avatar uživatele

hanka.lukasova

off
JménoHana Lukášová
Věk
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/hanca.lukasova
Poznámka
Názory uživatelky hanka.lukasova
plakát
Cirkus Bukowsky
10. listopadu 2013
další názory k seriálu

Poměrně zajímavý počin

Po prvních dvou dílech začínám mít dojem, že české televizi se povedlo vytvořit něco mezi Dr. Housem (co se charakteru hlavních postav týče), Elementary (co se týče komplikovanosti zápletky) a Kriminálkou Miami (co se uvěřitelnosti příběhu týká).
Pavel Řezníček na roli profesora podvádějícího manželku se svou studentkou dokonale sedí. Nejen vizáží nedbalého čtyřicátníka, ale i suchým humorem, kterým komentuje dění kolem své postavy a její myšlenky.
Postava alkoholického policisty je zpestřením děje, zvlášť, když je sám do celého příběhu zapletený víc, než se zdá. Sice to neukazuje české pořádkové složky právě v nejlepším světle, ale... :D
Zápletka je na české poměry trochu neuvěřitelná. Všechno jde do háje, hlavní hrdiny nemá byt ani peníze a zázrakem najednou zdědí 200 000 a maringotku. Tomu říkám štěstí shůry! Taky se proti němu spikl celý svět a přeříznuté brzdové hadičky jsou neuvěřitelné klišé...
Nicméně i tak jde o jeden z nejlepších českých kriminalistických počinů. Společně s Českým staletím jeden z nejlepších projektů České televize za hodně dlouhou dobu. Rozhodně stojí za to se podívat, jestli máte rádi trochu toho napětí. ;)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %