avatar uživatele

Sakra,Johne

off
JménoPalo
Věk
BydlištěBanska Bystrica, slovensko
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
napište ak mate chuť pokecať o hocičom čo je pekné...alebo o whedonovi :-)
Názory uživatele Sakra,Johne
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
8. května 2011
další názory k seriálu

Whedon:"Pop-culture slayer"

No myslím, že tu všetci okolo mňa už povedali alebo aspoň naznačili všetko čo sa s týmto seriálom spája. Sk§r by som chcel len povedať mini-príbeh ako som sa k tomuto mega-kultu dostal. Na tento seriál nadávajú alebo ho negatívne hodnotia hlavne ľudia, ktorí o ňom nevedia absolútne nič a tipujem, že videli pribežne možno štyri alebo päť dielov. Ani ja som nebol iný. Prvý krát som Buffy videl na Nove a to som bol teda pekne rožčúlený(myslím že to bol diel Go, fish, go-nejak tak sa volal. Na seriál som zabudol a až o veľa, veľa rokov som ho zahliadol na Jednotke vo večerných hodinách. Bol som viac menej donútený hlavne nbudou a stereotypom stredoškolských internátov k tomu aby som niečo také zapol, no zrejme vďaka priaznivej konštalácií planet a pár hundrajúcim božstvám, ktoré už skôr ako ja, vedeli, že práve Whedon sa stane mojou osudovou femme fatale, som si sadol na gauč a dal tomu nonsensu šancu...vtedy to začalo. V hlave mi hrklo, pár mozgových buniek explodovalo, pár sa ich preskupilo a niektoré len víťazoslávne zvolali:Holááá, Welcome to Hellmouth.
Takže, som si našiel svoj obľúbený seriál...No ako získať celých neuveriteľných sedem sérií tohoto obludného eposu? Jedinou šancou bol kamoš, ktorý disponoval nádherným, luxusným vynálezom nazývajúcim:INTERNET(v týchto nádherných časoch ho už mám aj ja). No a to bol teda problém biblických rozmerov, ako prinútiť niekoho, kto priam opovrhuje seriálmi aby mi stiahol 144 častí o hláškujúcej blondýne kosiacej rady upírov častejšie ako prísluhovači vegánskej kuchyne hádžu staré vajicia na "obrátenú riť" loga Mc Donaldu. No naššťastie sa všetko vyriešilo, pointu vám nepoviem, lebo až pri písaní tohto článku som si uvedomil, že nie je nijak oslnivá. No tak tento "názor" za veľa nestojí, uvedomujem si to, ale čo mám o Jossovi hovoriť? nemám žiadne výhrady, no proste nič...hádam by mohol trošku ubrať pár kíl na váhe, ale to je asi tak všetko.

Pri Angelovi a Firefly sa zlepším

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Star Wars: Klonové války
7. května 2011
další názory k seriálu

feel the force

prva seria ma trosku sklamala svojim zaverom, dosť som bol k tomuto serialu skepticky. Druhá sezóna ma milo prekvapila, hlavne aj super nápadmi a dosť milou mierou originality, nie je to už ten star wars aky poznáme s prvej trilógie, ale velmi sa mi páči striedanie rôznych žánrov od:detektívky, hororu, space opery, politický thriller až po monster movie. velmi fajn

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %