avatar uživatele

Chalida

off
JménoDominika
Věk
BydlištěBrno-město
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Chalida
plakát
Upíří deníky
14. listopadu 2009
další názory k seriálu

Nevím...

Abych pravdu řekla,tento seriál mě docela zklamal. Hlavní hrdina mi připadá jako dvojník Edwarda, jeho vlasy a neustále stejný výraz. Hrdinka je hloupá až to mlátí s dveřmi a podobnost s jinými filmy či seriály je přímo do očí bijící. On jí jenom zvířata (Angel, Twilight), ona je chudáček bez rodičů a proto ji mají všichni rádi(Twilight). Alespoň jedna z kamarádek hrdinky obsluhuje v restauraci(True Blood) nebo má nadpřirozené schopnosti (True Blood, Angel). Hlavní hrdinky je stejně jako ve většině seriálů naprostá chudinka, kterou musí všichni ochraňovat. Tlačí se do věcí, do kterých jí nic není a všechny strašně obviňuje. Vždycky když ji vidím jak mluví s Damonem(Ian Somerhalder) a uděluje mu rady, jak by měl žít tak skoro skanduji "Tak ji konečně zabij!"
Sečteno podtrženo, seriál nic moc, herecké výkony slabé. Jediné co seriál oživuje je postava Damona, který si dělá co chce a neposlouchá svého přemoudřelého bratra a jeho stupidní přítelkyni. Takže asi jako každý 150-ti letý teenager.

65 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 20 lidí
90 %
plakát
One Tree Hill
24. července 2009
další názory k seriálu

Úžasné

Viděla jsem tento seriál od začátku. První série mne naprosto uchvátila. Potom to začalo být jako jiné seriály. Z toho zlého kluka Nata, který byl úžasný, se stal vzorný otec rodiny a tak jediný záporná role, která zbyla je Dan. A ten je nejspíš nesmrtelný. Seriál je úžasný ale všichni ti "zlí" zemřou nebo jdou pryč. Protože mladý hezký záporák = oblíbený záporák.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %