avatar uživatele

vera1317

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky vera1317
plakát
Mladí a hladoví
1. září 2014
další názory k seriálu

Díl od dílu lepší

Začátek slabý, ale díl od dílu šla kvalita nahoru. Bereme-li tento seriál s nadhledem, tak se člověk pobaví a nemusí u toho přemýšlet. Mezi současnými snahami o natočení nějakého zajímavého a vtipného sitcomu je Y&H vcelku zdařilý kousek.

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Gilmorova děvčata
13. srpna 2014
další názory k seriálu

Seriálové zlato

GG je jeden z nejlepších seriálů zaměřených na rodinu a vztahy lidí v malé komunitě. Skvěle obsazený seriál, kde si každý najde svého oblíbence, ať už se jedná o milou hodnou Rory, ukecanou, sarkastickou, skvělou Lorelai, otravného Kirka nebo nevrlého Luka.

Děj není nijak složitý, takže stačí sednout, vypnout mozek a sledovat, jak se s každodenními situacemi a problémy vypořádají vaši oblíbenci a užívat si odlehčenou atmosféru celého seriálu.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Vlčí mládě
13. srpna 2014
další názory k seriálu

Prostě wow

TW vypadal, že bude mít ohranou zápletku a puberťáky měnící se na vlkodlaky a další a další klišé typu twilight, tudíž se mi nechtělo to ani začít. Jakmile jsem ale začala, nemohla jsem přestat.

Herci na svůj věk podávali velmi kvalitní výkony, obzvlášť se mi líbila chemie mezi Scottem a Allison, byli naprosto přirození a perfektně se k sobě hodili. Další je Stiles, toho prostě musíte milovat.

S každou další sérií šel seriál nahoru a doufám, že to tak bude i nadále. Nejlepší rozhodně 3. sérka, konkrétně 3B, prostě geniálně vymyšlené, zahrané, natočené, prostě wow.

Seriál se ani nebojí udělat něco, za co má fanoušek chuť vyrvat scénáristům vnitřnosti a zároveň složit poklonu za nejvíc nečekanou událost seriálu(finále 3. série).

Jediné, co mi vadí je postava Kiry, která se tam prostě nehodí. Tichá nevýrazná, která se na pár minut promění v ninju a ani neví jak...

Kdo se rozhodne sledovat a má rád trochu toho teen fantasy, tak by neměl být zklamán.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Lidé zítřka
13. srpna 2014
další názory k seriálu

Zklamání

TTP měl myšlenku, ze které se mohl rozvinout skvělý seriál, bohužel se tak nestalo.

Prvních pár dílů se to rozjíždělo sice pomalu, ale vypadalo to slibně, jediné co mi v nich vadilo bylo zařazení Stephena jako středoškoláka. Více bych jim věřila, kdyby ho dali na vysokou s tím vším časem, který věnoval paranormálům.

Poté mě ale čekalo zklamání s každým dalším dílem větší a větší. Z Cary se stala nesnesitelná ženská, ze Stephena se stal role model a skvělý bojovník během týdne přestože je mu kolik, 17? A Amell jako herec taky nic moc.

Dodívat se na celou sérii byl nadlidský výkon. Nedivím se, že byl seriál zrušen.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Skladiště 13
21. května 2014
další názory k seriálu

Endless wonder :)

W13 mě zaujal hned prvními epizodami a byla jsem zvědavá, jak se bude dál vyvíjet.
Grafika seriálu pro někoho může být problém, ale mě neurážela.
Sympatičtí herci, kteří mě svými postavami trochu připomněli super tým NCIS z 1-3. série, a trochu toho nadpřirozena čerpajícího z dějin vytvořili skvělou kombinaci.
Nevím, jak je to dnes možné, když u každého seriálu nadávám na scénáristy, ale trocha humoru, trocha dramatu, po dlouhé době i nějaký ten opravdu překvapující dějový zvrat a žádné složité překombinovávání děje udělalo z W13 oddechovku, která mi přirostla k srdci.
Po celkem nadupané 4. sérii mě mrzí, že přišlo už jenom 6 epizod, ale uzavřeli vše v klidu ve stylu, v jakém se nesla 4. série, což byl podle mého skvělý závěr pro Warehouse 13.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %