avatar uživatele

daniela.s0506

off
JménoDaniela
Věk33 let (Blíženci)
BydlištěDolní Libina
Twitter
Instagram
Facebookwww.facebook.com/dsucha1
Poznámka
Názory uživatelky daniela.s0506

webseriál

Je to první webseriál, nebo alespoň seriál této formy, který jsem viděla, a musím přiznat jisté rozhořčení. Epizoda kratší, než televizní reklama, to mě tedy docela zaskočilo.

Nápad mě velice nadchnul, hlavně proto, že to není až tak nereálné a je zajímavé sledovat, jak takový pokrok vědy může ohrozit lidstvo.

Zpracování jednotlivých epizod je celkem kvalitní, ovšem jako celek je to tak nějak zmatené. Hlavně to chaotické skákání v čase, přičemž se všude 'zdržíme' jen pár minut. Ač jsem koukala na téměř 30 dílů najednou, u některých částí mi jaksi utekla pointa a propojení s hlavní dějovou linkou. Už po prvních pár epizodách mě napadlo, že by se z toho dal poskládat (přeskládat) kvalitní film.

Ač jsem velký seriálový fanoušek, nerozumím příliš záměrům tvůrců a po 29 epizodách další sledování odkládám na neurčito. Třeba z toho jednou někdo udělá parádní celovečerák.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Z Nation
26. března 2015
další názory k seriálu

Trochu lehčí The walking dead

Žánrově podobné The walking dead, ale trochu odlehčené, najdou se i vtipné momenty. Děj celkem odsýpá, takže nemáte pocit, že jsou některé díly o ničem. Seriál není tak dramatický, spíše akční. Hlavní postavy vcelku sympatické, hlavně Roberta a Citizen Z. Jsem zvědavá, jak bude to bude pokračovat ve druhé sérii, protože konec naznačoval docela zvrat děje.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Chosen
25. března 2015
další názory k seriálu

Napínavé a depresivní

Po shlédnutí první série mohu jen konstatovat, že nic depresivnějšího jsem snad neviděla... Ta beznaděj, bezmocnost, neuvěřitelně ztvárněné. A potom to, že do poslední vteřiny nevíte, jak to dopadne. Samozřejmě svůj tip jsem měla, ale pořád doufáte, že to bude jinak. Skvělé herecké výkony, Milovi jsem věřila každý pocit. Hodně napínavé a bez jediného optimistického okamžiku. Za první sérii dávám 90%, nemám co vytknout, snad jen, že mi tam chyběla aspoň troška naděje, nějaké pozitivní vibrace.

Edit1:
Druhá série zase trošku z jiného pohledu, pro mě ještě malinko lepší, než ta první, takže 95%. Chad perfektní, ohromné charizma. Hned jdu na sérii třetí, myslím, že zůstalo stále dost prostoru, aby byl děj jedinečný.

Edit2:
Série číslo 3... Co dodat, pořád napínavé, pořád překvapivé. Chad předčil svůj výkon ze druhé série. Tematicky se to drží ve stejném duchu jako druhá série, takže za mě 95%. Velkým překvapení bylo zapojení dětí do hry, hlavně těch starších. Jsem zvědavá, jestli a jaká bude série čtvrtá. :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Wentworth
30. listopadu 2014
další názory k seriálu

Queen Bea.. You're the top dog now...

Právě jsem dokoukala druhou sérii, která byla snad ještě lepší, než ta první.
Rivalita vězeňkyň v ženské věznici, politické boje mezi personálem i vedením a do toho všeho vstupuje téměř nevinná Bea, která se postupně přizpůsobuje jak prostředí uvnitř, tak i okolnostem venku za zdí.
Strhující příběhy jednotlivých postav se postupně setkávají v ženském nápravném zařízení Wentworth.

1.série - 90% - Bea přichází do věznice a zažívá těžké časy - nátlak spoluvězeňkyň, výhružky a velkou osobní tragédii.

2.série - 100% - Bea chystá pomstu a udělá cokoli, aby dosáhla svého. Mění se a stává se chladnokrevným soupeřem. Do věznice nastupuje nová ředitelka, která se nebojí překročit hranice, aby napravila morálku vězeňkyň, i dozorců.

Nemohu se dočkat další série, abych zjistila, jak si Bea povede jako šéf a co na ni ještě připraví šílená Fergusonová.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %