avatar uživatele

Elle

off
JménoLudmila
Věk30 let — narozeniny slaví za 210 dní (Štír)
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/karin.markova.33?ref=tn_tnmn
Poznámka
Názory uživatelky Elle
plakát
2 $ocky
24. prosince 2013
další názory k seriálu

Jsou chudé, ale pořád v pohodě

Naprosto osvěžující seriál, nebojící se zacházet až do extrémních vtipů, které mi jsou ale po chuti ,a tak si nemůžu stěžovat. Ne každý to však může cítit stejně...

Sice se 2 Broke Girls stejně jako každý jiný seriál občas nevyhne slabším momentům nebo dílům, ale celkově se jedná o hodně nadprůměrnou záležitost, u které se můžu jenom modlit, aby ta kvalita vydržela co nejdéle.

Vždycky si ohromně užívám jednání Max se zákazníky a pak mě napadá ještě jedno plus, herci se prostě přirozeně smějí gagům svým i cizím, na nic si nehrají, amatérismus z toho jenom čiší. Což vskutku, v obou případech, vnímám jako pozitivní element. Jediný, co jsem ale moc nepochopila, je postava odstrčeného černošského DJe/pokladníka, jeho humorná podstata jako by mi zůstala skryta.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Čarodějky
24. prosince 2013
další názory k seriálu

Moje srdcovka

Tohle je moje srdeční záležitost. Je to jeden u prvních seriálů, na který jsem se kdy dívala a se kterým se pojí krásné vzpomínky a jedno velké přátelství. Po technické stránce nic moc (upřímně spíš nic než moc), příběh fajn, i když místy to pokulhává a jsou v něm hodně velké mezery, ale co stojí za to, jsou herecké výkony, hlavně McGowan a Combs. První tři série byly super. Po odchodu Shannen Doherty seriál "ztrácí šťávu" a scénáristům vysychá studna nápadů. Čtvrtá série ještě jakž takž ušla, i ta pátá, šestá, sedmá. Jde už ovšem poznat, že to není to, co to bývalo, a vrcholí to sérií osmou, kam vecpali nesympatickou, alespoň podle mě, věčně pusu špulící Kaley Cuoco.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
14. prosince 2013
další názory k seriálu

Miluji...a nikdy nezapomenu, má první seriálová láska

Po absolvování maratonu všech sedmi sérií můžu s klidnou duší prohlásit, že se jedná o nejlepší seriál, jaký kdy vůbec vznikl a který je s přibývajícími díly lepší a lepší. Pokud totiž člověk jde pod povrch béčkového seriálu o sexy prsaté a blonďaté hrdince předurčené osudem k zabíjení upírů, ukáže se mu konceptuálně do nejmenšího detailu promyšlené dílo o slastech a strastech dospívání, které je silně depresivní a i vedlejší postavy jsou mistrně prokreslené a živoucí, a komplexní fantasy s ohromným mytologickým pozadím. Nesčetné množství originálních epizod, v nichž se experimentuje se stylem, vyprávěním, žánry aj. (muzikálový díl, mlčenlivý...), vysoká koncetrace popkulturních hlášek se svébytným zacházením s anglickým jazykem, důsledné vyhýbání se či ohýbání anebo nadsazování klišé a schémat. Ani jako feministický a politicky nekorektní počin není BUFFY, PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ hloupá či špatná, protože je uvědomělá, sebeironická a hrozně chytrá a zábavná. Jedinou "chybou" tak je hodnocení některých diváků, kteří PŘEMOŽITELKU UPÍRŮ hodnotí podprůměrně až vyloženě negativně, protože zhlédli jen pár dílů pubertálně rozjívené první sezóny a nebo si nedovedou připustit, že i v rámci brakových žánrů lze řešit závažná témata.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
American Horror Story
13. prosince 2013
další názory k seriálu

(American) Horror Story

American Horror Story je podle mě bezpochyby kvalitně natočený seriál, ve kterém se mísí akce, romantika, mysterióznost a horor, přičemž všechny tyto jednotlivé ingredience jsou zamíchány dohromady a tvoří úžasnou kombinaci, ke které nemám absolutně žádné výtky. Z hereckého obsazení mě samozřejmě nejvíce upoutala Jessica Lange, která dokáže být jak neskonale vřelá, tak nesmírně chladná jako kámen. Atmosféra filmu je tísnivá, drásavá a perfektně vygradovaná. Hudební doprovod nepatrný, spíše dominují děsivé zvuky. Morbidní, bizarní, hrůzostrašný, klaustrofobický, ale rovněž dojemný a (do jisté míry - např. linie manželů Harmonových) ze života ...

79 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
79 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
80 %
plakát
Grimm
13. prosince 2013
další názory k seriálu

Detektivní pohádky bratří Grimmů

Ve změti víceméně stereotypních telenovel, sitcomů a jiných seriálů mě u Grimma potěšil originální námět. De facto další kriminálka, ale s prvky fantasy na motivy bratrů Grimmů. Skalní příznivci jejich pohádek budou muset brát seriál trochu s nadsázkou, ale pro ty co jsou schopní akceptovat, že byli Grimmové pouze inspirací pro charakter postavy a dějovou linku, která se už později odvíjí vlastní cestou, může být tento seriál příjemným vytržením ze seriálového stereotypu. Seriály jsou až na výjimky "to be continued" dílů v ucelených případech, které prolíná ještě dlouhodobější příběh související s vývojem postav a odhalování světa "wessenů".

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Bylo, nebylo
13. prosince 2013
další názory k seriálu

Americký pohádkový svět

Strašná slátanina - americká verze Arabely, Legenda o Mulan, Hook, Alenka v Říši divů a kdo ví, co ještě, jenomže ona je to proklatě zábavná a návyková slátanina. Těžko se na to nedívat, když je většina postav ukrutně sympatických, má to navazující a překvapivě promyšlený a proplétající se děj, lidé i nadpřirozené bytosti mají ke svým činům důvody a nejednají bezúčelově, a ten hlavní hudební motiv je tak zatraceně kouzelný! Jediné, co mi chybí, je trošku více vtipu, který by tomuhle seriálu sednul jako Hookovi hák na pahýl ruky. A abych nezapomněla, dostal za to Robert Carlyle nějakou cenu? Protože jako Rampelník je absolutně skvělý a já bych klidně brala samostatný seriál jenom s ním.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Witches of East End
13. prosince 2013
další názory k seriálu

Zmodernizované čarodějky

Jsem hodně zvědavá, jak to bude dále pokračovat. Zatím se mi seriál náhodou moc zamlouvá. Jen doufám, že to nebude jeden z těch nechutně dlouhých seriálů, který se zkazí tím, že nebudou vědět, o čem točit další epizody. Zatím je to zajímavý příběh s čarodějnickou tématikou a s pěknými tvářičkami (Mädchen Amick mě překvapila, jak je i po těch letech, co si jí pamatuji z Twin Peaksu nádherná). Pro ležérní večery, bez nějaké potřeby koukat na seriály nebo filmy s tak hlubokým příběhem, až se vám z toho dělají mžitky před očima, je to prostě taková fajn oddechová záležitost, u které se těšíte na další díly.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Ve službách FBI
13. prosince 2013
další názory k seriálu

Vodníci a podvodníci

Tak tohle mě prostě baví. Seriál je originální, inteligentní a zajímavý. Trochu odlišný kriminální seriál, který se soustředí nikoliv především na vraždy, ale podvody, padělky a zpronevěru. Sympatický mi je především hlavní hrdina Matt Bomer, který mě dokáže kolikrát i svými obyčejnými dialogy rozesmát. Spolu s Williem Garsonem tvoří dvojici k popukání.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Super drbna
18. srpna 2013
další názory k seriálu

Všichni jsme bohatí a krásní

Ráda se dívám na seriály, které se svým prostředím oddalují ode mě na míle daleko, ale pořád se držím názoru, že je to seriál o rozmazlenosti amerických zbohatlých dětí, co se nikdy o nic nemusely starat a jen ponouká k tomu, abychom si uvědomili, co všechno nikdy nebudeme mít. Některé dámy mají vidinu toho, že by měly být stejně promiskuitní a každý týden vyznávat jinému Danovi, Nateovi nebo Benovi bezmeznou lásku. To je vlastně na tomhle seriálu tak nějak nejvtipnější. Každý s každým, nehledě na to, čí je to bratr nebo sestra, současný nebo bývalý přítel a milenec. No a pak přijde Jenny, zmalovaná jako mýval, zahraje si na super "bitch" a všechno zničí, aby se mělo v následujících pěti epizodách co řešit. Takže ano, v závěru je můj názor rozporuplný, nicméně mi nebránil ve sledování.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Přátelé
4. května 2013
další názory k seriálu

Chci s nimi žít :-D

Železně pravidelná salva smíchu, životní vzory a svého času i můj nejoblíbenější seriál. Každá postava je přesně charakterově daná, každá má nějakou svoji slabost, na kterou ji lze nachytat a určitě každý z nás zná někoho, kdo balí holky na potkání, dělá nervozní vtípky, miluje vědu, nenechá si ujít žádný módní časopis, zbožňuje uklízení nebo je prostě jen mimo. Těžko říct, jestli by se Přátelé ujali i dnes, vždy když se na ně začínám dívat od začátku, tak se u prvního dílu přistihnu, že bych mu možná nevěřil, že to dotáhne tak daleko, na deset naprosto krásných let. O málokterém výtvoru platí tak moc, že se v něm poznáte, že je ze života. A dívat se na poslední díl je jako byste nechávali odjet nejlepší kamarády.

14 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
1/3
123