avatar uživatele

Desperate houseman

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Desperate houseman
plakát
Patty Hewes: Nebezpečná advokátka
14. února 2014
další názory k seriálu

Damages

Tenhle seriál jsem zkoukl asi za 2 týdny. Děj je nabitý a nenechá vás chvíli v klidu. Manipulace, přetvářky, lži a vraždy všude kam se podíváte. Nikdy mě moc nebavily ty právnické seriály, ale asi proto že to nebylo pořádné drama. Vztah mezi Patty a Ellen je skvělý, pořád to napětí a fandím jim oběma. Většinou z toho co mi připadá, že je správňák tak se vyklube největší parchant :D. Dávám 80% kvůli těm snům co postavy mají a taky kvůli mrtvým lidem, které pak někdy vidí. A později mě přestaly bavit i úseky z budoucnosti, protože je to jako spoiler, ale odkrývá se to fakt hodně pomalu což mě nebaví :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Útěk z vězení
17. srpna 2013
další názory k seriálu

Proč zrovna Wentworth Miller :(

Toho herce nesnáším a to je důvod proč jsem tak dlouho odkládal tento seriál. A začal jsem Millera nesnášet ještě víc. Ten jeho divný pohled a šeptavý hlas... Ale musel jsem ho překousnout, protože jsem se na Prison Breaku stal závislý! Miluju epizody končící cliffhangerem, a tady to platí u každého dílu.

První 3 řady jsem skouknul za týden. Dlouho jsem neviděl tak skvělý seriál.

Ale pak přišla 4.řada a ta byla pro mě zklamáním :(. Přišlo mi, že postavy úplně změnily své chování a nebo že ztratily herecký talent. Ten stejný příklad jako začátek 5.řady Dextra.

První půlka poslední řady byla utrpení a hodně dílů jsem přetáčel. Všichni se tam snažili být strašně drsní, pořád na sebe mířili zbraněmi až už to bylo dost trapné. Taky Don Self mě neuvěřitelně štval. Aspoň že to s ním dopadlo, tak jak to s ním dopadlo :D. Druhá polovina řady už byla lepší. A konec seriálu se mi hodně líbil. Více než konec filmu, ten už natočený být nemusel.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %