avatar uživatele

BeeBee

off
Jméno
Věk29 let
BydlištěLos Angeles, California
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky BeeBee
plakát
Angel from Hell
28. ledna 2016
další názory k seriálu

Go back to hell. Please.

Pro Maggie Lawson mám slabost už od dob Psych a Jane Lynch si mě získala v Glee. Bohužel mě ale ani tato "super dvojka" nedokáže u seriálu udržet a tak po třech epizodách končím. Nápad je sice poměrně originální, ale naprosto špatně uchopený. Místo komických situacích mezi člověkem a "andělem strážným" se zde jedná spíše o silný stalking, kdy nejen že je postava anděla pravděpodobně magor - a ne stylem "haha já jsem vtipný magor" - ale zároveň je i strašně otravná a nesympatická. Allison musí být asi velmi trpělivý člověk, stejně tak jako já, když jsem to vydržela až do třetího dílu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
30 %
plakát
Merlin
21. prosince 2015
další názory k seriálu

"She is the darkness to your light, the hatred to your love."

Zapomeňte na legendu, seriál z ní čerpá snad jen jména a názvy. Nečekejte kvalitu, britskej Sherlock to opravdu není. Přistupte k tomu s otevřenou myslí, nemějte přehnané nároky a zaručuju vám, že si užijete vtipnou podívanou napříč královstvím Kamelotu.
Celý seriál staví na ústřední dvojici v podání Colin Morgan a Bradley James, jejichž vztah je v podstatě definicí slova "bro-mance". Tvůrcům se zde casting nadmíru povedl, chemie mezi nimi je až neuvěřitelná a jejich vtipné scény a hlášky dělají z průměrného seriálu silně nadprůměrný. Velký podíl na tom nese i Katie McGrath, která postavu Morgany ztvárňuje tak dokonale, že vám občas běhá i mráz po zádech. V seriálu si projde největší změnou a její přerod od dobra ke zlu je podle mě nejsilnější dějovou linkou. Skvěle byly obsazené i vedlejší postavy - vševědoucí Gaius, nemilosrdný Uther Pendragon a věrní rytíři Kamelotu. Přes co se ale nedokážu přenést, je Gwen. Herečka se podle mě do té role vůbec nehodí a po většinu času mi tato postava přišla nadmíru otravná. (Po Merlin-maratonu tři roky od skončení seriálu už mi Gwen tolik nevadí, přesto si ale stále myslím, že je nejslabším článkem obsazení)
Při sledování máte občas pocit, že vedlejší dějové linky se lehce opakují, struktura dílů je většinou velmi podobná, avšak seriálu to nijak neškodí. 1. až 3.série se nesou hodně v komediálním duchu, 4.série trochu přiostřuje a 5. už je velmi temná. Velké plus je pro mě, že si tvůrci příliš nehráli s milostnými linkami. Zakončení pro mě bylo uspokojivé; patřím do té skupiny, které se konec líbil. Myslím, že to právě tak mělo být..


"In a land of myth, and a time of magic, the destiny of a great kingdom rests on the shoulders of a young boy. His name... Merlin."

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Láska ve hvězdách
21. prosince 2015
další názory k seriálu

Roswell 2.0

Přijít v dnešní době s něčím novým je prakticky nemožné. Přiznejme si.. většinu už jsme někde viděli. A tak v seriálovém (i filmovém) světě dochází čím dál k častěji k recyklaci, neboť.. Přiznejme si i toto.. Proč by nemohlo mít úspěch něco, co už kdysi jednou úspěch mělo?

Na samém konci dvacátého století to byl Roswell - seriál, který se stal ve své době velkým hitem a představil nám hned několik budoucích seriálových i filmových hvězd. Ehm Ehm, Katherine Heigl. O více než dekádu později pak přichází CW se Star-crossed - námětem velmi podobným, příběhem (troufám si tvrdit) lákavým, zpracováním přinejmenším zajímavým, úspěchem však.. nulovým. Stanice se drží svého zaběhnutého systému (teen-drama, zakázaná láska, milostné trojúhelníky), těžko jí budeme vyčítat to, čím je vlastně známá a na co se specializuje. Bohužel Star-crossed ničím nevybočuje, až moc okatě připomíná jiné schéma seriálů od CW (taky vám Emery připadá jako další dvojnice Eleny z TVD?) a bez oné špetky "něčeho navíc" nemá šanci na přežití. 13epizod je nakonec i víc než dost.

Aimee Teegarden je naprosto rozkošná, zbožňuju jí už od od FNL a upřímně mi ani tolik nevadilo, že opět hraje středoškolačku. Přes co jsem se ale přenést nedokázala, je Matt Lanter hrající ve svých 30ti letech 16ti letého puberťáka. To už je opravdu směšné. Koukat se na něj mě nikdy neomrzí, ale už je na čase vzít nějakou věku vhodnější roli. Ono i dalším postavám stěží věříte, že chodí na střední. Podle mě seriál hodně ztroskotal i právě na tomhle. Víc by se hodila méně známá jména v přiměřenějším věku.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Bylo, nebylo
17. prosince 2015
další názory k seriálu

Evil never looked so good.

Seriály většinou hodnotím až po kompletním shlédnutí, čili po season finale. OUAT se pro mě ale stalo natolik nezáživným, že mi nezbývá nic jiného, než se s ním v začátcích páté série rozloučit. Forever.

Když před několika lety přišla stanice ABC s Once upon a time, byla to trefa do černého. Námět pohádek "pro dospělé" oslovil velké procento diváků, spojení reálného světa s tím pohádkovým bylo nekonvenční a tvůrcům nabízelo širokou škálu možností. Například seznam postav, které mohli do seriálu vepsat byl (a stále je) prakticky nekonečný.
Bohužel kvalita seriálu po první sérii silně klesla a nezachránily to ani některé světlé momenty v pozdějších sériích (ne ve druhé! tam nebyl jediný světlý moment).
Podle mého osobního názoru vše ztroskotává na špatných castinzích a špatně napsaných postavách. V jedné sérii se něco takového většinou nijak silně neprojeví, pokud ale chcete tahouna na několik let, je tento bod nejzásadnější.
Kámen úrazu je pro mě Emma v podání Jennifer Morrison. Herečku znám už z dob House, kde patřila k mým oblíbeným a právě proto jsem jí dlouho omlouvala. S přibývajícími díly jsem ale musela usoudit, že někdo jako ona by neměl být hlavní postavou.
Děti jsou většinou otravnou "položkou" v každém seriálu. Někdy se dají přetrpět, někdy jsou dokonce i roztomilé a někdy.. někdy si přejete vytrhat všechny vlasy, pokud se zrovna objeví na obrazovce. A přesně tohle byl pro mě případ Henryho.
Obří romance v podání Sněhurky a jejího prince? Tihle dva měli být "párem number one" celého seriálu. V první sérii to s nima ještě šlo, dál už to bylo jen utrpení. Josh Dallas je charming maximálně tak na papíře, když má ale začít hrát, je to spíš k smíchu. A Ginnifer Goodwin? Té snad spolu s vlasy odstřihly i všechno ostatní, protože co si pamatuju, tak jsem jí v jejích dřívějších filmech měla ráda. Tady mi ale leze neskutečně na nervy. A chemie mezi nimi? Ta se asi zapomněla někde na matice.
Velké plus dlouho zastávala evil dvojka v podání Reginy a Rampa, avšak i ti s postupem času ztrácí dech. Stejně tak Hook, který byl v začátcích dobrým okořeněním a nyní už je jen ufňukaným štěnátkem, běhajícím za Emmou jak ocásek.

Watchlist mám narvaný k prasknutí a pro seríál, u kterého se musím přemlouvat, abych si pustila další díl, v něm není místo.
70% - pouze díky skvělé první sérii, která tak navyšuje ubohý průměr.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
70 %
plakát
Amerika hledá topmodelku
15. prosince 2015
další názory k seriálu

Wanna Be On Top?

Moje guilty pleasure.
Na jednu stranu si myslím, že letošní ukončení už bylo na čase, na druhou stranu by mi nevadilo tuhle realityshow vídat ještě několik let.
Tara je bohyně. Po všech stránkách. A ať je tenhle seriál sebevětší blbost, nikdo jí nemůže upřít, že stvořila celosvětový fenomén. Série jsou pokaždé něčím obzvláštněny, nikdy nevíte co úplně čekat a pokud u toho příliš nepřemýšlíte, jedná se o docela fajn podívanou. Zákulisí modelingu, focení(pro mě nejlepší část), přehlídky, castingy, rivalita.. Je tu vše, co tenhle třpytivý svět nabízí. A mnohdy i něco víc...

60% - protože já si to sice užívám, ale kvalitu to zrovna dvakrát nepobralo.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
The Astronaut Wives Club
15. prosince 2015
další názory k seriálu

Behind every great man, there is even a greater woman.

Yes, please! Tak toto se opravdu povedlo.
Seriál svýma pastelovýma barvičkama dokonale zapadá do letního programu, plánovaná uzavřená minisérie zaručuje, že v příběhu nenajdete hluchá místa a všech 10dílů si vychutnáte plnými doušky -od první minuty do té poslední- a co se týče obsazení... to je naprosto dokonalé.
Retro dobu v seriálech většinou nevyhledávám, ale tady mě vyloženě baví. Zobrazení 60.let je nenucené a působí přirozeně. Příběh je neokoukaný a zajímavý, částečně možná právě proto, že se zaměřuje na skutečné události, které ve velkém ovlivnily nejen Ameriku, ale i celý svět.
Seriál vám dává šanci nahlédnout do zákulisí astrosvěta z pohledu žen. Sledujete skupinku astromanželek, které stojí za úspěchy i pády svých mužů. Zamilujete si je. Smějete se s nimi. Brečíte s nimi. Na konci si řeknete, že to byla jízda, necháte vesmír vesmírem a se šťastným pocitem si půjdete dál žít svůj život.
Přesně jako ony...

"That's why they call them ass-tronauts." -Marge

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
The Slap
13. prosince 2015
další názory k seriálu

Holly s...slap!

Není divu, že tohle propadlo, Amerika na něco takového není připravená. Uhodit dítě je v USA nemyslitelné a nemyslím si, že je to něco, na co by se američtí rodiče chtěli koukat, natož o tom sledovat celý seriál.
Tato minisérie mě nalákala svým obsazením, ale neměla jsem sílu to dokoukat, chování "ublížené" rodinky mi hrálo na nervy. Matka je kr*va, dítě rozmazlenej fracek a profackovat by se měla půlka ameriky.

Omlouvám se, můj názor vychází z osobní zkušenosti.
Feel free to disagree.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
40 %
plakát
Clipped
13. prosince 2015
další názory k seriálu

"Clipped" it out.. of the program.

Seriál se snaží - až moc. Nepřirozeně. Každá postava představuje typické seriálové klišé. Charakterový rozvoj žádný. Všichni jsou zaškatulkovaný v krabičkách a za celou dobu z nich nevystrčí ani nos. Všechno se zdá umělé, vtípky otřepané a situace..máte pocit, že už jste je někde viděli.
Ne, není to jen pocit. Opravu už jste je někde viděli.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
40 %
plakát
Camp
13. prosince 2015
další názory k seriálu

Camp skončil. Znovu neotevře.

Škoda. Tohoto seriálu je opravdu škoda.
Ne že by mě neobnovení pro druhou sérii vzalo tak, abych týden brečela do polštáře, upřímně si zprávu o zrušení vůbec nepamatuju. Rozhodně to nebyl ten typ seriálu, který sledujete se zatajeným dechem a nemůžete se dočkat další epizody, ale něco na něm prostě bylo.
Dokonale se to hodilo do letního programu. Spousta potenciálu pro budoucí série. Každé léto by camp znovu otvíral své dvěře a vítal známé i nové postavy.
NBC mohlo vytvořit typ seriálu, který jsme vídali v minulosti. Rodinná oddechovka na letní večery, kdy si k televizi sedne celá rodina. Žádné vyhrocené místy nereálné drama, žádná hi-teh kriminálky, žádné sci-fi díla. Normální seriál, z normánlího táborového prostředí, s normálními postavami a normálními zápletkami. Pro dospělé, i pro mladší. Seriál, který by na konci léta pomyslně zavřel dveře a vy byste si na něj do dalšího léta pravděpodobně ani nevzpomněli, ale jeho znovu-otevření by vás mile potěšilo. Upřímně mi něco takového v programu chybí..

Bohužel tv je v dnešní době snad jen o číslech a ty se zde čekat rozhodně nedaly. Stanice nestojí o normálnost. Chtějí vysoké ratingy a chtějí je hned. Škoda...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Weird Loners
13. prosince 2015
další názory k seriálu

To happiness, or as I like to call it, sadness in its early stages.

Úspěchy u komedií se v dnešní době už snad ani nečekají a Weird Loners toho nebyli žádnou vyjímkou. Postavy jsou tak trochu.. Weird. Příběh je tak trochu.. Weird. Vtipy jsou tak trochu.. Weird. Není proto divu, že u toho diváci dlouho nevydrželi a po pár epizodách zůstal tenhle seriál alone.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
40 %
1/2
12