avatar uživatele

Cvok

off
JménoDavid
Věk31 let (Ryby)
BydlištěHusinec
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Cvok
plakát
Sherlock
4. února 2014
další názory k seriálu

Sherlock jede

Po pravdě do tohoto seriálu se mi moc nechtělo, říkal jsem si Sherlock v moderní době to musí být blbost.Pak ale jsem viděl video, ve kterém nabízí Doctor (Doctor Who samozřejmě) Sherlockovi aby byl jeho společníkem a už to bylo Sherlock mi sedl, byl tak zvláštně "ujetý".
Po shlédnutí všech tří sérii, byl jsem nadšený. Skvělý humor, obsazení a napětí že by se dalo krájet ( hlavně na konci druhé série co si budeme říkat).
Nebudu tady básnit o tom jak je seriál skvělí. To usoudíte z mého hodnocení.
S pozdravem
Cvok

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Helix
4. února 2014
další názory k seriálu

Žádná sláva

Když jsem se o seriálu dozvěděl, konečně hororový seriál, těšil jsem se jak malý kluk.
Po shlédnutí prvního dvou-dílu přišlo zklamání. Tam kde jsem se měl nejspíš bát, mi to přišlo buď nechutný (viz. scéna s Peterem a Julii ve sprše)anebo vtipný (viz. zmrzlé opičky nebo Peterův ksicht který dělá na všechny co vidí).
Co se týče herců nemám nic proti. Sarah mě očarovala hned jak se usmála :). Tajemný Dr. Hiroshi a jeho pokerface taky super. Jediná kdo mi tam moc nesedí je Julia, neptejte se proč sám nevím.
Abych to shrnul, tak tento seriál není moc pro mě pokud se vám líbí nemám nic proti. Pro mě je to celkem zklamání.
S pozdravem
Cvok

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
plakát
Vlčí mládě
15. ledna 2014
další názory k seriálu

Vlkodlaci :)

Když jsem uviděl popis seriálu, řekl jsem si "konečně" seriál bez tupých a už ohraných upírů. Po zhlédnutí první serie jsem byl sice trošku zklamaný, ale celá první serie mi přišla jako pilot k o hodně lepší druhé serii. A ta už se parádně povedla. Po konci druhé a nástupu třetí jsem měl nehoráznou radost, že odešla moje nejneoblíbenější postava. Z první půlky třetí série a ještě teď mi naskakuje husí kůže, když si vzpomenu na Lydiin křik.
Abych to shrnul, tak Teen Wolf je serii od serie lepší. Má snad vše co mam rád, vlkodlaky, Stilesovi a Peterovi hlášky, napětí a trochu toho hororu :D

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %