Cherry :-*

off
JménoLeona
Věk24 let — narozeniny slaví za 7 dní (Býk)
BydlištěZtracena v Ústeckém kraji ;)
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/leonkamarkova
Poznámka
Názory uživatelky Cherry :-*
plakát
90210: Nová generace
12. října 2014
další názory k seriálu

No prostě 90210

První co na vás udělá dojem, je samozřejmě prostředí. Ano prachy sem, prachy tam. Taky bych si chtěla vozit zadek do školy ve Ferrari :D. Opravdu mi přijde na hlavu koupit si dům, ve kterém jste pak sami, ale má 6 ložnic a to je hlavní ne :D :D...
Teď k postavám... To, že se tam každý vyspí s každým, snad raději ani nebudu dále rozebírat. Hodně se mi líbila postava Naomi. Takovou smolařku jsem s nad v životě ještě neviděla, přesto z každého problému odešla se vztyčenou hlavou a vždy z toho udělala vtipnou podívanou. Její sebevědomí by si přál snad každý.
Nejlepší příběh který vytvořili, je dle mého příběh Ivy a Raje. Opravdu ta jejich poslední scéna byla vskutku tak dojemná i na někoho, jako jsem já. (Pozn. První věc, v tomto případě seriál, u kterého jsem brečela.)
Přesto nelepší části se odehrávali na střední, co si budeme namlouvat... Z toho tedy plyne, že to ke konci bylo až příliš zdlouhavé a popravdě už to nebavilo ani mě ( A to už je co říct :D ) Přesto jsem to věrně dokoukala až do konce.

ZÁVĚR: Pokud máte rádi prostředí střední školy a sexouše na každém rohu, tak se určitě mrkněte. Myslím, že to stojí za hřích :D :D...

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Stav ohrožení
30. září 2014
další názory k seriálu

Dobrý nápad - špatné zpracování

Crisis je seriál, když už nevíte, co pustit. Nejlepší díl byl bezesporu pilot. Laťka poté rapidně klesala.
Byl to dobrý nápad, ale seriál si nedokázal udržet tu správnou kvalitu, tudíž bylo jasné, že skončí po první sérii.
Vlastně ani nevím, co by do té druhé dali. Dá se na to koukat, ale na zadek si z toho opravdu nesednete. Obsazení bylo příjemné, ale ani to seriál nezachránilo.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
The 100
18. května 2014
další názory k seriálu

Potenciál roste

Ze začátku první co mě napadlo, že budou muset tomuto seriálu každým dílem upravovat název - 100, 99, 98 a méně.Stala jsem se fanouškem sourozenců Blakeových ( takže fanda Lincolna a Octavie). Par věcí mě na tomto seriálu ovšem zarazilo:
1. Nejdřív tam běhá dvouhlavý jelen a pak si tam zemšťani přijedou na normálních koních.
2. Další překvápko - zemšťani mluví plynule anglicky. (Čekala jsem aspoň nějaké chyby v gramatice nebo tak.)
3. V prvním díle je vysadí na špatné hoře, ale teď už to vůbec neřeší.
Když přehlédnu tohle je to suprový seriál. A opravdu mě zajímá co se stane s ostatními na arše. Mnohem víc jsem ale zvědavá, jestli se dají dohromady Bellamy a Clarke.
Dále mě velice zaujalo, jak si tvůrci pohráli se Zemí, opravdu to tam zarostlo - fakt dobrý - to se vám povedlo. Držím palce, ať se seriál drží dlouho.

82 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Taneční akademie
18. května 2014
další názory k seriálu

Bravissimo

Seriál mě velice zaujal. Je to pro mě sice trochu jiný šálek kávy, ale stejně jsem se na to prostě musela dívat. Překvapilo mě, že to nebylo jen o baletu, ale i o jiných tancích a jsem za to ráda. Koho jsem tam určitě nemusela, byla Tara - Ta prostě musela mít všechno a kvůli své sobeckosti ubližovala ostatní kolem sebe. Koho jsem naopak milovala byla Abigail - k ní to intrikářství prostě patří. Když to shrnu, tak seriál se točí kolem baletu, ale je i o osobních životech studentů akademie. Po 1. sérii hodnotím seriál na 90%

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Předstírání
10. května 2014
další názory k seriálu

Šance byla

Nápad je to dobrý, ale že musí vypípnout každé "sprosté" slovo, tak to mi na tom opravdu vadí. Hlášky tam padaly dobrý, ale nějak si mě prostě ten seriál nezískal. Je mi líto. Odhaduju zrušení, když ne v 1. sérii, tak v 2. určitě. Podle mě tenhle seriál nemá tak velký potenciál, aby se udržel více jak 2 série.

28 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
40 %
plakát
Upíří deníky
3. května 2014
další názory k seriálu

Jednosměrná jízdenka do hrobu

Než se Elena stala upírkou, bych hodnotila seriál - 100%. Museli to, ale takhle pokazit a teď jsme v nekonečně nudném, začarovaném kruhu. Aby toho ovšem nebylo málo, tak se nám tam hromadí dvojníci, kteří si stejně přáli umřít. - Nechápu jaký mělo smysl je tedy oživovat.

Dále takzvaní "cestovatelé", které nemohu vystát, jsou úplně nesmyslné bytosti. Já myslela, že se to jmenuje Upíří deníky a oni z toho udělali hotové muzeum nadpřirozených bytostí.

Dali se přežít vlkodlaci a čarodějky. Uznávám, že upíři potřebují nějakého nadpřirozeného nepřítele a ne jen lovce upírů. Ovšem jediným smysluplným záporákem mi stejné vždy přišel pouze Klaus - původní upír a jeho sourozenci.

Závěr:
1. The Originals je teď mnohem lepší seriál než TVD !
2. Začíná to být opravdu nudné, měli by zabít jednu z hlavních postav, aby to mohlo být zajímavé. Za mě by to měl být Elena. Už obětovali Katherine, což nechápu. Zatím co Elena furt jen volala o pomoc, tak Katherine aspoň uváděla věci do pohybu.
3. Jen prosím žádné mořské panny, nebo podobné blbosti v další sérii, to už by bylo opravdu moc

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
58 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
50 %