avatar uživatele

Mhysa

off
JménoMichaela
Věk23 let (Vodnář)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Mhysa
plakát
Pán času
3. ledna 2015
další názory k seriálu

Raggedy Man, Goodbye

Můj bratr a taťka seriál sledovali, ale mně se do toho nechtělo. Potom jsem se na jeden díl s desátým podívala, ale znala jsem jenom devátého Doktora. Zeptala se: "Co se stalo s Doktorem ? To není on." Tak mi bratr vysvětlil jeho regeneraci. To je pitomost, pomyslela jsem si. Avšak když mi oznámil, že tam už nebude Rose, tak jsem to začala sledovat ze zvědavosti, kdo tam bude. Nakonec jsem se podívala na všechny díly.

9. Doktor
Fantastické! Dělá si legraci ze všeho a všech. Dovede však použít chladnou logiku. U jeho regenerace mi nějaká ta slza ukápla.

10. Doktor.
Dlouhá éra chytrého a humorného Doktora. Byl úžasný. Jeho regenerace mi přišla zdlouhavá. Až moc. Allons-y !

11. Doktor
Když jsem ho viděla poprvé, byla jsem překvapená. Později jsem si na něj zvykla, stejně jako na Amy. U jeho regenerace jsem brečela, když si sundal motýlka. Geronimo!

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Hra o trůny
3. ledna 2015
další názory k seriálu

Zima se blíží

U tohoto seriálu jsem viděla pouze dvě a půl série. Ano, vím, že to je málo, zvlášť když přichází další sezóny.

Seriál je úžasný. Zajímavá místa, každá postava má svůj vlastní jedinečný příběh.

I když to mám ráda, dávám přednost knížkám, po kterých jsem sáhla po druhé sérii. Myslím, že jsou lepší a doporučuji si je přečíst.Knihy se staly důvodem, proč to moc nesleduji. Něco úplně vynechalo, změnili tak brutálně, že to bije do očí.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Království
3. ledna 2015
další názory k seriálu

Překvapení

Na tento seriál jsem narazila naprostou náhodou, když jsem se dívala na televizi a viděla jsem upoutávku. Řekla jsem si, to nevypadá špatně, tak jsem si na internetu našla o čem to je. Přemýšlela jsem. Mám se na to podívat? Obsah mi přišel zajímavý, ale hlavní představitelka mě trochu zarážela. Ano, Adelaide je krásná dívka, ale Marie má vypadat úplně jinak. Nakonec jsem rozhodla-ne.

Jeden večer jsem se nudila, tak jsem si to pustila. U první epizody jsem se docela smála. Přišlo mi to jako blbost. Avšak ke konci mě to chytlo a hned jsem si pouštěla další díly.

Vřele doporučuji. Myslím, že náctiletým dívkám se to bude líbit. Krásné prostředí, šaty, hrdinové. Hudba je sama o sobě pěkná, ale moc mi tam nesedí.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %