avatar uživatele

dostalkovaveronika

off
JménoVeronika Dostálková
Věk32 let (Blíženci)
BydlištěLiberec
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky dostalkovaveronika
plakát
Příběh služebnice
21. května 2017
další názory k seriálu

Větší depku nenajdete

Seriál mě naprosto pohltil. Takovou depresi jsem ještě v životě neměla. Tempo možná pomalé, ale to dodává atmosféře totální mizérie. Kvůli prvním pěti dílům jsem na dnešek nešla ani spát. Pokud hledáte něco, co je svým způsobem magořina (vzhledem k tomu, že to je dystopie, to tak trochu magořina být musí) a chcete zažít pocity totálního zoufalství, tohle je to pravé. Plus jsem ráda, že jsem viděla Samiru Wiley a Alexis Bledel.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 27 lidí
100 %
plakát
V zajetí kouzel
21. dubna 2016
další názory k seriálu

Nad moje chapani

No zatim jsem to dotahla do 10 dilu. Bylo to utrpeni, ale nedalo mi to. :D A desaty dil to zabil uplne. Nevim jestli to je tak ujety nebo tak blby, kazdopadne tenhle serial me zklamal. I ty lepsi chvilky byly celkem nuda.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
10 %
plakát
Dallas 63
2. března 2016
další názory k seriálu

Super věcička

Ač taky nejsem fanda dramat, tak tohle mě chytlo. Je to skvěle natočené, atmosféra z toho dýchá a co musím pochválit je i úvodní znělka. Samozřejmě že J. Francovi to jde jedna báseň.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Galavant
7. ledna 2015
další názory k seriálu

Dostalo mě to.

Po prvním dílu jsem byla na rozpacích, ale druhý díl a scéna při rytířském zápasu mě přesvědčila. Takhle jsem se opravdu dlouho nezasmála, nemít tam titulky, tak ani neslyším, co se děje pak. Tohle prostě musí každý zkusit. Písničky chytlavé. Tím, že na poslech jsou jako když teče cukrová poleva o to víc vás dostane nějaký špek. Super parodie.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Z Nation
15. září 2014
další názory k seriálu

Tak to je vážně smutné

I když zrovna nejsem typ, co zkoumá nějaké detaily, tak tohle byla opravdu katastrofa a tím víc, že je to od Syfy. Zrovna od téhle stanice je to teda rána pod pás. Super rychlí zombie, nechodící dítě pak běhá jako splašené, postavy nic moc... To není ani béčko, nýbrž zetko jak my tady doma říkáme. Pokud jste na zetka ujetí, klidně koukejte, ale jinak to je prostě... hrůza. :(

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
39 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
0 %
plakát
Agresivní virus
8. srpna 2014
další názory k seriálu

O upírech jinak...

Jak už to mnozí psali, čekala jsem možná trochu něco jiného, protože knihy jsem nečetla, ale vůbec mi to nevadí. Kouknout se na upíry z trochu vědeckého a pragmatického hlediska není zase tak špatný. Žádné pověsti, žádný česnek (a i kdyby nakonec byl, bylo by jasné, že virus prostě nesnese prostředí, které česnek vytváří :D), občas i dost krvavá a nechutnější podívaná. Ten, kdo chce vidět upíry jako skoro mýtická svoření, ať se nekouká. "U mě dobrý."

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Nová holka
11. června 2014
další názory k seriálu

Zooey jako nová holka

Tenhle seriál má prostě zvláštní styl humoru. První epizody, jsem tomu pořád nemohla přijít na chuť, ale jakmile jsem se do toho humoru dostala, už nechci jinak. :))) Já se u komedií či komediálních seriálů moc nahlas nesměju, spíš se bavím sama pro sebe, ale tady se občas najde takový zásek, že to prostě nemůžu zadržet. Není to sice seriál nadupaný jednou vtipnou perlou za druhou, ale když už, tak to stojí za to. Je jiný než ostatní, proto rozhodně stojí za to, aby mu lidi dali šanci.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Tři kluci a nemluvně
29. dubna 2014
další názory k seriálu

Tatínek s nejbližšími v akci...

Tento seriál si mě sice získal asi až po třetím díle, ale prostě stojí za to. Je snadné si ho zamilovat. Je vtipný - největší perly tam má naše Bonnie a hlavně tak roztomilý už jenom kvůli Emmě... Srovnávat ho s Raising Hope je naprostá hloupost, jediné co mají společné je námět, ale humor tady je úplně jiný. Jede hlavně v narážkách, pošťuchování a přijde mi, že je to takový zrychlený styl, třeba jako v Gilmorkách.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Původní
18. dubna 2014
další názory k seriálu

Upíří podívaná klidně i pro dospělé...

Myslím si, že tohle je asi ten nejdospělejší seriál na téma upíři, co kdy kdo vyplodil. Zajimavé zápletky, dobrý děj, málokdy se tam setkáme s pubertálními hysterickými výlevy. :) Ano, možná to někdy zaskřípe, ale je to fajn podívaná. Místy to byl občas i pěkný krváček. Tenhle seriál jsme zařadila mezi zamilované. Což je nutno ocenit, když tam vévodí The walking dead. Kdo má rád fantasy, nějaké to nadpřirozeno, směle do toho. Plus je i to, že zrovna nemusíte sledovat i TVD. Jen nemám ráda herečky, co mají každou chvíli otevřenou pusu v němém úžasu z něčeho naprosto banálního. V TVD mi to dělala Elena a to neustále, už po druhé řadě jsem ji měla chuť zabít a tady to občas dohání Hayley, ale naštěstí jenom občas, takže ji zatím toleruju.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
The 100
27. března 2014
další názory k seriálu

Není to zlé

Nemyslím si, že by to bylo až tak zlé. Proč poslali na Zem mladé delikventy? Protože to přece stejně bylo jedno - umřeli by tak jako tak a třeba se jim z toho podaří něco vytěžit. Pro mě tyhle otázky zatím nejsou až tak ztěžejní. Je to CW seriál, proto nemůžeme čekat, že tam všem budou vypadávat vlasy a budou trpět nemocemi, které jim uberou na kráse. :)))Je to film o puberťácích a ty se tak bohužel budou i chovat, ale i tak mě to bavilo a určitě si to najde fanoušky. Není to pořádná post-apokalyptická pecka pro dospělé, má to ale docela dobrý nápad a když někdy vypnete tykadla, je to celkem dobrá podívaná. Zatím hodnotím jenom po pilotu, takže uvidíme jak to bude pokračovat dál.
----------------------------------
Bohužel musím z 80% snížit. Uznávám, že je to CW seriál, ale stejně. Čekala jsem, že tam ten život bez všeho bude lépe vidět. S každým dalším dílem vidím jen to, jak se tam někdo s někým pohádá, jak ti zažijí lásku a ti ne. Pro mě se nenašla ta správná rovnováha, což je škoda.
---------------------------------------
Po další sezoně musím hodnocení zase zvednout, ta opravdu mile překvapila. Je to alespoň u mě jako na houpačce, ale nemůžu se tomu ubránit. :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
1/2
12