avatar uživatele

patrikhanuss

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele patrikhanuss
plakát
Ospalá díra
15. února 2016
další názory k seriálu

Velká škoda

Velká škoda ,že tato série bude poslední , ale musím souhlasit s kritiky ,že oproti minulým sériím je to brak.

Všechno šlo do kytek , když ze seriálu odešla Katia Winter (žena Ichaboda).Jelikož příběh mezi nimi byl zajímavý a celkově to dělalo dost.

Mimochodem , tento seriál vždy stál jen na Ichabodovi Craneovi a zbytek byly jen vedlejší role.

Poslední sérii totálně potápí nudná záporačka a absence již zmiňovaných postav z minulých sérii. Nehledě na to ,že to je pořád dokola....nepřítel...najít v knize jak ně něho...zlikvidovat...

Dlouho jsem se na to díval jen kvůli Ichabodovi, jež je stejně charismatický, jako hlavní herec z Limitless, nebo z Forever!Celé to stálo na něm, na jeho chování a jeho flashbacích a to je pro takový seriál opravdu málo :(

Bohužel, velká škoda celého seriálu.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
plakát
Colony
15. února 2016
další názory k seriálu

Josh Holloway je zpět!

Tento seriál je pro mě velkých překvapením.Od začátku jsem čekal , že půjde o nějakou slátaninu, kde se bude jen mluvit a nic nedít,avšak opak je pravdou.

Každá epizoda má něco do sebe. Obsazení je tu skvělé Josh Holloway(Sawyer ze ztracených), doktůrek z Dr.House v roli hlavního záporáka a navíc manželka , která hraje na obě strany. Důležité je ,že jim ty role věříte, že každému ta role sedí jak hrnec na zadek.

Tento seriál má něco, co jsem naposled zažil u seriálu The lost(ztraceni). Myslím tím to tajemno,ty charismatické herce a výbornou zápletku.

Nechápu zdejší kritiky, kteří tady píšou , že to je slátanina, kde se jen mluví....to asi neviděli poslední série The Walking Dead.Mnozí asi čekali nějaké těžké Sci-Fy, kde bude kopa emzáků a teď snižují hodnocení , protože tam ještě žádný doposud nebyl.

Seriál se spíše zaměřuje na život po invazi mimozemšťanů a jedná se spíše o takové postapokalyptické dílo a tady bych začal s mou první kritikou.Seriál má totiž spoustu nejasností :

1)Kde se emzáci vzali?
2)Jak vypadá zbytek světa?
3)Jaká je dohoda Homeland army s hostitely(emzáky)? 4)Jak proboha postavili tak velkou zeď a hlavně proč ji postavili?
5)Jak vypadají emzáci(hostitelé)?

Toto je kopa otázek , na které jsem se nedozvěděl odpověď ani náznakem a vypadá to ,že se to ještě několik dílů nedozvím.

Nepřipomíná vám to něco?Třeba The Lost?

Nevím, zda tento seriál má nějakou předlohu, pokud ano,tak ji neznám a možná mně uniká spousta věcí, ale chybí mi tam něco jak flashbacky, které by řekli něco ve smyslu.....před rokem tady přistáli kvůli....zeď je tu na .....tohle je tu pro to.... a všechno začalo tak...atd.

Neberu to jako velký zápor a možná právě všechny tyhle otázky jsou důvodem ,proč má seriál ten náboj, to tajemno a proč se na něj stále dívám.

Bojím se a zároveň se těším na jednu věc a to na emzáky. Vážně doufám ,že vypadají jako lidé a ně jen jako nějaké počítačové napodobeniny , které to akorát zkazí. Tohle je snad jediné , co může seriálem zamávat, jelikož zde opravdu nejsou nudné dialogy a každý dialog někam vede.

Tenhle seriál na Vás všechno hned nevyvalí a neřekne vám o co tu jde.Spousta lidí to vzdá hned po prvních dílech,ale proč se nedívat a nezjistit jak to všechno vlastně je?

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Hvězdná brána: Hluboký vesmír
21. února 2014
další názory k seriálu

Zpět do vesmíru

Koncept Hvězdné brány mě uchvátil od samotného začátku. Vše začalo SG1 , kde byli neskutečně charismatičtí herci a každý díl něco nového (technologie,zápletka,atd),takže se bylo stále na co těšit.

V pořadí pak následovala SG Atlantis , ta pro mne byla zajímavá hlavně proto,že jsem se chtěl dozvědět něco víc o "bájné rase" , která vymyslela většinu technologii a co se s ní stalo.I přes kompletní výměnu herců (což někomu velmi vadí) jsem se díval dál a Atlantis splnil mé očekávání , i když už pozorujete ,že se autorům ve scénáři občas zrodí chyba (něco neodpovídá daným závěrům z SG1 např...)

A teď konečně důvod proč to tak protahuji. Předchozí díla (SG1 a SGA) byly úžasné a neznám snad žádný Sci-Fy seriál , který by měl 10+5+2 série.

Co se týče SG Universe , tak ze začátku to šlo ,ale později jsem měl pocit ,že se stal seriál nízkorozpočtovým (málo nových věcí,ras,technologii) a poněkud více zaměřen na vztahy (Jedni chtějí zůstat tady a druzí jinde-toto téma řešené asi tak v 10 epizodách).

SG1 a SGA to nesahá ani po kotníky , samozřejmě se tu najdou slušné díly , ale oproti minulosti slabota. Takový potenciál v podobě "bájné lodi" a tak nevyužitý (čekal jsem spoustu nových technologii a poznatků + další nové věci).

Zajímalo by mě , proč seriál skončil?! Zda díváky omrzelo sledovat podobný žánr Sci-Fy už 17 sérii (10+5+2) ,nebo kvůli tomu ,že režie SGU totálně zazdila kvalitní seriál s obrovským potenciálem a místo již výše zmíněných věcí se zaměřila více na vztahy a uměle ho prodlužovala.

Omlouvám se za "referát",ale tento seriál (SG1+SGA+ něco z SGU) jsem měl a mám velmi rád a je mi líto ,že už skončil. Dle mého názoru by si zasloužil prodloužení např. na stejný motiv jako Atlantis :).

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
60 %
plakát
Simpsonovi
28. května 2013
další názory k seriálu

Nejlepší animovaný seriál všech dob....

Dnes na celém světě existuje jen málo jedinců s počítačem , či televizí , kteří by neviděli tento kultovní seriál.

Od starších dílů , až po ty nejnovější prodělal seriál grafickou proměnu , která nijak neubrala na jeho kvalitě.

Simsonovi sleduju již několik let , už jsme viděl drtivou většinu dílů a stále se u nich dokáži zasmát. Vtipné hlášky , skvělé okamžiky a super město Springfield s ještě lepšími obyvateli, to všechno tu je :).

Mnoho seriálů se snažilo a některé ještě snaží konkurovat tomuto seriálu , avšak já si myslím ,že co se týče animovaného komediální seriálu , tak Simsonovi nemají konkurenci a myslím ,že se mnou bude mnoho lidí souhlasit.

Jsem velký příznivce tohoto seriálů a doufám ,že bude mít ještě hodně sezon.

Dále bych chtěl směřovat můj obdiv k autorům seriálu, protože vymyslet děj a scénáře k takové spoustě dílů a přitom neklesnout s kvalitou a humorem, tak tomu říkám umění.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Arrow
22. května 2013
další názory k seriálu

Hodnocení

Jak jsem vidět název , tak jsem si říkal ,že tu je zase hloupá napodobenina Robina Hooda , který bude likvidovat bohaté a dávat chudým, avšak u toho seriálu jsem se spletl.

Tvůrci do této všeobecně známe myšlenky přidali něco navíc.Kromě příběhu a mnoha zvratů , také důvody proč to "Arrow" dělá.

Seriál není o tom jak "Arrow" sebere peníze a dá je chudým , ale o tom , jak se hlavní hrdina snaží vypořádat se zločinem ve městě a přitom pomáhat lidem , řešit záhady ze své minulosti atd.

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
90 %
plakát
Revoluce
22. května 2013
další názory k seriálu

Hodnocení

Tento seriál mě velmi překvapil , protože myšlenka světa po katastrofě tu byla už mnohokrát a ne vždy to dopadlo dobře , avšak u tohoto seriálu se to docela povedlo.

Seriál popisuje , jak by nejspíše dopadl svět a naše celá společnost bez elektřiny.Seriál má dobrou zápletku a pořád tam o něco jde.

Každá postava má svůj příběh , ale po čase jde vidět ,že bez pár postav a slušného námětu by to byl zase jeden z mnoha nevýrazných postapokalyptických seriálů dneška , avšak naštěstí tomu tak není.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Continuum
22. května 2013
další názory k seriálu

Continuum

Tento seriál mě ze začátku nebavil , avšak poté co jsem si ho pustil podruhé a dal mu šanci , tak mě mile překvapil.Já jako milovník Sci-fy seriálu můžu tento seriál jen doporučit , protože pokud mu dá člověk šanci a shlédne pár epizod , tak si ho zamiluje.

Seriál má neobvyklou zápletku a tím se odlišuje od mnoha podobných.Hlavní hrdinka tohoto seriálu je v celku sympatická a není tu snad žádná postava , které by člověka vyloženě štvala.Myšlenka propojování součastnosti s budoucností je velmi dobrá a je to úplně nový námět.

Nakonec mě seriál baví, bavil a nejspíše i nadále bude bavit. Těším se na další epizody a doufám ,že kvalita bude minimálně stejně dobrá jako byla doteď.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %