avatar uživatele

NikyT

off
JménoNikola
Věk29 let (Býk)
BydlištěOlomouc
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky NikyT
plakát
Hra o trůny
23. března 2015
další názory k seriálu

Hlavně si nikoho neoblibovat

Tento seriál jsem si pustila vlastně jen ze zvědavosti. Abych pravdu řekla taky mě na první pohled nijak moc neoslovil. Nemám ráda moc krvavé a drastické scény, kterých je tu více než dost. Tenhle seriál je ale (alespoň u mě) výjimka, která potvrzuje pravidlo. I když mě z počátku nenadchl, pořád jsem myslela na to jak to dopadne. Nakonec už jsem dohnala aktuální řadu a už se nemohu dočkat pokračování. Jen je škoda, že moje oblíbené postavy nějak často umírají. :-(
Na tomhle seriálu se mi nejvíce líbí vývoj postav. Postavy, které v jednu chvíli nemáte rádi, se mohou vyvíjet a nakonec to třeba budou vaši oblíbenci.
Přiznám se, že knihu jsem nečetla, ale určitě se na ni chystám alespoň pro srovnání. Zatím čekám jak to dopadne s dopsáním a vydáním posledních dílů ať pak nemusím čekat moc dlouho :-D
Každopádně si myslím, že seriál stojí za to vidět a hlavně se nenechejte odradit prvním špatným dojmem.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Vinaři
22. prosince 2014
další názory k seriálu

Povznesme se

Od tohoto seriálu jsem toho moc nečekala a tak mě velice mile překvapil. Během prvních dílů to nářečí nebylo nic moc, ale buď se to poté zlepšilo, a nebo jsem si na to zvykla, protože už mi nic ,,netrhalo uši''. Je to prostě komediální seriál. Sama jsem z Moravy a na tom seriálu není nic, co by mě vyloženě urazilo. A navíc si myslím, že se nad snad umíme povznést, ne? Mimochodem v názvu stojí Vinaři, takže se dalo čekat, že to prostě bude o pití. Alespoň já jsem to tedy čekala.

Konečné hodnocení:
Myslím si, že po nikdy nekončící Ulici (a jí podobným) a také po všech kriminálních seriálech jsou Vinaři velmi milým, oddychovým seriálem. Pokud chcete prostě vypnout a trošku se pobavit, tak tento seriál není špatnou volbou. Ale co se mi na seriálu opravdu nelíbilo, bylo to, jak se během seriálu v jeho ději objevovaly reklamy, i když to se stává bohužel běžnou praxí...

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Krásy Evropy se Samanthou Brownovou
25. července 2014
další názory k seriálu

Povedený cestopis

Mám ráda cestopisné pořady, ale žádný mě nezaujal tak jako tento. Pořadem provází velmi sympatická paní. Líbí se mi, že to není ve stylu Nové cestománie, kde jsou záběry ze země doplněné hlasy, ale že vidíme, že tam opravdu byla. :-)
Našla jsem v tomto pořadu mnoho tipů na dovolenou, které jsem si po shlédnutí zapsala na svůj ,,seznam'' :-D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
První republika
17. června 2014
další názory k seriálu

Příjemné páteční večery

Dle mého názoru První republika patří k tomu lepšímu co bylo v současnosti v Českých luzích a hájích vytvořeno. Kombinace detektivní zápletky a rodinných vztahů mě velmi zaujala. Dokonce mi nevadila ani část s duchy nebo rychlý zvrat ke konci.
Ještě bych ráda vyzdvihla herecké výkony Pavla Kříže, Taťjany Medvecké, Jana Vlasáka. Těm jsem uvěřila každičké slovo. Samozřejmě nesmím zapomenou na Zdenu Studenkovou, která snobskou paničku zahrála opravdu dokonale.

Určitě to není špatný seriál a za zkoušku stojí :-)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Ztracený svět
26. března 2014
další názory k seriálu

Seriál mého dětství

Opravdu moc dobře si vzpomínám na dobu, kdy jsem každý víkend jezdila k babičce a každý víkend jsem kvůli tomuhle seriálu ráno vstávala, abych ho viděla. Býval na Nově tuším někdy kolem osmé ráno, což pro mě bývalo dost brzo o víkendu. :-D Už si ani nepamatuji jak dopadl, ale v každém díle jsem čekala kdy Veronika najde své rodiče...Nevím jak bych se na něj dívala teď, jestli by mě bavil, dlouho ho nikde nevysílali, což bych řekla,že je škoda. Myslím že i dnes by si našel nějaké diváky. Třeba můj mladší bráška by si ho jistě oblíbil. ;-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %