avatar uživatele

rebeccacarf

off
JménoDominika Pichlová
Věk33 let
BydlištěÚstí nad Labem
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky rebeccacarf
plakát
Future Man
15. ledna 2019
další názory k seriálu

Totální praštěnost

To je tak hrozně blbý, až je to super! A to říkám jako člověk, který nemá moc smysl pro humor a nesnáší sit-comy a podobné typy komedií.

V mém případě tomu asi i hodně napomáhá fakt, že mám ráda sci-fi a hraju na počítači, takže jsou mi blízké některé ty myšlenky. Zároveň vedoucí trio hraje své role výborně, i když hlavního protagonistu občas zbylí dva zastiňují. Jak už bylo zmíněno, vyniká hlavně Wolf, i když ani Tiger není často pozadu (respektive naopak je, což je právě pointou).

Po shlédnutí druhé série hodnotím takto:
1. série 100%
2. série 80%

Druhá série mě sice pořád hodně bavila a byla napínavá, ale už jsem se u ní zdaleka tolik nezasmála a trochu mi chyběla i rozmanitost té první.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Sedmilhářky
9. ledna 2018
další názory k seriálu

Realistické Zoufalé manželky

Tento seriál se mi velmi líbil. A to i přesto, že můj oblíbený Alexander Skarsgård, který byl jedním z mých důvodů k jeho sledování, byl záporák. No jo, ti mu jdou nejlíp... Ale zpět k věci.

Jak můj název napovídá, seriál mi v některých věcech připomněl Zoufalé manželky, i když byl pojatý mnohem realističtěji a "vážněji". Tajemná smrt, maloměstské bohaté rodiny, ženské drby... I to je jedna z věcí, která se mi na něm líbila, protože Zoufalé manželky jsem kdysi s chutí sledovala a ta realističnost byla jenom plusem.

Herecké výkony byly kvalitní a to nejen u známých "hvězd". Jane mi sice nebyla příliš sympatická, asi jsem zaujatá kvůli hereččiné roli v sérii Divergent, na kterou se podle mě vůbec nehodila. Ale tuto roli hrála rozhodně dobře a hodila se na ni mnohem lépe.

Postupné retrospektivní odhalování záhadné smrti proložené výslechy svědků byly velmi zajímavým formátem. Bohužel jsem ale relativně brzo odhadla rozuzlení (kromě konkrétního viníka, ale ten nebyl nakonec tak podstatný). To je jediné, co je mi líto, ale seriál jako takový za to nemůže.

Celkově hodnotím jen kladně.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Příběh služebnice
9. ledna 2018
další názory k seriálu

Po pilotu

Mám ráda sci-fi a mám ráda dystopické příběhy. Přesto se bohužel po shlédnutí pilotu tohoto seriálu musím přidat k názorům Maslord a Redmarx. Tohle totiž byla neskutečná nuda. Pilot byl roztahaný, hlavní hrdinka pro mě naprosto nesympatická. Rozhodně tam nebylo nic, co by mě drželo u obrazovky a lákalo pustit si další díly, což by dle mého názoru pilot udělat měl. S ohledem na ostatní hodnocení ještě zvážím, jestli se nepokusím podívat na další díly, které by třeba můj názor změnily. Zatím je ale mé hodnocení celkem nízké.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
40 %
plakát
Hledání
20. ledna 2015
další názory k seriálu

O něco realističtější Queer as Folk

Jako velký fanoušek seriálu Queer as Folk (US verze) jsem si říkala, že to musím vidět! A jsem ráda za svoje rozhodnutí.
Seriál sice není zatím (jsem na začátku 2. série) tak zábavný jako QaF, ale zase mi přijde přecejen o něco realističtější. Nepřijde mi úplně běžné ani v gay komunitě chodit každý den tančit do klubu, zdrogovat se a pořádat téměř orgie, jak to je v QaF občas prezentováno...
Dále souhlasím s Umbarosem, že postavu Augustina bych klidně vynechala, ale Patrick se svým příběhem s Kevinem se mi líbí moc a Dom se mi líbí i s tím knírkem :-)
Další zajímavou postavou je tu Lynn hraný Scottem Bakulou, kterému bych klidně dala také víc prostoru, protože ukazuje gaye zase z jiné, lidštější stránky - také nejsou věčně mladí křepčící modelové, jak bývají občas v televizi zobrazováni. Mám ale obavu, že toho se nedočkáme, když je teď zaměstnán NCIS: New Orleans...
Uvidím, jak se rozvine druhá série, jestli v ní bude o něco více humoru a poutavější zápletky, ale jinak celkově tento seriál hodnotím velmi kladně.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %