avatar uživatele

havlba

off
Jméno
Věk33 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky havlba
plakát
Americká manželka
22. května 2019
další názory k seriálu

How The Mighty Have Fallen

S hodnocením dost bojuju. Zatímco první série American Housewife přinesla do seriálových vod něco nového a čerstvého - byl výjimečně příjemně obsazený, postavy byly napsané pěkně a zahrané také skvěle + zasazení rodinky do snobského prostředí a Katiiny kamarádky, to vše skvěle fungovalo a člověk (já) se upřímně zasmál. Jenže vysoká laťka dlouho nevydržela a nyní (v půlce třetí série) seriál vyřazuju. Vtip se vypařil, gagy se neustále opakují, všechny postavy zapadly do jedné šablony, kterou hrají dokola a dokolečka, až už je to otravné a jak tu někdo níže poznamenal, seriálu opravdu asi nejvíce pochyběl směr. I tak nechávám vysoké hodnocení za první dvě série, protože zvlášť první mě hodně bavila a Katie pro mě byla na scéně amerických sitcomů zjevením.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Now Apocalypse
14. dubna 2019
další názory k seriálu

Oddech

Je to vtipný, zábavný, na postavy se dobře kouká, je tam sex a mimozemský spiknutí. Co víc si přát? Jo, žádný ceny to v nejbližší době nedostane, ale každej díl mě chytne, pobaví a parádně si u něj oddechnu.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Kravaťáci
31. ledna 2019
další názory k seriálu

Suits ztratilo šmrnc

K hodnocení Suits jsem se vrátila během sedmé řady, a to ve chvíli, kdy jsem si uvědomila, že na seriál koukám už v podstatě ze setrvačnosti a už hezkou dobu mě nebaví. Suits prvních sérií bylo svěží, točilo se kolem zajímavých případů a člověka upřímně bavilo. Jenže jak už to tak bývá, nikdo nemyslel za horizont prvních desítek epizod a ze Suits se stala jen setrvačně jedoucí mašinka. Postavy jsou stále stejné, jako byly v první sérii, diváky nečeká žádný vývoj. Přibylo patetických proslovů a přes kopírák opakovaných scén. To se bohužel týká i řešených případů, které nahradili vleklé konspirační boje o firmu. Nástup mladších právníků sice seriálu pomohl, ale bohužel ne tolik, abych se na další díl těšila.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
60 %
plakát
Sabrinina děsivá dobrodružství
5. ledna 2019
další názory k seriálu

Temná Sabrina FTW

Ohromné překvapení, které ze mě udělalo instantního fanouška. Herecké obsazení je výborné, postavy nejsou plastické ani černobílé. Zeldu můžete v jednu chvíli nesnášet a za chvíli ji obdivovat. Jenom blázen přistupuje k této verzi s jakýmkoliv očekáváním podobnosti s televizním předchůcem, Netflix se netajil tím, že Sabrina bude temná a taková skutečně je. Ale je taky úžasně jiná a ve svém vlastním stylu zábavná, tajemná a strašidelná zároveň. Docela se divím, že tvůrci s tím otevřeným satanismem na americkém trhu nenarazili :D Vážně hodně přemýšlím, co bych seriálu mohla vytknout, ale marně. Každá epizoda mě bavila od začátku do konce, každá měla svůj vlastní příběh a zároveň odkrývala střípky většího obrazu. Prostě seriálová nádhera.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
The Purge
10. října 2018
další názory k seriálu

béčko

Výborný námět, ale béčkový zpracování. V letošní sezoně mě snad všechny seriály, na které jsem se těšila, zklamaly. 50 %, víc si to bohužel nezaslouží.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
The First
6. října 2018
další názory k seriálu

50 za Lane z Gilmorek

To se tak člověk těší na bezva scifárnu o prvním letu na Mars a místo toho dostane vztahovku s občasnou špetkou nějakého toho kosmonautování. Teda mluvení o kosmonautování. Achjo. Za mě pořádný zklamání. Ve třetí epizodě se stále nic neděje, neustále hrdinsky zmučený výraz Penna mě pomalu děsí i ve snech. Těšila jsem se, těšila, ale tvůrci vypadají, že se jim do vesmíru vlastně ani moc nechce, a tak přemýšlím, zda má cenu v seriálu pokračovat. Vztahovek je všude dost a kvalitnějších. Přitom by stačilo více řešit let a méně drogovou závislost dcery hlavního hrdiny - v seriálu o první cestě na Mars toho myslím nečekám moc. P.S. Thumbs Up za ženské role.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Vis a vis
11. srpna 2018
další názory k seriálu

80

Je to hodně podobné Orange is the New Black a přece docela jiné. Rozhodně evropštější a krapet temnější, a i když třeba za Wentworth to trochu pokulhává, určitě stojí za zhlédnutí. Herecké obsazení je výborné a jak mužská, tak ženská část, předvádí skvělé výkony. Příběhově první sezona dost rychle graduje a druhá zatím jede stejným tempem. Určitě dopoučuju všem, kteří mají rádi OITNB či Wentworth a vice versa. Je tam drámo, je tam vtip, jsou tam vztahy, lásky a zrady, co víc si přát?

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Ostré předměty
18. července 2018
další názory k seriálu

Neoslovilo

Amy Adams hraje perfektně, ostatně většina postav je vykreslena a zahrána velice dobře, ale mě to prostě neoslovilo. Moc temné, moc rozvláčné, moc roztěkané a celkově s až moc depresivním nádechem.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Odbor městské zeleně
18. května 2018
další názory k seriálu

Vyděržaj

Seriál, se kterým jsem během 1. sezony několikrát málem sekla a jsem neskutečně ráda, že jsem to neudělala. Všechny postavy jsou naprosto boží a já jen lituju, že v Pawnee s Leslie nemůžu žít taky.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Girlfriends
11. března 2018
další názory k seriálu

.

Moc příjemné herecké obsazení a typicky britsky (rozuměj pomalu, ale jistě) plynoucí příběh. Velké plus za seriál, kde hlavní role obsadily starší herečky, které se (díky bohu) nesnaží vypadat na třicet. Dialogy mají hlavu a patu a logicky posouvají postavy a příběh díl, i díky nim se člověk u sledování nenudí. Víc takových.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
1/3
123