avatar uživatele

Vachisek

off
JménoDaniel Vácha
Věk29 let
BydlištěPodluhy
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Vachisek
plakát
The Punisher
21. listopadu 2017
další názory k seriálu

Seriál pro chlapy!

Netflix nám ukázal, že seriál 18+ jde udělat i bez koziček. Něco tak brutálního jsem dlouho neviděl i GoT může závidět. Punisher se na věky taky zapíše hláškami. Řeknu jednu která mi navždy utkví v paměti a je ze začátku seriálu. Jsme tu jen my dva a pravda. :D Punisher v příštích několika letech naprosto ovládne animace na fb. To bylo naprosto procpané okamžiky od pěkného pravého háku po kterém týpek oslepne na jedno oko. No prostě špičkodní.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Dobrý doktor
8. října 2017
další názory k seriálu

Naprostý unikát.

Myslel jsem si, že se dočkáme Dr. House 2.0. Místo toho jsem se dočkali Dr. Murphy. Dlouho jsem nebyl u pilotu tak dojat. Něco neskutečného. Obohatilo mě to do života jako dlouho nic z televizní tvorby. Doporučoval bych všem jít na fb stránku tohoto seriálu a pročíst si komentáře. Uvidíte proč. Zasáhne vás to jako to zasáhlo mě pokud máte srdce a otevřenou mysl.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Živí mrtví: Počátek konce
7. října 2017
další názory k seriálu

Nedoceněno

FTWD je úžasný příklad toho jak první řada dokáže zničit potenciál seriálu dosáhnout absolutní vrcholu a slávy svého bratříčka. První série byla doslova utrpení kdy se přeskakoval čas. Neviděli jsme reakci světa ani bombardování měst. A tím pádem se z toho pak stala taková kopie TWD. Jdeme někam protože tady už není bezpečno. Druhá série to potvrdila. Osobně mi to nevadí. TWD nemám nikdy dost a koukat na to samé v jiné části USA mi nevadí. Konec konců máme tu nové problémy. Rasy, národy, voda atd... to v TWD není. Hlavní roli obsadila matka víceméně kopie Ricka. Akorát prošla mnohem rychlejší proměnou. Mě osobně přijde hlavní role vůdkyně hodně slabá. Vynahrazujeme si to, ale ostatními. Třetí série odpálila každopádně atomovku. Indiáni! A bílý rasisté! K tomu Mexičani. A voda. Abych to tedy shrnul. Je to kopie TWD s problémy jihu USA a severu Mexika. A tím pádem je to originální. Pro fanouška TWD povinnost. Mimochodem scéna z Bunkeru s Alysou je fakt psycho možná nejvíc psycho scéna ze všech twd a ftwd episod. Nebudte k tomu seriálu kritičtí když sledujete TWD. Je to to samé. A proto je to užásné i nudné zároven. :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
OA
26. září 2017
další názory k seriálu

Vědomosti

Víme že nic nevíme. Víme že je to špičkové mysteriozní drama. A víme, že druhá řada nám nalije ropu do žil.

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Star Trek: Discovery
25. září 2017
další názory k seriálu

Pilotní dvojdíl

Tohle je názor pouze na dvojdíl, kterým to celé začalo. Nebude to obsáhlé a nesouvisí to s dalším pokračováním seriálu. Podobný názor jsem nikdy nenapsal. Píšu vždy po celé sérii, ale tady mi to nedá. Je to nejlepší prolog od Battlestar Galactica co kdy byl natočen. 1 a 2. díl stojí mimo hlavní příběh první série. A působí to spíš jak film. V celkem vysoké kvalitě. Tempo vyprávění připomíná Expanse.

64 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
45 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
80 %
plakát
Killjoys: Vesmírní lovci
1. září 2017
další názory k seriálu

Jde to dolů.

První série super! Druhá série dobrý! Třetí série NUDA! A končím po 6. díle ve 3. sérii. Těšilo mě.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
The Defenders
19. srpna 2017
další názory k seriálu

Masterpiece

(obsahuje spoilery)

Netflix vypálil rybník klasickým televizím a skoro i filmovým plátnům (protože Dark Knight). Naprostým top. Už znělka byla naprosto bombastická. Sice jen 8 dílů, ale zas to na druhou stranu mělo neskutečné tempo. Finální bitka mě bavila asi nejvíc ze všech bitek co jsem kdy viděl. Vrčení Luka nezapomenu nikdy. A jen u málo seriálů, či filmů fakt urovním slzu. Při scéně kdy byl Daredevil v objetí s Elektrou sem řval jak malý dítě. Mé dva oblíbené charaktery zaživa pohřbeny. Sem myslel, že mě omejou. Dal jsem to na jeden zátah v noci. Líbí se mi jak se spojily dějové linky ze samostatných příběhů. Nebylo to po vzoru Avengers kde se sešli a šli. Tady zabralo pár epizod než se všichni vůbec poznali. Celé to dávalo obrovský smysl. Tenhle seriál doporučuji naprosto všem. Pevně věřím, že je zakončen souboj s ,,Hand''. Jsem osobně zvědavý jaký mega záporák se napříč universem objeví v druhé sérii Defenders. Jinak potitulková scéna s Punisherem mi málem způsobila zástavu srdce. Jsem velmi náročný divák a toto mě velmi potěšilo. Možná někomu nebude dávat smysl proč Elekta dělala co dělala, zamyslete se. Všechno je o lásce a nemusí to být romantická ptákárna. :)

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Iron Fist
23. března 2017
další názory k seriálu

subjektivní

Já kdo obecně má rád Čínskou kulturu a kung fu brečel při sledování první série. Splnění mého snu.

Co vás trošku polije studenou vodou je pomalý start. Každopádně to má svůj důvod odhalí nám to hlavní postavu v plné nahotě. Víme jak uvažuje. Hodný nevinný kluk. A o tom také celá první série je. Jak být zneužit. Někdy sem si říkal kam až může naivita hlavní postavy dojít. Chyběla tomu jiskra. Hlavní záporák prostě. Všichni byli takový nemastní neslaní. Harold nepřekvapil nijak všichni s mozkem jsme věděli co udělá na konci. Proto to ani neberu jako spoiler. Obecně mi to spíš přišlo jako uvedení do světa Iron Fista. A nejsmutnější na tom všem bylo, že nejvíc cool byla Coleen. Finn Jones to nezahrál špatně, spíš byla jeho postava napsána způsobem: Budeš blbcem. Prostě celé to bylo naivní. Dal jsem 13 dílů na jeden zátah a tohle si z toho beru. Naivní. Proč jsem to pojmenoval subjektivní? Protože první odstavec mého názoru. Normálně bych dal 60%, ale za můj splněný sen Iron Fist v ,,televizi'' 70%. Kdybych to měl srovnat s konkurencí v rámci Defeders. Je to lepší jak Luke Cage, ale horší jak Daredevil s Jessicou.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Westworld
6. prosince 2016
další názory k seriálu

Orgasmus

-Obsahuje Spoilery-

Co dodat kdybych byl slečna kvičím nad tím jak stará panna. Zvraty které mě naprosto šokovali. William to zazdil asi nejvíc. To jsem nečekal. Nikdy nečtu synopse a spoilery tudíž jsem se nepřipravil o zážitek co mě uspokojil do Silvestra. Herecké výkony jsou špičkové. Především Bernard mě baví. Dodává tomu takovou tu klidnou sílu tažného vola. Na HBO málo odhalených prsou. Nebylo na co koukat. I když snaha tam byla. Tudíž se na to můžou dívat i děti mladší 18 let v rámci možností. Dobře pro vás. Trošku mi tam chyběl vnější svět. Pomalu nevím co je za rok. Zajímalo by mě v jakém roce bych si takové technologie mohl osahat. Konec konců Rockstar už s podobným světem přišel. Chce to jen trošku živější zážitek. Opravdu mi ten seriál bude chybět. Jasná novinka roku. A u HBO mám dalšího koně na kterém snad budu jezdit pár let. PS: Ve svém názoru nechci nikoho urazit.

-10% za zkažený útěk ve vlaku. Jsem se těšil jak bude šlapat po Dallasu.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Beowulf: Návrat do Shieldlandu
12. února 2016
další názory k seriálu

Thiefs

Znělka GoT forever! :-D Každopádně... parodie na politické drama. Fantasy trošku připomíná Skyrim kdy jsem spokojeně se Survival mody huntil Trolla. A Warrikové jsou nejvtipnější. Je to taková parodie na skřeta :D. Podle mě jedna z největších fantasy vykrádaček za poslední dobu. Koukám a dokoukám protože mám řád fantasy ale je to ohromné klišé nic překvapujícího ale nic ohromujícího. 50%. PS: Fakt nemám rád multi kulti.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
50 %
1/2
12