avatar uživatele

nuda-smola

off
JménoDávid
Věk104 let — narozeniny slaví za 7 měsíců (Fakt nevím.)
BydlištěNitriansky Kraj
Twitter
Instagram
FacebookNa požiadanie.
Poznámka
Názory uživatele nuda-smola
plakát
Nemocnice Chicago Med
26. listopadu 2015
další názory k seriálu

Možno klišé, ale kvalitné

Dick Wolf je podľa mňa skvelý režisér , ktorý presne vie čo je treba natočit. Chicago Fire, PD , Med hovoria za všetko.

Možno si myslíte že daľšie klišé , daľší tuctový seriál , a možno to aj je , ale mne sa to práve preto páči. Niektorý ľudia chcú utiecť od reality sledovaným filmov , seriálov iných vecí , a želajú si pri tom rôzne bláznive veci. Ale seriáli od Dicka Wolfa nám ukazujú realitu a to sa mi na tom páči.

V seriáloch ukazuje obyčajných ľudí , a možné situácie z reálneho života. Ľudia ktorý sa o nás každý den starajú a udržiavajú nás v bezpečí. A veľa krát si týchto ľudí nevážime , čo je chyba.

Fánušikovia Chicaga , určite ocenia tento seriál , a vedia aká kvalita sa za ným skrýva. Možno nie v nejakých skvelých efektoch ale práve v deji a v scenári. Postavy sú podľa mna všetky na rovnakej úrovňi , každý má svoj príbeh a ten je niečím zaujímavý a výnimočný.

Je veľmi pravdepodobné že sa seriál bude udržiavať na rovnakej úrovňi takže fanúšikovia sa nemusia báť nejakého náhlehlo upádku kvality.

Ale nemôžem poprieť že som nevidel lepšie seriály , alebo že toto nie je moj najoblúbenejší žáner.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Supergirl
24. listopadu 2015
další názory k seriálu

Moralný kompas

Seriál pre každého kto bojuje za ženské práva určite znamená veľa. V seriáli je znázornená ženská sila , schopnosť podávať výkoni na úrovňi mužov a nebojácnosť výziev. Všetky ženské charaktery su veľmi pôsobivé lebo ich tvorcovia ich vyvážili aj z vonka aj z vnútra.

Supergirl nie je seriál kde by ste sa dočkali nejakých skvelých alebo reálnych scien ako kebyže pozerate serial od Netflixu alebo HBO , ale stále to nie je na zahodenie. Treba pochopiť že serial je podla predlohy komiksu , takže tam cítiť rozprávku , ale to tomu dodáva také čaro bez ktorého by to nebolo ono.

Moja predpoveď je taká že seriál sa celý čas bude uberať podtónom feminizmu. V dobe keď je morlaný kompas u väčšiny ľudí rozbitý alebo nefunkčný , si nemyslím že je to tak zlý napad.

Seriál určite stojí za vzhladnutie ak si človek , ktorý sá rád zamyslí do toho konktexu , a uvedomí si o čo vlastne ide , alebo jednoducho milovník komiksu , ktorý nevie odolať žiadnemu.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Paní ministryně
17. dubna 2015
další názory k seriálu

Som unavený

Po ťažkých školných dňoch , keď som viac v škole ako doma a mám rozpozeraných asi ďalších 15 seriálov (momentálne) tak si rád občas večer pustím Madam Secretary. Lahnem si do postele a len oddychujem pri sledovaný. Je to príjemna oddychovka ktorá občas dokáže aj pobaviť.

Zo všetkého sa dá vytažit viac ale momentálne som len štastný že to nekomplikujú ako ruskú matriošku a má to kludný priebeh.


Ťakže ak si chceš oddýchnuť , baví ťa trocha politiky tak si pozri pilot a rozhodni sa -:)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Daredevil
13. dubna 2015
další názory k seriálu

Budúcnosť

Seriál ktorý určite prekonal večerný film ale nevyužil plný potenciál. Režíséri rozbiehajú príbehy aj iných postav než dardevilovu a to s dramatickým tónom. Flashbacky o Mattovi a Fiskovi sú veľmi emotívne a majú šrmc. Asi jeden z najlepších momentov serie bolo pre mňa keď si nasadil červeno-hnedý oblek.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Empire
23. března 2015
další názory k seriálu

Haters gonna hate , hate , hate

Prvá seriá skončila so zaslúženým raitingom 6.4 , zaslúžil si to vďaka skvelým hereckým výkonom , zmysluplnému deju , dobrej hudbe a k výbornému scenári. Vystihli podstatu rapu a dali tomu autenticku podobu ulice a má to grády.

Môj názor? Keď máš chuť objavovať tak si určite pozri tento serial a ak niesi zatrpknutý tak sa ti určite seriál zapáči.

btw: pre ľudí ktorý majú problem sa preniesť cez rasové problémy seriál neodporúčam

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
iZombie
18. března 2015
další názory k seriálu

Abstinenčný príznak

Po prvom diely som dostal "absťák" pretože sa neviem už dočkat na ďalšie a ďalšie a ďalšie časti. Liv je totálne úžasná, a ten jej štýl aký jéj spravili v produkcii CW je proste neopísatelný. Vedľajšie postavy podľa mňa nie sú nič moc ale doktora zachránil britský prízvuk a na policajt ešte nemám jednoznačný názor. Ak sa seriál bude len zlepšovať tak sa asi od radosti pokakám.

Dúfam že si užite seriál a aj moju šialenú recenziu.

59 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
47 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
90 %
plakát
Agent Carter
9. ledna 2015
další názory k seriálu

Agent Carter

Som veľmi rád že marvel vytvoril tento seriál. Po prvých dvoch dieloch môžem seriál len odporučiť milovníkom klasiky a príbehu ohľadom Kpt. Ameriku. Dúfam že ma seriál v nasledujúcich častiach nesklame :)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %