avatar uživatele

bohuli

off
JménoBohunka
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky bohuli
plakát
Penny Dreadful
5. ledna 2017
další názory k seriálu

sbohem sexy Evo...

Viděla jsem všechny díly a i přes počáteční odpor prostě nešlo odolat. Přiznám se, že smrt hlavní hrdinky byla pro správný konec nevyhnutelná, ale zamrzela mě. Greenová mě snad nepřestane bavit, ta žena je chviličku ošklivá, aby v dalším záběru byla neuvěřitelně krásná.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Ripper Street
5. ledna 2017
další názory k seriálu

nic pro slabé žaludky

Jsem u pátého dílu a nejraději bych nedělala nic jiného než na "to" čučela. Jsem maximálně spokojena, vlášť díl s otravou byl síla. Musely mít ohromnou spotřebu umělých zvratků. Jen si říkám, že moc nevěřím, že by se tak věnovali každé drobné mrtvole. V té době musely umírat mraky lidí na mraky infekčních chorob, nehod atd.Jsem zvědavá na další série zatím jsem nažhavená na to jak to vlastně bylo s mrtvou dcerou hlavního hrdiny.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Mrtvý bod
5. ledna 2017
další názory k seriálu

tetovačky všude kam se podíváš

Dívám se už na druhou sérii, ikdyž jsem se začala znovu dívat z nouze. První série mě hodně bavila, pořád bylo co objevovat. Teď už jsou překvapení hodně prozrazena a celkově je trochu nuda jak furt všichni zázračně přežívají vybuchlé domy atd.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Sherlock Holmes: Jak prosté
5. ledna 2017
další názory k seriálu

A víte, že ten chlápek byl první manžel Angeliny Jolie?

Ne? Mě to taky překvapilo. Nedovedu si je spolu moc představit. No ale k seriálu. Sleduji už pátou sérii a pořád mě to baví. A nechápu, že Watsonový táhne na 50 a vypadá pořád tak dobře.Za moc povedené považuji hlavně první série, boj s drogami, Watsonové samotné se sebou....teď už se přiznám, že mám pocit, že se trošku koušou do ocasu. Osobní story už hodně známe, případy jsou pořád vtipné to jo, ale už je to tak lehce okoukané. Vůbec by mi nevadilo nějaké vytržení z nudy, co třeba dvojdílek, fingování smrti nebo tak nejak :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Aquarius
7. července 2015
další názory k seriálu

věk vodnáře..

Tak si tak sedím a říkám si proboha proč to má tak divnej název, jako něco s vodou, akvárkem a pak mi to docvakne. No jasně věk vodnáře, vlasy, hipísáci :) Nicméně se do jisté míry hodně ztotožňuji s názorem již zveřejněným. Skvělé kulisy, kostýmy, hudba. Byla jsem příjemně překvapena tím,že David vypadá koukatelně (ostatně co si budem nalhávat dívala jsem se kuli němu)A naštěstí ničím nepřipomíná Muldera. Příběh mi zaujal, mluvím o tom stěžejním. Ty drobné příběhy kolem už méně. Ale zase mi to otevřelo oči ohledně některé problematiky, které USA ve svě době čelilo. Jsem za půlkou,jak mě překvapí závěr dopíšu. Ohledně postav mám smíšené pocity. Mansona věřím, ostatní už méně. Třeba nerozumím postavě otce Emmy (vypadlo mi jméno) chápu, že popírá svou homosexualitu,ale prostě nevěřím že si to věhlasný právník jen tak rozdá s vrahem po tom co mu jezdil břitvou po krku! Stejně tak Emma, do té doby holka z bohaté rodiny, s milující matkou začne jíst jídlo z popelnic, spát v nějakém zablešeném kutlochu a souložit s úplně každým na koho M. ukáže. Nevím chybí mi tam víc pochybností, prostě tomu nevěřím, herečka je sice hezká ale dost plochá (nemyslím vnady).Trochu tápu v tom, že je 90% postav vykresleno jako alkoholici. Nevím zda to v té době bylo tak běžné nebo se to prostě scénáristům hodilo.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Jonathan Strange & Mr Norrell
7. července 2015
další názory k seriálu

Magie dycky zabere...

Seriál mě chytil za srdíčko silnou trojkou a to stará Anglie, magie a delší díly. Dnes jsem dokoukala finále a byla jsem spokojena, že nebyl trapný hapyend. Celkově bych asi 100% nedala a to z toho důvodu, že (chápu s ohledem na předlohu je těžké něco vynechat)jsem se tu a tam nudila. Některé díly byly co do obsahu slabé a stále dokola se omílalo jedno a totéž ala argentinská telenovela(namátkou:mluví nesmysly, má v ústech růži tomu se věnuje čas v úplně každém díle aniž by s tím postavy cokoli zmohli). Taky jsem si od těch kouzel slibovala víc. Co všechno šlo vymyslet v těch válkách do kterých se Strange dostal a smrsklo se to na neviditelné majáky, mlhu a vzbuzení tří mrtvol. Škoda. Myslím, že tohle mohlo být opravdu lépe propracované (opět neznám předlohu a nevím na kolik se scénaristé museli držet knihy).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Svatby v Benátkách
7. července 2014
další názory k seriálu

Rozpačité léto na Primě

Seriálu předcházela vlezlá reklama, jaká je sledovanost netuším. Ale fakt je, že ve slabé letní nabídce jsem ho již 2x zapla.

Kdybych měla lákavější program s klidným srdcem vynechám. Díky Bohu za Hřebíčkovou. Je pro mě příjemným osvěžením mezi okoukanými tvářemi. Její úsměv je prostě ohromující. Kromě její tváře mě celkem i baví příběh jejích rodičů a bratra. O.k. vypadá to zajímavě. Chápu, že se tvůrci snažili o neotřelý milostný vztah s hlavní hrdinkou. Bohužel se to moc nepovedlo. Přiznám se, že místo toho, abych cítila s dvojicí sympatie mám chuť toho jejího odporného floutka nakopnout do zadnice. Kluk je to celkem pohledný dobře, ale chlap, který se doma snaží vědomě o dítě a kromě toho vesele obšťastnuje milenku mi k srdci asi nepřiroste. Jeho žena má být vnímána negativně. Nicméně já v ní vidím jen chudáka podváděnou ženskou co má chlapa věčně v práci. Jestli se nedozvíme že se vzali pod tlakem nějakých intrik z její strany tak nevím...

Masivním průšvihem je Simona z erpéček neboli paní bradavice, jak jí doma říkáme. Bohužel herečka není, a je to vidět. Pouze se stylizuje vytrvale do jakési protivné mrchy (ano prostě Simona). Postava je plochá, nezajímavá a naprostě nudná. Protože i negativní postava můsí mít víc rozměrů a ne dokola štěkat o penězích to unudí i vytrvalce. Dost nešťastná je zatím dějová linka p. Víznera, který je naopak skvělý herec. Bohužel zatím si tam asi 10 min celkem pofňukal. Doufám, že jeho postava dostane šanci se ukázat z jiné stránky, protože tímto se mi už dost zošklivil.

Kromě těchto dvou postav vidím veliké - v obsazování neherců v roli maskérky nebo snoubenců v salónu. Prosím raději přihoďte pár korun a najměte si profíky Toto tahá za uši, peklo.

Vlastně jsem zapomněla ještě na p. Doktora Krause, trošku si nevím co si s ním počít. Role je hezky obsazená i zahraná, ale uvidíme jestli se někam posune. Zatím vím, že bych chlapa co je prakticky nepoužitelný a půl času mě neposlouchá mít doma nechtěla. Jestli se to trochu nerozjede bude z toho asi jen výplň na "vtipnou notu" hodný doktor co nechce sex verzus jeho natěšená přítelkyně sestřička.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
50 %
plakát
Murder in the First
27. června 2014
další názory k seriálu

Ten chlápek z Harryho Pottera...

Jo je to on, trochu vyrostl a kolem něj se to točí. Možná je vrah, blbej vrah, protože je bohatej a může si dovolit dát právníkovi tři miliony dolarů za obhajobu. Nicméně je v tom až po uši, násilník, feťák, génius, holkař. No rozhodně vzbudil mou pozornost. Stejně jako hlavní dvojice policistů. Moc se mi líbí pí. Robertsonová, od BH90210 vypadá dobře, vyzrálá, tu její policajtku jí věřím. Sympaťačka. Máme tří díly, mrtvoly nám rostou exponenciální řadou, už jsou tři (když nepočítám přirozenou smrt manželky policajta). Dívat se budu, seriál hezky drží pozornost, co úplně nemusím je omáčka kolem jako domácí násilí, smrt v rodině, ale chápu že bez omáčky bychom ty knedlíky měli snědené raz dva. Kdyby to šlo tak klidně i 85%.

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Hannibal
6. května 2014
další názory k seriálu

Je libo ledvinky nebo trochu jatýrek?

První díly mě moc nenadchly, ale už jsem se trochu zorientovala a je to lepší. Originální námět (když odhlédnu od filmu), Všechny tři hlavní postavy jsou skvěle vybrané a zahrané. Jediné co mi vadí jsou jeleni :) Chápu co mají symbolizovat, ale nějak mi lezou na nervy jak vždycky někde vyskočí. Co mi ještě trošku vadí je třeba dokola opakovaný záběr na řezání hlavy - nejsem cimprlich, ale jak to tam vždycky nečekaně plesknout - to mi nějak nesedí. Nicméně sledovat budu, už abych viděla jak se budou tvářit strávníci až zjistí o jaké ledvinky se to jednalo.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Stav ohrožení
17. dubna 2014
další názory k seriálu

Po aktech to už Sculy nějak dře....

Dala jsem si hned do oblíbených, jakmile jsem viděla milovanou G.A. Nicméně, stejně jako v The Fall jsem tak nějak zklamaná. Chápu, že se hodí typově na tvrdé ženy, ale nějak jí to nesedí. Tuna makeupu, aby byla krásná achjo kde je ta osobitá a něžná agentka z akt x.

Nu, ale k názorům na seriál. Zpočátku mě to zaujalo, únos, plán, vydírání...ale čím dál tím víc tomu nějak nevěřím. Že by chlápek, bývalý IT z CIA či co byl sehnal partu lidí a pak si jen tak vše zařizovali ze dvou či tří pc? Ovládalli policii, gps a já nevím co všechno. Nevěřím, že je to vše takhle lehké, nikde žádná hesla či ochrany...prostě je to moc přefouknuté, aby to bylo uvěřitelné. Unesené děti sympatické nejsou a na to, že jim jde o krk jsou docela dost v pohodě, skvěle vyfiknuté a vymalované.I to jak se hlavní hrdina stále "vrací" mezi děti a předstírá, že je jeden z nich už je ohrané. Co bych viděla pozitivně je dvojice agentů FBI, hezky koukatelní, je tam chemie, fungují spolu. Taky mě zaujaly některé části, kdy třeba jeden rodič mučí generála XY po sluchátkách, to se mi líbilo svojí originalitou, jen víc takových chvhil. Vidím to celkově jako zajímavou myšlenku, která ztrácí svojí překombinovaností. Nejspíš sérii dokoukám, ale nedivím se, že už teď není v plánu další série....

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
1/3
123