avatar uživatele

dvoumetrovazizala

off
JménoŽížala
Věk
BydlištěOlomouc
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele dvoumetrovazizala
plakát
Zhubni, nebo přiber!
2. února 2014
další názory k seriálu

Začátek řešení podváhy

Obsah seriálu:
Počáteční prohození jídelníčků dvou protikladů má za cíl tyto lidi šokovat a v přítomnosti toho druhého se také zamyslet nad svým životním stylem. Následuje hledání počátečních důvodů stravovacích problémů. Konzultace současných zdravotních komplikací spolu s ukázkou možného extrémního scénáře pokud budou se svou stávající životosprávou pokračovat.
Celý týden na klinice a případná návštěva "pacienta" je cílená na podporu rozhodnutí změnit svůj životní styl. Následuje předání stravovacího plánu na zdravé a vyvážené stravování po odchodu z kliniky. Dále je už jen prováděna občasná kontrola dodržování plánů s případnou úpravou.

Můj názor:
Podle mě je to jen pro ty, kterých se tyto problémy týkají...
+ V dobách kdy se všude řešily jen problémy nadváhy, přípravky na hubnutí a redukční diety přišel konečně seriál který se zabýval i druhým problémem - podvýživou. Je tam spousta ukázek chyb ve stravování, vysvětlení možných následků a hodně motivace na změnu.
- Vstupy kde jsou moderátorky považuji za stupidní a silně otravné.
Dát tam místo stupidních vstupů ukázky jídelníčků a konkrétní ukázky jak postupovat tak dám 100%, bohužel je to jen reality show na zamyšlení a motivaci, takže z pohledu člověka kterého se tato problematika týká dávám za snahu 80...

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Kurýr
27. prosince 2013
další názory k seriálu

Film vs seriál...

Seriál jsem začal sledovat kvůli mé oblibě filmové verze, v roli Franka mě ze začátku chyběl filmový Jason Statham, ale po pár dílech se dá na změnu zvyknout. Bohužel v některých dílech dojem totálně kazí zpracování efektů, kamery a střihu - některé záběry se nedají považovat už ani za ujeté (v dobrém slova smyslu), ale spíše za odfláknuté a rušivé.
Nicméně i seriálové zpracování má něco do sebe a rozhodně stojí za zhlédnutí.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %