 série už špapaly pomalu trošku vedle, ale stále se bavíte a rozhodně si konec Hankova prasečince nepřejete. Poslední série, ačkoliv byla nejslabší, dustojně seriál doprovázi ke konci. A rozhodně vás konec bude mrzet a bolet, néé ani tak poslední epizoda, ta mně celkem zklamala, ale během emotivních scén poslední série si budete uvědomovat, že jedna z vašich srdovek se už opravdu řítí do finále. A budete vzpomínat, jak Hank točil film, psal knihu, učil na škole, vybaví se vám všechny jeho přítelkyně atd...

Po finále seriál stále hodnotím 100% Hank odešel dustojně, jen jsem doufal že konec bude víc emotivní, bohužel nestalo se. Ale i tak 7 let si nás Hanku bavil, jako nikdo jinný. Děkujem za to.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Dexter
23. října 2013
další názory k seriálu

Dexík

Dexter pamatuju si jak jsem viděl pilot bylo to užasné a Dexter se už po první absolutně fantastické serii stal hitem ale že z toho bude až takový hit jakým se stal koho by to napadlo?. Všechny serie se mi šíleně líbily až na tu 8 ale o tom později, během 8 let se Dexter vyvíjel a postupně měnil z monstra na člověka i když já ho za monstrum nikdy nepovažoval, právě naopak byl to pro mně prostě frajer totálně jsem si ho zamiloval hroyně těžce se mi seriál hodnoti když už vím jak skončil, mám smíšené pocity a přehrávám si v hlavě všechny duležité a dojemné momenty. Ale není to jen o Dexovi, je tam spousta dalších užasných postav, jako Deb, Rita, Batista, Masuka-tohodle uchyla musí každý milovat. Dá se říct že Dexter fungoval časem velmi jednodušše, každá serie mám nové zaporáky, kladase, problémy, komplikace, a každá většinou končí vyložene neskutečně, hlavně, 3., 4, a 6, o te 8. radši ani nemluvím. Je až neskutečné jaký charkter se dá vytáhnout z vraha, co vraždí vrahy čímž je vlastně hodný, musím tvurce pochválit, za vnitřní hlas Dexe, užasný nápad, ani Harry který jsem mu zjevoval nebyl špatný, a celkově prostě nemám ten seriál za co kritizovat, je užasný a nelituju ani jedné minut sttrávené u něj, vždycky tam bylo něco nového, nic se neopakuje, je to prostě show jak má být. K závěru bych dodal že Dexter je u mně 2. nejlepší seriál všech dob a všemi nenaviděné finále pro mně bylo neskutečné, emotivním, smutné a to hodně smutné, ale fantastické. Děkuju tvurcum, hercum, stanici, za všechno co pro ten seriál udělali, neskutečné řeknete si na hlasm dexter po 8 letech skončil. Opravdu zavislícký seriál a doporučuju všemi deseti. Dexi děkuju za krásných 8 let , 8 serii, za všechno co jsem s tebu prožil.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Arrow
18. května 2013
další názory k seriálu

Na to jsem čekal

Arrow, my seriáloví fanoušci, máme nový hit. Na Arrowa jsem čekal hodně dlouho a věděl jsem že mně potěší, ale že až takhle, šílenost.

Proč je Arrow tak fantastic: Postavy, město, atmosféra, soundtrack, příběh, zápletka, a hlavně flasbacky z ostrova, které užasně nostalgicky připomínají LOST - (i miss ya).

Kvalita epizod stoupala, protože Pilot nasadil vysokou latku. Prostředek byl takový obyčejný, že ste pomalu začínali bát, že Arrow jde do háje...nebojte, vydržte, posledních pár epizod bude odměnou za to čekání, o samotném finále radši nechci mluvit, málem mi ukapla slzička. Prostě WOW doporučuju doufám že na pozdzim se sejdeme u 2. série. pro mně nejlepší seriál 2012/2013 a zaroven největší překvapení posledních let.

68 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
100 %
plakát
Upíří deníky
18. května 2013
další názory k seriálu

Ach ti upíři

Áno, Vampire Diaries ještě ted si vybavuju jak mně pilot dostal, čekal jsem od toho další kravinu jako Twillight, to jsem se naštěstí mýlil. Je to něco uplně jiného a nevím čím to je, ale funguje to, asi nemůžu odolat užášným postavám ke kterým si najdete cestu, nejdéle mi to trvalo ke Caroline (celou první řadu). Dále prostě nemůžu odolat nejlepší bratrovské dvojici, jakou jsem kdy kde viděl...jsou užasní. Tak samo Elena, Alaric, a všichni ostatní. Pak zápletky, příběh a dějová linka každé řady jsou vždycky perfektní všechno vždy vymazleno do posledního detailu, hudba skvělá..výborně zvoleno také prostředí. Nevím co dál chválit, za mně 10z10 a finále 4. série bylo absolutně top!

1. série - 100%
2. série - 100%
3. seríe - 100%
4. série - 90%


nejoblíbenější postavy: Stefan, Damon, Caroline, Alaric, Elena.

Aktualizace: 5. řada už o hodně slabší, TVD jdou někam kam jsem si to nepřál, ale pozor ten konec by to trochu mohl zachránit. každopádně si myslím, že čím dřív CW tohle ukončí, tím líp. Uvidíme co nám Vempajří předvedou v 6. řadě.

Po 5. sérii ovšem snižuji na 80%

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
47 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
80 %
plakát
Ztraceni
21. března 2013
další názory k seriálu

Prostě LOST

LOST je srdcovka, teda alespon pro mně, k tomu jak moc si mně získal se jemně přibližil jen Dexter, 1. 2. a 3. série Vampire Diaries a 1. a 2. série Prison Breaku, jinak nic.
A proč je LOST tak super a všichni ho milujou. Hlavně proto že to byl 1.seriál který se pokusil o menší revoluci, ůžasný tajemný a nádherný ostrov, na kterém se děje hromada divných a ze zečatku nepochopitelných věcí a událostí. Hromada herců, které jsem já osobně nikde předtím neviděl, tudíž neznámí herci a všichni to zahráli totálně ůžasně. Nej. postavy: Sawyer, Ben, Hugo, Jack, Lock. Možná jsem byl do toho seriálu tak zamilovanej, že mu ani nemám co vytknout, prostě já tam chyby nevidím, záhady mi přijdou celkem vysvětleny a skoro všechny, víme kdo je Černej kouř, víme kdo je Jacob, víme kdo jsou Dharma, Víme kdo jsou ti Druzí, i o každé postavě v seriálu víme něco z minulosti i budoucnosti, no a samozřejmě současnosti, víme i proč se ostrov přemistoval v čase, víme proč se lidi na ostrově uzdravili, víme proč spadlo letadlo, objasnili nám tvůrci skoro všechny záhady, nebo alespon mi to tak přijde. No abych to už ukončil, LOST je moje srdcovka, miluju to, viděl jsem ho od znova snad 3krát, prostě ho doporučuji všemi deseti.
Ještě menší doplnění už právě to tajemno, amosféra, chvílema i menší strach, např. odpálení poklopu a pohled dovnitř, vstup do Jacobovy chatky, zjevováni Yemmiho, Boona, atd... to je přesně to do čeho se dá zamilovat.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %