avatar uživatele

Nel95

off
JménoNel
Věk
BydlištěÚL
Twitter@nelouch
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/nela.krejsova
Poznámka
Názory uživatelky Nel95
plakát
Původní
9. října 2015
další názory k seriálu

New Orleans, tady jsme

Asi tak nějak si představuju, že si tohle Klaus neodpustil při jeho/jejich příchodu. Kdo ví. Mě se tohle zalíbilo, tak jsem to použila.
Tak nějak rychle: nejdříve jsem viděla TO a až potom TVD, ale že by to nějak vadilo, o tom se nijak mluvit nedá. Vzhledem k tomu, že je TO mladší než TVD, jsou to i kvalitnější série. Říká se, že s každou sérii navíc seriál upadá. TO začalo dobře a podle s02 to vypadalo, že to tak bude pokračovat. U mě ale nastal pokles.
Mě totiž osobně unavuje, jak režiséři neumějí udělat tu správnou romanci, jak to až moc komplikují, jak jsou některé postavy až tak průhledné, některé postavy dokonce ztratí smysl, nebo jsou najednou jiní a ještě větší hlupáci. Každý seriál těží na párech, o tom žádná- ale stvět na tom příběhy všeho? Ne, za mě ne. v s02 se stalo hodně věcí- ať už dobré, nebo špatné, jsem překvapivě pořád tým Klaus. Měla jsem ráda určité postavy, které jsem naopak začala v s02 nenavidět a postavy, které jsem neměla ráda a v s02 zase oblíbila. Samotná s01 mi přišla jako jedna velká oťukávačka, kdy jsem pak stejně změnila názor- ale povedená byla.
Ke konci bych už jenom chtěla říct, že by Davině mohli už dát taky jinou dějovou linku a mohla by si vybrat jiný terč.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Upíří deníky
9. října 2015
další názory k seriálu

Na jednu stranu, proč ne

Do TVD se mi moc nechtělo. Věděla jsem, o čem to je, ale po maturitě bylo moc času, tak jsem si stáhla pilot. Stačilo mi 10 minut, abych to hend vypla, protože to bylo příšerné a dala tak šanci jiným seriálům. Nakonec ale zvítězila moje zvědavost a dala jsem tomu druhou šanci. Nebudu lhát, nejsem ani fanoušek Steleny, ani Deleny (to už vůbec ne). Herci nejsou špatní, ale Elena byla nejhorší postava vůbec, nejlepší snad překvapivě Katherine a Car. Ohledně děje to není až tak špatné, ale přece jenom, je až moc sérií a i tvůrci se do něčeho zamotali, co nedávali smysl. V každém seriálu je typické, že vznikne nějaký hlavní pár a všichni /dobře, většina) ho zbožňují- já nebyla ani za Stelenu a už vůbec ne za Delenu, neviděla jsem žádnou jiskru. Ale každý to vidí jinak.
TVD si nejlíp, samozřejmě dle mého, polepšilo tím, když tam dostali Původní- to mě snad bavilo nejvíc. Jsem osobně zvědavá na s07 (nebudu spoilerovat, zkušení ví), jak se to bdue vyvíjet, ale upřímně jim fandím víc, než ostatním sériím. Už podle synopsí to vypadá hodně zajímavě a možná uvidíme, že i bez nějakých těch hlavních párů to jde.
Na zahnání nějaké té nudy...proč ne. Ale, že by si mě to úplně získalo, jako některé, to zase ne.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
plakát
Království
9. října 2015
další názory k seriálu

Seriál, který se začal podřizovat divákům

Předem se omlouvám, ale kam jinam to sepsat, když ne sem? Předem bych řekla, že seriál mi na začátku padl do oka a měla jsem ho svým způsobem ráda. No, s každou novou sérií se bohužel horší i seriály...jako třeba u Reign
s01 byla jedna velká slaďárna, kam se musela přimíchat láska, trojúhelník a aby se neřeklo, tak i něco z historie. Ale pořád jsem to brala, jen jsem už tehdy nerozuměla Mary a jejím volbám/ rozhodnutím. Konec s01 napínavý, těšila jsem se, co přinese s02.
s02 bylo hodně velké zklamání. Na začátků žádné akce, cukrování, samá velká láska...s midseason přišel velký test a já jsem čekala, jak si s ním pčedstavitel/ představitelka poradí (vyhýbám se spoilerům, snažím se)...neporadil/a. To už signalizovalo, že je t v hájí a v háji to dál pokračovalo. Ani finále mě vlastně tak neuspokojilo a to, co se ještě děje Bashovi, to už mi přišlo jak "sci-fi".
A proč jsem zvolila název: seriál, který se podřizuje divákům? Už když se začala bortit s02 a s tím i nějaké osoby, začala klesat sledovanost. Lidi prostě milují určitě osoby spolu a když to pořád/ hned není, nechtějí se koukat. A seriál bude přežívat jen tak dlouho, dokud má dobrou sledovanost. A ačkoli s03 vychází dneska (no pro nás zítra), podle dostupných informací, synopsí,spoilerů atd. jsem si dala pár věcí dohromady a došlo mi, že seriál se vlastně řídí tím, co chtějí diváci, než samotní tvůrci. Takže moje sympatie k Reign hodně klesly. Na co se v s03 ale těším je konečně to, na co jsem čekala asi od s02- Anglie.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Vlčí mládě
9. října 2015
další názory k seriálu

Nedat na název a dát tomu šanci

Na TW jsem narazila z jedné velké nudy a chtěla jsem zabít čas. Našla jsem epizody k TW a řekla, že to prostě zkusím.
s01 byla upřímně příšerná, kdy se Jeff snažil ukazovat na tu lásku a skoro všechno se točilo kolem nich. Na konci Jeffovi asi došlo, že to není úplně to pravé ořechové a začal to měnit.
s02 byla lepší než s01, ale pořád to nebylo ono, kdy bych čekala pozdě na live stream a nedočkavě čekala na další nový díl.
s03 mě velmi mile překvapila a to byla si i ta chvíle, kdy jsem začala na seriálu hodně ujíždět. jak 3A, tak i 3B měly něco do sebe a nějaký ten
odchod postav a příchod nových postav mě nemrzel, naopak, byla jsem radši.
s04 měla takové kolísání- některé epizody dobré, některé zase nudnější. Ale přesto jsem neustále čekala, kdy to vyjde a chtěla vědět nějaké spoilery.
s05 (zatím pouze 1/2; 5A)je podle mě velmi dobrým tahem. Většina lidí na ni nadává, stěžuje si, že je to až moc temné, atd a hlavně řeší smečku. Nechci tady spoilerovat pro ostatních, tak to řeknu krátce a snad mi to vyjde bez pár spoilerů- to, co přišlo, to, co se stalo, to bylo asi to nejlepší. Ztratit v někoho naději, rozpadnout se- to není v každém seriálu. V každém seriálu se většinou jedna z hlavních postav najednou stanou tou temnou, zlou a všichni zvednout zadky a pomáhají (viz 3B). 5A je v tomhle jiná, je to o té naději a já jsem unešená.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %