avatar uživatele

Mona

off
JménoMonika
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Mona
plakát
Sherlock
24. ledna 2014
další názory k seriálu

Sherlock: in our Hearts Forever...

Miliony a miliony lidí si myslí, že Sherlock je dokonalý seriál a i to je slabé slovo. Já k nim patřím. Tvůrcům se podařilo Sherlocka jak hudbou, dějem, charakterem postav, vtipným scénářem, obsazením, střihem i kamerou vypracovat opravdu dokonale. Vše se jim povedlo a funguje to skvěle. Sherlock je zkrátka fenomén. Jeden z mála seriálů, u kterých se vyvedlo vše a zapadá to do sebe. Myslím, že Sherlock tu s námi bude ještě hodně hodně dlouho a jsem z toho nadšená! :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Princess Tutu
24. ledna 2014
další názory k seriálu

Tutu

Princess Tutu bylo první anime na keré jsem se kdy dívala a které mě přivedlo i na další díla tohoto typu. Tanec se mi vždy líbil, právě schopností vyjádřit své emoce, o kterých příběh především je. Tutu mě zaujala hned několika body: příběhem, tancem, i emocemi které postavy cítí. Každá postava má důvod k tomu dělat to co dělá. I proto se mi toto anime zalíbilo, ukazuje, že i ti, které z prvu vnímáme jako špatné a nemáme je rádi, mohli mít šlechetný důvod proto co udělali a jsou ve své podstatě dobří. Při pohledu na Tutu si uvědomíte, že nikdo z nás nezná všechny okolnosti a důvody proč lidé dělají to co dělají. :)
Tomuto seriálu bych dala hned 90% Právě za toto a těch 10% za postavy,příběh i ten tanec a sem tam nějakou tu klasiku. Jediná věc (nebo spíše postava) co mi nesedla je "vypravěč" :D

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %