avatar uživatele

Werie

off
JménoVeronika
Věk26 let — narozeniny slaví za 99 dní (Lev)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Werie
plakát
Zaklínač
28. prosince 2019
další názory k seriálu

Geralt of Rivia

Četla jsem knihy (zatím, ale ještě nemám dočtené všechny), hrála jsem hry a chtěla jsem dát šanci i seriálu. Zároveň jsem do toho, ale chtěla jít s tím, že se to nebudu snažit s ničím porovnávat a bude to pro mě zcela nový zaklínačův příběh. (Bohužel jsem ale asi oběma ovlivněná :D).

Z trailerů a různých ukázek a fotek jsem ze seriálového zaklínače měla trochu strach. A to hlavně když jsem viděla zbroj Nilfgardu. V tom se má obava naplnila - ta je naprosto otřesná. Každopádně tohle radši rozebírat nebudu.

Takže k příběhu. Příběh je naprosto bezva a dokonce se tam opravdu oběvují i určité části knih. (Jak říkám, jsou to části v knize jsou samozřejmě popsány více a my vidíme jen pár zrychlených scén, ale pro ten příběh to stačí). Co se dál týká příběhu, tak co mě trochu mrzí, jsou skoky v čase (to mě rozčilovalo i v knize). Kdyby tam alespoň napsali nyní a před X lety, ale nic. Samozřejmě po zkouknutí celé série jsem už věděla kdy, co, kde a tak, ale prostě mi ty skoky neseděly no. Potom, co se týká příběhu Yenefer (který v knize není nebo alespoň v těch, které jsem zatím četla), byl pro mě zajímavým zpestřením. Dál se mi líbí bitvy a celkově prostředí ve kterých se celý seriál odehrává.

Co se týká postav - začala bych asi hlavní postavou. Geralt of Rivia - Henryho jako zaklínače jsem si zamilovala, prostě ho hrát umí. Na Yenefer zatím doufám že si ještě zvyknu. V postavách jsem asi opravdu ovlivněná hodně hrou. Největší problém bude zvyknout si na Ciri a Triss. Ty jsem si představovala asi prostě jinak. Ale jak jsem nazačátku psala. Musím to brát celkově jako nový projekt. Takže budiž. No a Marigold mě osobně velice mile překvapil. Seriálový představitel mi na něj sedí možná i více než ten ze hry. No a příšery za mě velice povedené.

A hudba, tak ta je naprosto geniální. Musím říct, že přesně takovou jsem si k tomuto seriálu představovala a naprosto tam sedí.

Takže za mě je to pecka seriál a má láska k zaklínači nadále roste. Zamilovala jsem si nejdříve hry, potom knihy a teď i seriál. Takže za mě prostě 100%. A už se těším na 2. sérii.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
4. února 2016
další názory k seriálu

Shadowhunters

Popravdě nevím co si mám myslet. Četla jsem knihy a viděla i film a jen tak mimochodem, ten mě dost zklamal. Myslela jsem si, že v seriálu se tedy budou snažit vyvarovat stejných chyb, které se objevily ve filmu, ale asi jsem se zpletla. Herci mi do rolí vůbec nesedí (možná svým způsobem Alec). A co mě dostalo nejvíc je Valentýn a Černobyl(to teda sorry, ale wtf?). Jako pozitivum vidím upíří motorku, která byla v knize popsána a ve filmu se vůbec neobjevila (nebo aspoň ne jako ta upíří). Každopádně, asi tomu dám ještě šanci, ale moc nadšená nejsem.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
Letopisy rodu Shannara
14. ledna 2016
další názory k seriálu

The Shannara Chronicles

Já jsem spokojená. MTV vybrala dobře. Podle mě je to zatím zajímavý příběh, efekty jsou super, hudba je fajn a sedli mi i herci. Miluju fantasy a když jsem viděla tuhle novinku, tak jsem si řekla že to nevypadá špatně a zkouknu to. A dobře jsem udělala zatím se mi to moc líbí a těším se na další díly. Jen je škoda, že jsem nikdy neslyšela o této knižní sérii, ale teď přemýšlím, že si ji asi přečtu.

64 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Bezohlední
26. března 2015
další názory k seriálu

Reckless: Právníci protistran

Osobně jsem tento seriál měla ráda, takže jeho ukončení mě velice zklamalo. Je to taková kriminálka podaná přes soud, kde proti sobě nejčastěji stojí dva nejlepší právníci ve městě. Trošku jsem měla strach z volby hlavních hrdinů, ale nakonec mě tento výběr mile překvapil, Roy a Jamie byli dokonalí. Jiskření mezi nimi bylo super a pokud by seriál měl i druhou sérii myslím, že by to bylo ještě lepší. Bohužel fanoušků nebylo dost.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Top Gear
5. června 2014
další názory k seriálu

Stig

Tyhle tři týpky prostě zbožňuju hlavně ty jejich vtípky. Top gear je hlavně zábava a auta. Obdiv mají určitě tvůrci za stále nové nápady, protože v žádném dílu se nic neopakuje. Je to geniální oddechovka. Je to sice o autech ale rozhodně tohle nadchne i lidi kteří autům vůbec nerozumí nebo se o ně nezajímají. Prostě líbí se snad každému a rozhodně nikdy neomrzí.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Čarodějky
20. dubna 2014
další názory k seriálu

Dokonalost

Tenhle seriál miluju. Miluju Prue, miluju Piper a miluju Lea. Prostě tři čarodějky, co se snaží žít obyčejným životem a při tom stále musí porážet démony a zachraňovat nevinné životy. V seriálu je spoustu úžasných bytostí a to jak zlých tak i dobr ých. Ten příběh je senzační a všichni ti nepřátelé čarodějek. Jediné co mě naštvalo když vyměnily jednu ze sester. Tak nějak mi to tam úplně nesedělo. A nejednou se zázračně objevila další.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Knight Rider - Legenda se vrací
20. dubna 2014
další názory k seriálu

K.I.T.T.

Tenhle seriál jsem si zamilovala. Mike je dokonalej a jeho scény se Sárou byly jedinečný. Začátek seriálu byl prostě super. Potom ale začali všechno měnit...herce, příběh...a pak už se seriál rychle potápěl ke dnu. Takže se ani nedivím že ho předčasně ukončili. Každopádně pro ten skvělej začátek dávám vysoké hodnocení.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Láska ve hvězdách
20. dubna 2014
další názory k seriálu

Mimozemšťani

Mimozemšťani? Tak to je to co mi ve watchlistu chybělo. Když jsem viděla promo tak jsem si řekla že tomu dám šanci. A dobře jsem udělala. Herci jsou skvělí a příběh je zajímavý. Líbí se mi i nápad, že tetování pod vodou září - no proč taky ne? Podle mě dobrý seriál.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
The 100
20. dubna 2014
další názory k seriálu

Překvápko - seriál s velkým potenciálem

Překvapilo...nejdřív jsem tomu moc velkou šanci nedávala ale teď se mi to začalo moc líbit. 100 delikventů na Zemi. No proč ne. Spoustu vecí k zamyšlení a hlavní hrdinka?...nejdřív jsem si myslela že je otravná ale s dalšími díly jsem si ji víc a víc oblíbila :D takže si myslím že seriál má velký potenciál a dávám vysoké hodnocení.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Sběratelé kostí
27. listopadu 2013
další názory k seriálu

Booth a Kůstka

Na seriálu se mi líbí jak Booth a kůstka neustále řeší nové případy a jek se v každé epizodě něco semele. Byla jsem, ale překvapená jek se tyto dvě hlavní postavy dostali k sobě blíž než jen jako spolupracovníci a přátelé. Tak dlouho očekávaný okamžik, kdy se ti dva do sebe zamilují a ono nic. Bylo to tak zničeho nic a najednou, že jsem to ani pořádně nepobrala. I tak, ale stále dobrý seriál.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
1/2
12