avatar uživatele

tereza.dandova7

off
JménoTereza
Věk26 let (Beran)
BydlištěPraha
Twitter@-
Instagram
Facebook-
Poznámka
Skype jméno: terezkadand
Názory uživatelky tereza.dandova7
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
25. listopadu 2015
další názory k seriálu

Před-recenze

Krátce.
Snad to nezkazí, protože je šíleně moc věcí, které se na tomto zkazit dají.
Doufejme, že dodrží, co slíbili a autorka knihy bude hlídat, kde a co je dobře/špatně, ne jako u filmu, že se vyjádřila až po dokončení a vypuštění filmu.

21 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
47 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
60 %
plakát
The 100
25. listopadu 2015
další názory k seriálu

Originalita všestranně.

Na úplném začátku to bylo divné, seriál byl zamotaný, ale o to víc jste se těšili na další díl a časem pochopili, co se tam vlastně děje.
Je to hodně originální seriál a neuvěřitelně mě baví, má to "drive" a je to neokoukatelné, ale nehorázně mě štve, jak pomalu vydávají díly. Čekat rok na třetí sérii?
Plno lidí se na to vykašle, zapomene na seriál i děj, což není špatné z hlediska toho, že to donutí se na to kouknout znovu a znovu a znovu, ale pak to přestane bavit a není divu, že se na to tolik lidí už dívat přestalo, což je smutný.
Chápu, že je těžké to natočit, když se to natáčí v takovém prostředí, době a Světě.
Dále, romantický trojúhelník. Fajn, do seriálu to patří a není to hlavní podstata seriálu, neovlivňuje to děj (více). Ale když už se Clark i Lexa zamilovali, měli to tak nechat být. Měli je nechat být spolu, Lexa si to na jednu stranu zaslouží a Clark po Finově smrti taktéž.
Tím, že Lexa odešla se vše zkomplikovalo, chápu že to byla potřeba pro zpestření děje, ale když Clark namlouvala, že jí na ní záleží, tak se měla otočit a jít jim alespoň sama pomoct, nemuselo by to dopadnout, tak jak to dopadlo.
Mrzí mě to hlavě, kvůli tomu, že byla Lexa zajímavá postava, která celý seriál rozzářila a narovinu Alycia (představitelka Lexi) je skvělá herečka na tyhle badd-ass role. A to jiskření/chemie mezi Clark a Lexou? Neměli nám to brát, chápu že sbírali plno kritiky, protože to je homosexuální vztah (byl by), ale s tím měli počítat a brát nám ho? No nevím, snad to nějak dopadne a alespoň Alycia se do seriálu vrátí, mohli by jí klidně obsadit do hlavní role. (jedné z nich)
Režiséři a štáb si s námi hrají, což moc pěkné není, mají vybalit narovinu co se děje, bude dít, nebo nezveřejňovat nic.

+++
------
Originalita
Soundtrack
Příběh
Postavy
Prostředí
Vedlejší příběhy
Napětí
Herci
Post-apokalyptický svět

---
----

Pomalé vycházení epizod
Milostný trojúhelník
Lhaní štábu
Protahování

95,9%

Každopádně je to naprosto božský seriál a já jakožto hodně náročný divák ho hltám takovým způsobem, že si říkám, že potřebuji pomoct.
Pokud hledáte něco na odpočinek a zároveň něco, nad čím se můžete zamyslet. Pokud očekáváte originalitu a něco, co tu ještě nebylo, začněte koukat. Litovat nebudete.

Spíše pro starší.
15+

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Předstírání
30. června 2014
další názory k seriálu

Má rozhodně čím zaujmout.

Z počátku jsem si myslela, že to bude nudný seriál, který mě ihned omrzí a budu ho po pěti minutách nucena vypnout. Ohromně jsem se zmýlila. Seriál má rozhodně, co nabídnout a každý si tam najde své. Ještě před zhlédnutím seriálu jsem si myslela, že to bude obyčejný a nudný seriál o lásce a o tom, jak se tam budou vypořádat s dospíváním, či klasické problémy na škole. Což tam občas je, ale je to celkově vtipně pojato.

Pilotní díl byl celkem matoucí a ze začátku se do toho člověk zamotával, ale určitě svou práci, jakožto pilotní díl, který má zaujmout a diváky navnadit splnil.

Občas jsou, ale scénky a humor celkově okaté, ale dá se to přežít.

Ale co mě opravdu štve je to, že jsou díly tak krátké a téměř v nich nic není, ale nejvíce ze všeho, jak "vypípávají" každé sprosté slovo. Tak to mají něčím nahradit a celkově je to dost rušivý element a vůbec bych se nedivila, kdyby to kvůli tomu někdo vypnul...

Každopádně to je zase něco nového a já se už těším, jak se seriál bude dál vyvíjet.

VŘELE DOPORUČUJI!

P.S: 93%

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %