avatar uživatele

Danyb

off
JménoDaniel
Věk25 let — narozeniny slaví za 12 měsíců (Beran)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Danyb
plakát
Perníkový táta
8. října 2016
další názory k seriálu

I am the danger!

Seriál znám již nějakou dobu, ale až teď jsem se rozhodl na něj podívat díky mému narvanému programu seriálů. Nicméně musím říct, že je Perníkový táta opravdu mistrovským dílem, který rozhodně nezklamal. Ze začátku je děj klidný, s pomalým rozjezdem, ale s další a další řadou se děj stále stupňuje. Poslední série je opravdovou špičkou, která vás donutí sednout si na prdel a sledovat každou vteřinu tohoto božského seriálu. Děj do sebe postupně krásně zapadává, nechybí plno zvratů, chemie, násilí, řešení vztahů a...prostě všeho! Druhá polovina páté série byla opravdu akční a než se člověk stihl vzpamatovat, přiletěla další zvratová bomba, při které jen člověk seděl s otevřenou pusou. Seriál jsem si opravdu zamiloval a z finále poslední řady jsem se ještě do teď nevzpamatoval.

A závěr? S klidem můžu říct, že seriál u mě drží naprostou jedničku a kdo ho ještě do teď neviděl, tak už je opravdu čas, protože takových seriálu moc nenajdete.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Chuck
25. září 2015
další názory k seriálu

Guys, I know Kung-Fu

Tento seriál patří mezi mé první sledované Americké seriály, když jsem byl ještě malý klučina, koukal jsem na tenhle seriál v televizi a strašně mě fascinoval. Když jsem seriál v TV dokoukal, bylo mi asi kolem 12-ti let. Poté jsem na Chucka úplně zapomněl, roky plynuly...A ejhle! Před týdnem a půl jsem si na seriál vzpomněl a rozhodl jsem se ho zkouknout znova, říkal jsem si, že by to mohlo být super a já si mohl připomenout staré časy. Hned jsem si musel pustit první díl a už to začalo. Nyní jsem po ani ne po dvou týdnech u 3. řady, denně stahuji okolo 4 dílů, které všechny zkouknu po sobě. Rád bych na to šel pomalu, ale ten seriál je prostě strašně návykový. Na jedné straně rodina, kamarádi, přátelé a na druhé tajná role superhrdinského agenta s počítačem v mozku. Vážně to má hodně do sobě a se seriálem (I když skončil), jsem hodně spokojený. Věřím, že až se brzy dostanu k poslednímu dílu, tak mi pár těch slz ukápne, protože všechno hezké jednou končí...bohužel.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Prolhané krásky
8. srpna 2015
další názory k seriálu

li-Ars

Ze začátku jsem seriál začal sledovat v TV a docela mě zaujal, tak jsem se rozhodl začít ho sledovat. Zkoukl jsem první sérii a seriál jsem si zalíbil. Od té doby trpělivě čekám na každý díl a nenechám si žádný ujít. Musím sice přiznat, že je seriál už hodně zamotaný a já už si ani některé věci nepamatuji, ale pořád mě baví. Baví mě ta nepředvídatelnost, kterou dává -A, lhářky a ostatní herci seriálu, problémy se kterými se lhářky potkávají a že jim jich způsobil/a -A hodně... A celkově dějovost a komunikativnost seriálu. Těším se na letní finále, kde budeme čelit F-ACE to FACE.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Co je Andy?
9. května 2015
další názory k seriálu

Seriál mého staršího dětství?

Když jsem byl malý, neměli jsme Jetix, takže jsem o tomto seriálu nikdy neslyšel. Vlastně nevím, jak jsem na něj ve svých 13 letech narazil, nejspíše někde na internetu. Zpět k tématu. Když jsem na seriál narazil, pustil jsem si jeden díl. Jelikož mám rád Kanadské žertíky a animované seriály, tak jsem si seriál oblíbil. Když se na něj dívám, cítím se útulně a plný nápadů. Nechybí ani pobavení, jen ta grafika, ale tu jim nemůžu vyčítat, když je seriál z roku 2001. V seriálu je bohatý děj a mnoho více předností.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Živí mrtví
9. května 2015
další názory k seriálu

Head Is Your Aim!

Nemám moc rád horory, zombie mě nikdy moc nezajímali, ale to vše se změnilo, když jsem narazil na tento seriál. Začínal jsem od druhé série, a i když jsem nevěděl, jak apokalypsa začala, nemohl jsem odolat a musel jsem zkouknout díly druhé série, co jsem prošvihl. Přesto, že jsem neviděl základ, jsem se v seriálu dokázal orientovat a hned jsem si ho zamiloval. Stal se jedním z mých nejoblíbenějších seriálů a to ne jen tak. Efekty, hudba, herci, zbraně, prostředí...to vše dává dohromady vražedně skvělou kombinaci. Skoro u žádného dílu jsem se nenudil, možná na pár výjímek s flashbacky. A dává nám ještě jednu věc, až jednou nastane apokalypsa, víme co máme dělat!

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Hra o trůny
1. září 2014
další názory k seriálu

Valar morghulis

(knihu jsem nečetl)
O seriálu jsem se dozvěděl od mé kamarádky, proto jsem se rozhodl dát na její doporučení a shlédnout první díl. Ale kupodivu mě vůbec nezaujal a po 20-ti minutách jsem ho "odhodil." Jenže se ukázalo,že má tento seriál něco do sebe. Děj seriálu se stává postupně čím dál více napínavý. Jediné,co se mi moc nelíbilo,bylo množství krve prolité v seriálu.
Když pominu hodně krve a dlouhé strategické rozhovory,tak je seriál super. Nejlepší se mi na seriálu zdála nepředvídatelnost,což znamená,že nebylo z ničeho jasné,jak bude děj pokračovat,děj byl totiž plný zvratů a nečekaná smrt některých postav mě docela udivila. Jde vidět,že se tvůrci snažili přizpůsobit prostředí středověku. Ani hodně sexuálních záležitostí nechybělo. Doporučuji a těším se na další řadu,která nás brzo čeká...

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %