avatar uživatele

saralive

off
JménoBára
Věk24 let (Rak)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky saralive
plakát
Castle na zabití
8. srpna 2013
další názory k seriálu

Protikaldy se přitahují

Castle je seriál s velmi neobvyklým stylem. Každý díl obsahuje případ, na který byste jako policajt narazili asi tak jednou za život (a i to už je moc), vtipné narážky, pošťuchování Castla s Beckettovou a životní příběh některé z postav.
Castle je člověk na zabití, který však pod slupkou nafoukaného frajírka a malého kluka skrývá něco víc. Něco co se série po sérii víc a víc ukazuje. Možná tím ztrácí klukovský šarm, ale získává jakousi mužskou neodolatelnost a navíc ten kluk v něm se ani zdaleka neztratil úplně.
Kate je naopak na začátku dospělá až moc. Žádný úsměv, jen samá práce, ale také schopnost soucítit s lidmi a chovat se zodpovědně. V podstatě ty povahové rysy co Kate přebývají, ty Rickovi zase chybí a naopak.
Protiklady se přitahují. A tady přitažlivost funguje. Navíc z Kate se postupem času stává sexy kočka a z Ricka soucitný člověk, kterému na Kate záleží. Aniž by si to uvědomovali, mění se navzájem a stávají se z nich lepší lidé.
Ostatní členové seriálu mají v seriálu většinou méně podstatnou roli, což je někdy na škodu, ale když už se stane, že se díl zaměří víc na někoho jiného než na Beckettovou s Castlem stojí to za to. Jinak se ostatní do seriálu skvěle hodí a skvěle doplňují příběh.
Seriál je napěchovaný humorem plným nevinného škádlení a nikdy nepřestane být nudný. Vůbec nevadí, že případy jsou jak z Castlovy knihy, spíš naopak, dávají seriálu osobitost a šťávu.
Každá série stojí za to, nemám pocit, že by některá byla horší nebo lepší. Mě seriál pohltil a není díl, při kterém bych se nebavila. Jen doufám, že nová série bude stejně dobrá jako ty předchozí.
Rozhodně stojí za to tenhle seriál vidět. Já se do něj zamilovala na první pohled.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %