avatar uživatele

Elisabeth de Miness

off
JménoEva
Věk29 let (Rak)
BydlištěBrno
Twitter@Eve_Ketchup
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Elisabeth de Miness
plakát
The Lying Game
18. ledna 2014
další názory k seriálu

The Lying Game

Na seriál jsem se začala dívat hlavně proto, že je podle předlohy od stejné autorky jako Pretty little liars. Už od začátku člověk vidí určité podobné prvky, ale ještě větší podobnost - hlavně kvůli hlavním hrdinkám Emmě a Sutton, vidím s The Vampire Diaries. A abych pravdu řekla, Nina Dobrev tu dvojroli umí zahrát přece jen lépe, jak Alexandra (Všimli jste si, že jsou si Nina s Alexandrou podobné?). Na začátku byly rozdíly ještě patrné, ale později už jsem se ani Ethanovi nedivila, že si je spletl.
Celkově podle mě seriál nepřinesl nic nového, ale jako oddechovka to bylo dobré :).

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
16. ledna 2014
další názory k seriálu

Legen - wait for it - dary!

S HIMYM jsem strávila spoustu času. Nutno říci, že přibližně od 6. série začala kvalita klesat a také, že celý námět jsou tak trošku "Přátelé", ale to nic nemění na tom, že jsem si tento seriál neskutečně oblíbila, stejně jako příběh chudáka smolaře Teda, který prostě nemůže najít tu pravou, se kterou by strávil zbytek života. Řekla bych, že je to velmi nezapomenutelný seriál, stejně jako určité scény, které mi vždy vyvstanou na mysl, když se o něm s někým bavím (Tedovy narozeniny + koza) :).
Takže přestože si myslím, že co se kvality týče, rozhodně to už není, co to bývalo, dávám 90%, neboť si myslím, že potenciál tam rozhodně byl a také, že byl využit :).

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Doteky osudu
16. ledna 2014
další názory k seriálu

Touch

Výborn seriál s neotřelým nápadem. Abych pravdu řekla, ze začátku jsem byla skeptická a dlouho jsem odolávala před tím, než jsem se konečně odhodla seriál zkouknout. Pilot mě neuvěřitlně překvapil a celou dobu mě udržel v napjatém stavu jen čekající na to, jak to s malým Jakem nakonec dopadne. Tento autistický klučina, se schopností komunikovat skrze čísla, mě dostal už jen prvním slovem, které vypustil z úst - ten hlas!
Takže jsem s nadšením pokračovala ve sledování tohoto báječného seriálu, který ale k mému zklamání skončil již druhou řadou.
Ze začátku jsem se sice cítila zmatené tím, jak se všechny příběhy vzájemně propojovaly, ale když jsem si na to zvykla, mohla jsem už jen docenit krásu a originalitu tohoto seriálu.

A nezapomeňte, že 1+1=3! :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Původní
13. ledna 2014
další názory k seriálu

I want to be a king!

Nutno říci, že jsou The Originals mnohem zajímavější, jak the Vampire Diaries, ke kterým jsou spin-offem (Alespoň vzhledem k posledním dílům TVD). Což je možná maličko smutné, ale alespoň se nemusím vzdávat své oblíbené tématiky o upírech :). Klaus byl už od prvního okamžiku, kdy se poprvé objevil v Mystic Falls, mojí oblíbenou postavou, proto mě jeho účast velmi těší.
Postava Marcela tomuto seriálu pak dodává výbornou atmosféru a pořádnou rivalitu.
Ano, tohle je velmi nadějné.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Prolhané krásky
13. ledna 2014
další názory k seriálu

I´m back, bitches!

Tento seriál si naprosto užívám. Sleduji ho už nějakých těch pár let, a přesto, že počáteční husí kůže z pocitu - že vás někdo neustále sleduje, ví o každém vašem zajemství a každém vašem kroku, že vám někdo vyhrožuje a vaše kamarádka je nezvěstná - už zmizela, měla jsem ji dobré dvě série.Pak sice tento pocit odpadl a i kvalita seriálu šla maličko dolů, protože se v zásadě opakovaly ty samé principy pořád dokola, kupříkladu obvinění někoho, kdo je nevinný, pořád nám předhazovali nové a nové možnosti, ale přitom (nevím, jestli to tu máte někdo také tak) jsem už od okamžiků, kdy nám začali ukazovat vodítka k -A, tušila, kdo to nakonec bude a že Alison pořád žije. Přesto mě ale dokáže tento seriál přece jen překvapit a těším se na každý nový díl a užívám si tu tajemnou atmosféru, která naplňuje každý díl.
Za mě 100%

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
The Carrie Diaries
13. ledna 2014
další názory k seriálu

Before there was sex, before there was a city, there was just me.

Nutno říci, že pro Carrie mám slabost. The Carrie Diaries je seriál, který mě z nějakého nepochopitelného důvodu nadchnul. Co se výkonů týče, samozřejmě, že by se dala vytknout spousta věcí, se kterými nejsem spokojena. Ale je to neskutečně výborná oddechovka, kdy sledujete, jak se naivní šestnáctka honí za svým snem stát se dobrou spisovatelkou. A jelikož je Sex ve městě jeden z těch seriálů, který si pustím opravdu ráda, když zrovna nemám co dělat, dala jsem Carrie šanci. A víte, co? Ona mě nezklamala :).

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Hra o trůny
13. ledna 2014
další názory k seriálu

Když hraješ hru o trůny, buď zemřeš, nebo zvítězíš. Žádná střední cesta neexistuje.

Tento seriál jsem zhltla jedním dechem. Dlouho jsem se mu vyhýbala a říkala si, co s tím sakra Ti mí pošahaní přátelé pořád mají. A pak jsem jednoho krásného dne ochořela rýmečkou a říkala, že bych ten čas měla nějak zabít. A světe div se, on ten seriál vůbec nebyl špatný! Právě naopak. Bylo to báječné dobrodružství, které jsem zhltla během pár týdnů a úplně jsem mu propadla. Ano, není to zrovna nejjemnější seriál, jaký znám, protože neminul díl, kdy by netekly potoky krve, nebo alespoň neproběhl vášnivý sex, a občas jsem se opravdu naštvala. Například při většině scén s Joeffrym, kdy jsem se nepřestala udivovat nad tím, jak hrozná (a nutno říci brilantně zahraná) postava to je.
Tohle byl každopádně opravdu oku lahodící zážitek a jsem ráda, že jsem se k tomuto seriálu nakonec odhodlala.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Království
13. ledna 2014
další názory k seriálu

Milé překvapení

Pro mě je to opravdu milé překvapení. Když jsem se o tomto začínajícím seriálu dozvěděla od kamarádky, říkala jsem si "Co to zase bude..". Abych pravdu řekla, byla jsem opravdu skeptická, protože se jedná o historický seriál, který nám má přinášet informace o Mary Stuart, skotské královně. A z určitého hlediska jsem se na něj dívala stylem - oh jé. Američani z toho udělají prostě další zamilovanou slátaninu, která bude mít s historií společnou jen hlavní postavu. Nemůžu tvrdit, že všechno, co v seriálu je, je podle skutečnosti a je dost možné, že se Mary obrací v hrobě a ptá se "co to má znamenat?", ale mě to vážně chytlo.
Zaprvé přináší historii do podvědomí mladého diváka, což je prostě potřeba a za druhé - neustále myslím na to, jak to bude dál. Vím, že historii změnit nejde, takže se podle ní příběh musí držet, a tak je každému, co o Mary něco málo ví, jasné, jak to nakonec všechno dopadne. Ale jsem po každém díle napjatá jak kšandy a to už se mi u žádného seriálu dlouho nestalo! :)

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Přátelé
13. ledna 2014
další názory k seriálu

Oh-My-God!

Abych pravdu řekla, dlouho jsem tomuto seriálu odolávala. Vždycky se o něm někdo bavil a já samozřejmě určitým způsobem věděla, o čem asi, protože tuhle báječnou partu jsem znala z televize. Ale až před nedávnem jsem to všechno konečně pochopila. Abych pravdu řekla, dlouho se mi nestalo, že bych se u něčeho nasmála tolik, jako u tohoto sitcomu. A scénky typu "Makoláda", či "Oh-my-god!" s Janice, to nikdy nezklame :). Tohle se tedy opravdu povedlo. A přestože na televizních obrazovkách už je nehrají a byli nahrazeni v povědomí teenagerů seriály jako The Vampire Diaries, tahle parta má opravdu něco do sebe a u mě určitě vede jako číslo 1.
Díky jim všem, co se na něčem tak zábavném báječném podíleli..

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %