avatar uživatele

NikitaL

off
JménoNemesis
Věk27 let
BydlištěPegasus Galaxy - Atlantis
Twitter@SlecnaNemesis
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/nikol.latalova
Poznámka
Názory uživatelky NikitaL
plakát
Bylo, nebylo
18. května 2016
další názory k seriálu

Bylo, nebylo - ale spíš bylo

Na seriál Once Upon a Time jsem, jako na většinu těch, které sleduji, narazila jen pouhou náhodou, ale náhodou, za kterou jsem velmi vděčná, protože každý fandom, do kterého se můžu připojit, je jako moje další rodina a každý další svět, který objevím, je jako můj nový domov. Jsem sice teprve u konce první série, ale už teď cítím, že nás s tímto seriálem sváže silné pouto. :) Podle mě člověk na pohádky nikdy není moc starý, navíc pohádky nás už odmala učí, jaké jsou věci v takzvané skutečnosti, věci, které nás nenaučí ani ve škole, ani nikde jinde. OUAT jsem si opravdu i za tak krátkou dobu stihla zamilovat a obyvatele Storybrooku a různých kouzelných říší ještě více a nemůžu se dočkat, jaké další tajemství tu odhalím. A rozhodně ho doporučuji ke zhlédnutí vám všem, ať jste staří nebo mladí, protože na vaše vnitřní dítě byste nikdy neměli zapomínat a tohle je krásná cesta k tomu, jak si ho připomenout. Takže... směle do toho!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Legenda
19. března 2016
další názory k seriálu

Sean Bean mnoha tváří

Přiznám se bez mučení, že na tenhle seriál jsem se začala dívat hlavně kvůli Seanovi Beanovi v hlavní roli, jelikož je to můj nejoblíbenější herec a tak jsem si to nemohla nechat ujít. Čekala jsem nějakou průměrnou detektivku, ale tohle úplně předčilo moje představy. Zápletka mě naprosto dostala, prostředí tajných operací a vojenských misí se mi opravdu líbí a samozřejmě nesmím šetřit chválou na Seana a jeho dokonalé ztvárnění různých identit, které během vteřiny vysype z rukávu. A taky na jeho skvělý britský přízvuk, vtipné hlášky a grimasy, ze kterých se někdy div neválím smíchy po zemi. Dále jsem si velmi oblíbila postavu počítačového génia Maggie a agenta Rice. Dost mě mrzí, že má tenhle seriál pouze dvě série, protože si myslím, že by se to ještě dalo rozvinout, ale co už. Moje hodnocení je více než kladné, jsem velmi ráda, že jsem na Legends narazila a nedělá mi problém všechny epizody zhlédnout během dvou dnů. :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Hra o trůny
16. srpna 2015
další názory k seriálu

Hra o nervy

K fenoménu známému pod názvem Hra o trůny jsem se dostala nejprve přes knihy, které jsem začala číst, abych konečně věděla, co že má tahle populární sága být.Chytlo mě to.Výborně napsané, napínavé, poučné, donutí to člověka myslet, pamatovat si, rozvíjet fantazii, přemýšlet, jak by to asi mohlo být dál.. Tak jsem si řekla, že se podívám i na seriál, omrknu, jak toto skvělé literární dílo televize zpracovala.Nezklamalo mě to, dokonce mi to vyrazilo dech a to už jenom při titulní znělce, která patří k těm nejlepším, jaké jsem kdy slyšela.Obsazení, efekty, zápletky, všechno se mi velmi líbí, jediné, co s čím se pořád ještě nemohu smířit, asi jako spousta z nás, je umírání tolika postav a hlavně těch našich oblíbených.Z toho důvodu jsem si to přejmenovala jako Hru o nervy.Nikdy nevíte, kdo vám umře příště.Velmi se těším na pokračování a doufám, že mě stejně jako doposud nezklame a na Železný trůn usedne někdo, kdo si ho v tomto nestabilním, krutém a nejistém kontinentu dokáže vybojovat a také udržet.Někdo, koho budeme akceptovat i my.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Hvězdná brána: Atlantida
16. srpna 2013
další názory k seriálu

Nemá chybu.

Tenhle seriál sleduji už odmala a nemůžu si ho vynachválit.
Většina lidí si stojí za tím, že SGA je pouze okopírovaná SG 1 a že originál je lepší.
Každý má svůj názor a i když jistá podobnost tu opravdu je, já tedy dávám velkou přednost právě Atlantidě.
Možná proto, že jsme skoro stejně staří :)
SG je sice taky fajn, ale pro mě je tenhle seriál prostě nejlepší.
Už první díl mě chytil a čím více jsem jich viděla, tím více jsem se na další těšila.
Je tam výborná zápletka, vynikající mezinárodní obsazení, o akci tam není nouze, velkou poklonu scénáristům, i když je fakt, že 4 série by klidně stačily, ale co už.
Já mám tenhle seriál velice ráda a myslím,že nejsem jediná, kdo by se na ztracené město antiků rád podíval osobně.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %