avatar uživatele

Denis Ulmann

off
JménoDenis
Věk29 let — narozeniny slaví za 165 dní (Váhy)
BydlištěHukvaldy
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/denoy.ulmann
Poznámka
Názory uživatele Denis Ulmann
plakát
Osmý smysl
14. července 2015
další názory k seriálu

Jasných 100%

Jasných 100%, pro mě srovnatelné s Mr. Robot, od tvůrců Matrixu se ale nic jiného čekat nedalo, každopádně nic pro dementy.

18 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Mr. Robot
8. června 2015
další názory k seriálu

Po dlouhé době konečně něco z mého žánru ...

Po dlouhé době konečně něco z mého žánru, v IT dělám a neskutečně jsem hltal každou minutu, každý dialog, prostě super. Co se věrohodnosti týče musím uznat, že autoři vědí, co dělají a co říkají, pochytil jsem sice jen jeden příkaz, který tam do konzole ťukal a to přesně 'ps aux | grep root', který mu poté vypsal spuštěné procesy pod rootem, což je správně! Ve většině seriálech jsou chyby, nesmysly (film Hacker) apod. ale tady se to zatím zdá být věrohodné. Doufám, že si seriál udrží laťku, těším se na další díly.

Btw: Třešničku na dortu tomu dodaly názvy epizod.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
47 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
100 %
plakát
Stitchers
6. června 2015
další názory k seriálu

Nevím, co si o tom myslet

Nevím, co si o tom myslet. Téma mi dost přijde jako kopie filmu Zdrojový kód, pilot nic moc extra nenabídl, všichni šli hned na věc a jedno klišé vedle druhého. Asi se ke druhému dílu budu dlouho přemlouvat ...

45 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
36 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
60 %
plakát
Castle na zabití
30. března 2014
další názory k seriálu

Nikki Heatová!

Castle, castle.. dlouho jsem tento seriál odmítal - další detektivka, která nenabídne nic navíc, ztracený čas.. opak byl pravdou. Začátek byl naprosto obyčejný, teprve až to začalo mezi Castlem a Beckettovou pořádně jiskřit, tak to začalo být zajímavé. Nejlepší 2 díly seriálu které mě opravdu vtáhly byly tuším někdy na začátku 5. série, kde Beckett pracovala pro tajnou službu. Sleduji vždy nové díly, ale je toho málo a zjistil jsem, že knihy co Richard Castle napsal v seriálu napsal také nějaký autor vystupující pod pseudonymem Richard Castle, což také přidá na tajemnu. Dočetl jsem Heatová a vlna žáru a musím uznat, jsem si při čtení připadal, jako bych se díval na jeden díl seriálu akorát o hodně delší. Nyní tu na mě čeká Heatová a žhavá odhalení, tak uvidíme..

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Chuck
30. března 2014
další názory k seriálu

Zatím seriál, který u mě zaujímá první příčku v oblíbenosti

Zatím seriál, který u mě zaujímá první příčku v oblíbenosti, nejspíše kvůli mé slabosti pro Yvonne, každopádně první 2 série naprosto super, komedie habaděj, nic se nekomplikuje a na každý díl se těšíte co se chuckovi zase prožene hlavou (doslova). Další 2 série už jsou zlomové, více dramatu a romantiky a tím pádem méně komedie (díky bohu za Caseyho). Poslední série a především poslední díly už byly hotové emocionální dojičky, seriál jsem viděl asi 4x vždy od první série, avšak si jej pouštím vždy jen do konce 4. série, neboť bych pak měl zase celý měsíc zkažený. Těším se na 24: Live Another Day kde si Yvonnka zahraje, jsem zvědav..

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Dr. House
30. března 2014
další názory k seriálu

Seriál oblečený do elegantního doktorského pláště

Seriál oblečený do elegantního doktorského pláště, nepamatuji se, kdy jsem naposledy viděl takhle na míru ušitou roli pro Laurieho. Kradl dalmatiny, co bude dělat jako doktor ve stejnojmeném seriálu říkal jsem si.. opak byl pravdou, seriál mě vtáhl prvními díly - zajímavé a moderní a třináctka ah.. neuvěřitelné, že po zhruba týdnu od doby, kdy jsem viděl poslední díl tohoto seriálu jsem ve škole v hodině angličtiny nalistoval v učebnici stranu na které byla fotka třináctky a téma What would you do if you were a superhero? Co se konce týče, budu asi jako Gott, vůbec jsem to nečekal!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %