avatar uživatele

silvienka

off
Jméno
Věk
BydlištěUherský Brod
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky silvienka
plakát
Galavant
14. ledna 2015
další názory k seriálu

Wow!

Ve své podstatě je to docela blbina, ale neskutečně zábavná!Podobně mě letos překvapil i seriál Jane the virgin. Pokud potřebujete vypnout od učení či jiných všedních věcí, tak si seriál musíte pustit! Oblíbené postavy: král a samozřejmě Galavant.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Pokémon
2. února 2014
další názory k seriálu

Mé dětství

Co na to říct? Tento seriál je moje dětství, proto už jen z pouhé nostalgie na něj nedám dopustit. Vím, že děj, postavy a zpracovaní mohlo být lepší, ale Pokémoni jsou fenomén, který se už možná nebude nikdy opakovat. Děti budou sedávat u Facebooku a my budeme vzpomínat na časy, kdy jsme každé ráno vstávali a zapínali TV, aby jsme sledovali, jak Ash a Pikachu prožívají svá dobrodružství a plní si svůj sen. A navíc, viděli jste někdy neschopnější trio zloduchů jako byli Jassie, James a Mňau?

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Ravenswood
28. ledna 2014
další názory k seriálu

Podařený spin-off

První série PLL je vážně skvělá, tajemná a šokující,s přibývajícími sériemi šla ale kvalita rapidně dolů. Na nový spin-off se mi tedy zrovna moc dívat nechtělo. Jelikož je ale zkouškové a učení oddaluji (co to jen jde), dala jsem Ravenswoodu šanci. A musím říct, byla jsem byla mile překvapená. Děj příjemně utíká a tajemná zápletka s kletbou a paktem je zajímavá, občas se objevují prvky hororu a musím se přiznat, že už jsem se párkrát lekla :D Herci jsou sympatičtí,hlavně Miranda a Remy, které mají dobře rozjeté dějové linky. Doufám, že si seriál kvalitu udrží a že ho nebudou natahovat a ždímat jako PLL.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Království
21. ledna 2014
další názory k seriálu

guilty pleasure

Musím se přiznat, že jsem od toho seriálu nic nečekala. Po Gossip girl jsem hledala příjemnou oddechovku, a proto jsem se na Reign podívala. Hned jsem si seriál oblíbila. Najdete tam vše- lásku, intriky, napětí, akci, zradu atd. Jsem zvědavá, jak se příběh bude odvíjet dál, neboť historickou přesností příliš neoplývá, ale komu by to vadilo, když postavy jsou tak skvělé!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Once Upon a Time in Wonderland
30. října 2013
další názory k seriálu

Rozpačitost

Uf jak začít... na pohled velmi příjemný seriál, pěkné prostředí, pěkné tváře, pěkná hudba, ale ty jejich dialogy! Kolikrát nedávají ani smysl, jako by to psalo malé dítě, což má za následek nepřehlednost v ději. A hlavní hrdinka mně navíc přijde hrozně toporná.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
50 %
plakát
Greek
15. října 2013
další názory k seriálu

Moje srdcovka

Jeden z nejzábavnějších seriálů, které jsem kdy viděla. Opravdu mě každý díl bavil a ani chvilku jsem se nenudila. Musím se přiznat, že jsem jim ten vysokoškolský život mezi spolky záviděla. Postavy nejde si nezamilovat (Beaver byl ze všech nejlepsí)! Škoda, že žádná z našich televizí nenašla odvahu tento skvost vysílat.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
15. října 2013
další názory k seriálu

Mnoho povyku pro nic

Nemůžu si moct ale k tomuto seriálu se hodí věta: Mnoho povyku pro nic. Na seriál jsem se hodně těšila, ale zatím mě každý díl nudil. Najde se pár světlých momentů, ale je jich zoufale málo. Postavy jsou zatím také nezajímavé. Uvidíme, třeba se to časem zlepší.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
48 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 21 lidí
40 %