wexzuz

off
JménoZuzana Kabelková
Věk24 let (Býk)
BydlištěHavířov
Twitter@Wexleei
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/zuzka.kabelkova
Poznámka
Pokud si mě chcete přidat, přidávejte. :)
Názory uživatelky wexzuz
plakát
Grey's Anatomy: B-Team
10. února 2018
další názory k seriálu

Očekávání

Fanouškem Chirurgů jsem už léta, vždyť pro pána, právě oni mě přivedli do seriálového světa... každopádně když jsem docela omylem narazila na tento spin-off, očekávání nebyla valná.

Každopádně šest dílů, které nám představily nové stážisty, překvapilo. Kvalita odráží kvalitu seriálu, který se nám tu už 14 sérií drží a Sarah Drew zvládla režii na výbornou. Napsáno je vše také tak jak je fanoušek zvyklý a díly krásně utečou.

Bohužel, hořce nesu změny a ani po šesti dílech se mi noví stážisté příliš nepozdávají. Charaktery působí nijak a vlastně těch šest dílů k úplnému představení nestačí. Asi by potřebovali trochu více prostoru... ale lepší než drátem do oka.

Fanouškům Chirurgů B-team doporučuji, těch dvacet minut za to stojí. Zbytek populace z toho mít nebude absolutně nic.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Lajna
24. prosince 2017
další názory k seriálu

Jaká by kurva mohla být cesta do Havířova?!

Jakožto rodilého Havířováka mě tato hláška nesmírně pobavila. Věřím, že mé hodnocení má co dělat s tím, že prostředí seriálu velmi důvěrně znám, snad proto mě některé narážky baví ještě více.

Ostatně, jedná se o poměrně povedenou sprostší komedii z prostředí hokeje, kterou poměrně dobře interpretuje na obrazovky. Nemohu se nevyhnout porovnání s Vyšehradem. Dle mého Lajna vede především dějem, který sice není závratný, ale alespoň jej postřehnete, což se o Vyšehradu zrovna říci nedá.

Obsazení dělá mnohé. Ať už se jedná o Langmajera, který roli trenéra ztvární naprosto bravůrně nebo o Piškulu, kterému onoho zněžnělého hokejistu také věřím. Třešničku na dortu následně tvoří Norbert Lichý, který havířovského rolbaře vystřihl na jedničku s hvězdičkou.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Jízlivě tvůj
24. prosince 2016
další názory k seriálu

Britský humor? Ano prosím!

Já ani nevím jak vyjádřit, jak moc mi tento sitcom připadá dokonalý. Ta odvaha, kterou tvůrci museli mít, aby natočili takovýto kousek, musela býti neskonalá. Díly mají délku klasických 20 minut, které seriálu prospívají. I tak jsem měla co dělat, abych se za tu dvacetiminutovku neudusila smíchy, jelikož humor v tomto kousku je na každém kroku, a je dotažen k dokonalosti.

Nemám co bych seriálu vytkla. Jestli jste milovníky suchého humoru, tento kousek by vám neměl uniknout.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Mladý papež
24. prosince 2016
další názory k seriálu

Co by se stalo, kdyby papežem byl mladý američan?

Právě touto otázkou se zabývá i tento pozoruhodný kousek. Ani popravdě nevím, jak se stalo, že zrovna takovýto seriál zabloudil ke mě do watchlistu.

Seriál mě chytl hned od začátku prvního dílu. Asi nejsem jediná, která si hned půlku dílu říkala: ,, Na co se to sakra dívám?". Ono totiž celkově celý první díl je takový hezký mindfuck. Ale účel pilotu splňuje fantasticky - chytne a nepustí. Zábavnost a napětí postupně v dalších dílech klesá, ale i přes to si seriál udržuje, skrze celý jeho děl, vcelku vysokou kvalitu.

Herecké výkony jako takové jsou bezchybné! To samé i kamera, výběr hudby... Jednoduše pastva pro oči, přesně taková, jakou by jste u takovéhoto projektu čekali.

Dějově je pak celý seriál takový... nijaký. Jednoduše sledujete cosi, kde vlastně nevíte komu o co jde. Nějaké to fungování Vatikánu, niterní trable nového papeže (o kterém stejně víme holé prd), a trable s novým papežem všech ostatních. Jednoduše asi bych uvítala, kdyby v ději nebyl takový zmatek, jelikož na dobré vyřešení takovýchto problémů, by potřebovali více než 10 dílů.

Já tak nějak nevím co si o seriálu myslet. Na jednu stranu mě chytil a nepustil, ale na stranu druhou to byl dějový myšmaš, kde jsme se ve finále stejně dozvěděli kulové. Když přidám plusové body za skvělé intro, dostanu se se svým hodnocením na 80%.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
The Grand Tour
24. prosince 2016
další názory k seriálu

Nový a přece lepší!

Do sledování této novinky jsem se pouštěla vlastně jen ze zvědavosti. Čekala jsem, že celá show bude jen slabý odvar, plný špatných vtipů a zášti vůči právě TopGearu. Opak je však pravdou.

Asi jen těžko se dá při této novince vyhnout srovnávání s veteránem TopGearem. Přeci jen všichni hlavní aktéři jsou tak nějak nerozlučně spjati právě s tímto pořadem. Ale oproti TG mi GT (připadají tyto zkratky vtipné jen mě?) přijde přeci o něco vyspělejší a "čerstvější". Tím, že u Grand Tour nejsou vázáni na jedno jediné místo, jim umožňuje dělat díly mnohem zajímavější a akčnější. Celkově mi GT přijde o něco živější a bizarnější než jeho předchůdce.

O skvělých moderátorech snad ani není třeba mluvit. Jejich spolupráce funguje bezvadně! Pokud bych měla GT něco vytknout, tak by to byl Americký řidič, který mi přijde naprosto nevtipný a trapný. Další přešlap je pro mě pak Celebrity Brain Crush, který v prvních díle byl vtipný, ale jak se říká, opakovaný vtip není vtipem.

Celkově jako show pak nemá GT co dalšího vytknout. Díly mě baví. Doporučila bych snad všem, kteří si libují buď v autech, nebo v kontroverzním humoru. A pokud se v autech vůbec nevyznáte, stejně jako já, nevadí! Pořad nabízí pro každého něco.

Za amíka a celebrity brain crush nemůžu jinak, než deset procent strhnout, ale nic jiného bych the Grand Tour nemohla vytknout.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Vražedné Miami
28. srpna 2016
další názory k seriálu

Ne! Ne! a ještě jednou Ne!

Tolik špatných věcí, že ani nevím od které začít. Postavy jsou nesympatické a nezajímavé. Klišé na každém kroku a herecké výkony některých herců jsou až otřesné. No jednoduše pilot byl tak hrůznej, že já ve sledování nepokračuji a nechávám za sebou 30%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
30 %
plakát
Sherlock
22. srpna 2016
další názory k seriálu

Zajímalo by mě, kdo ještě Sherlocka neviděl.

Víte, v seriálovém světě se asi nenajde nikdo, kdo by o tomto díle neslyšel. Najde se pár jedinců kteří ho neviděli, ale těch je věřím pramálo. Má to svůj důvod. Sherlock Holmes je fantastická postava, která má všechno, co knižní/seriálová/filmová postava mít má. A to samé platí i o všech ostatních postavách které se v tomto díle nacházejí. Myslím, že za úspěchem seriálu stojí spousta věcí, ale myslím si, že to, co činí toto dílo tak skvělým jsou tvůrci Moffat a Gatiss, a celý zbytek štábu a obsazení. Jedná se totiž o jejich práci navíc a jde vidět, že pro ně se nejedná pouze o práci, ale že si tvorbu i náramně užívají a záleží jim na výsledku. Pokud jde o kvalitu, těžko hledám co seriálu vytknout. Jediná záporná věc která mě k seriálu napadá je pilot. Úvodní díl se mi teda ani trošku nelíbil a já nevím čím to je. Mé přátele stálo hodně úsilí aby mě přemluvili k dalšímu sledování. Ale na další díly nedám dopustit - ty jsou skvělé.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
The Catch
18. dubna 2016
další názory k seriálu

Hra na kočku a myš? Kdepak!

Když jsem viděla poprvé trailer a vlastně i pilot, myslela jsem, že to bude další hra na kočku a myš. Chtělo to ještě pár dalších dílů a brzy jsem zjistila, že jsem byla na omylu.

Hlavní dvě postavy jsou výborné a zamilovala jsem si je hned na první pohled. Zbylých postav je pro mě zbytečně moc a po 4 dílech mám stále problém se jmény.
Děj je vynikající má spád, akci, neustále se něco děje, ale né nijak vnuceně. Události na sebe pěkně navazují.

Provedení je skvělé! Láska na první pohled. Mozaika poskládaná s různých záběrů, které se mezi sebou krásně proplétají a to všechno doplněno velmi dobrou hudbou. Tohle mě vždycky vtáhne do děje.

Jednoduše tento seriál mě chytl. Myslím, že stojí za to ho zhlédnout!

Za mě 90%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Agent X
30. prosince 2015
další názory k seriálu

Oddechovka

Téma není nijak originální a zatím jsem tak trochu asi nepochopila o co jde. Ale překvapivě. Baví mě to! Hlavní hrdina je mi sympatický, stejně tak i viceprezidentka a Malcolm. Děj je, pokud nic jiného, zvláštní. Trochu po třetím díle stále tápu, co se v seriálu vlastně děje. (no, to je možná moje chyba). Pokud jde o mě, já se budu dívat i na dále. Je to taková oddechovka.

PS pro angel216: Ano, ale né, že by mi to vadilo. ;)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Všemocný
10. prosince 2015
další názory k seriálu

Droga všech drog?

Akční, zábavný, záludný, se špetkou sci-fi, kriminální... To všechno je Limitlees.
Pokud jde o mě a můj názor tak mě zatím opravdu zaujal. Od seriálu jsem nic nečekala, ale po spuštění prvního dílu jsem si musela pustit ihned další. Strašně mě zajímalo, jak to všechno vlastně je. Seriál mě velmi mile překvapil, protože jeho kvalita se s přibývajícími epizodami zvedá. Hlavní hrdina je mi sympatický, takový normální budižkničema, který náhodou narazil na něco, na co asi neměl, a to mu jeho dosud pohodlný život razantně změní. Za mě prozatím 90% a uvidíme jak se to bude nadále vyvíjet. :)

Update:
Tak asi tak skvělé to nebylo. Děj se začal táhnout a nic moc nového nepřinášel. Začal mě jednoduše nudit. Škoda, seriál měl potenciál. Své hodnocení měním na 70%.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
1/10
1234567 ... 10