avatar uživatele

Kikina182

off
JménoKristýna
Věk25 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Kikina182
plakát
Mako Mermaids
23. srpna 2014
další názory k seriálu

Fajn jednorázovka

Dneska jsem dokoukala poslední díl a je to fajn seriál, ale nic, na co bych se musela dívat pořád dokola. Možná je to tím, že je to seriál asi pro mladší diváky, ale i tak. Třeba H2O bylo mnohem lepší. Není to špatné, ale ani nic z čeho bych byla na větvi. Ani se nedivím, že se seriál nedočkal druhé série. Nebo to aspoň zatím tak vypadá.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
40 %
plakát
Lidé zítřka
4. července 2014
další názory k seriálu

The Tomorrow People

Je to opravdu originální seriál, nic podobného jsem zatím neviděla. Hodně se mi líbil, i když je pravda, že nějaké mouchy měl.

Byla jsem z něj trochu zmatená, protože jsem si nedokázala ujasnit, kdo je ten dobrý a kdo ten špatný, protože to tu mnohokrát nebylo poznat.

Podle mě to mělo po první sérii opravdu skončit a taky skončilo. Jenže ten konec udělaly otevřený pro případ, že by byla druhá série a to se mi nelíbí. Navíc, i kdyby byla druhá série, už by to pak nebylo ono.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Mentalista
14. června 2014
další názory k seriálu

Mentalista

Mentalistu jsem si opravdu oblíbila. Nepodobá se to žádné kriminálce nebo detektivce. Mentalista má totiž Janea. A i když nemá žádné nadpřirozené schopnosti, všímá si věcí, které by každý člověk přehlédl. Používá praktiky, které by nikoho jiného nenapadlo použít. Ještě ke všemu to není obyčejný konzultant, ale má i svůj vlastní příběh. Všechny postavy vlastně mají vlastní příběh, který je tu rozebírán.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %