avatar uživatele

Dave Fry

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Dave Fry
plakát
Bohéma
15. ledna 2017
další názory k seriálu

Promarněné téma

Na seriál jsem se těšil, téma prvorepublikových špičkových herců spojené se složitou politickou situací bylo vskutku nabuzující. Jaké zklamání bylo po prvním díle, když jsem registroval pouze vleklý, nudný klasický produkt ČT. Seriál mě vůbec neoslovil a to zejména komplikovaností a nesourodostí jednotlivých dějových linek a postav.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
30 %
plakát
Westworld
14. října 2016
další názory k seriálu

Přehnaná očekávání

Po uvodním díle musím konstatovat, že se jedná o, pro mě, těžko ztravitelný mix (slátaninu). Připomínalo to film Vetřelci a kovbojové a patrně to časem vyšumí podobně jako ten film. Velmi jsem byl zklamán z výpravy, čekal jsem náročnější exteriéry i lepší kameru. Dějovou linku si dovedu představit, byť můj šálek kávy to není, ale jestli to autoři nezrychlí, tak se nedobere konce, ani po deseti sériích. Možná se mě do negativních hodnocení promítají příliš vysoká očekávání z hereckého obsazení a propagace...Snad se to po pár dílech zlepší.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
24 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 21 lidí
40 %
plakát
Poslední loď
3. ledna 2016
další názory k seriálu

druhá série

První série byla docela pohodovou a koukatelnou záležitostí. Dobrý nápad, spád, zpracování a docela ušly i herecké výkony. HODNOCENÍ I.série za mě: 75 procent. Ovšem druhá je snad nějaká paradie. Na výkony herců se prostě nedá dívat. Po prvních třech dílech jsem měl dojem, že jsem se ocitnul v devadesátých letech a někde na mě vyskočí Chuck Norris...Druhá série mě velmi, ale velmi zklamala. Bez nápadu, bez pořádné výpravy, ubohé herecké výkony, samé klišé. ŠKODA.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
40 %
plakát
The Assets
30. ledna 2015
další názory k seriálu

Paráda

Výborně zpracované špionážní drama, které v některých momentech dokonce převyšuje obdobný seriál The Americans. Herci jsou skvěle vybraní, nadšený jsem z vykreslení zpravodajských her a zasazení do osmdesátých let tj. bez mobilů a internetu. Za povšimnutí stojí také srozumitelná angličtina.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Marco Polo
17. ledna 2015
další názory k seriálu

Slušný, dívatelný seriál

Na seriál jsem se těšil a zřejmě i proto byla má očekávání poněkud vyšší. Přesto se jedná o kvalitní a dívatelný seriál se zajímavým tématem a o spád zde není nouze. Bohužel postrádám u herců lepší angličtinu, snad je ve druhé sérii předabují nebo zapracují na výslovnosti. U císařovny a hlavního hrdiny je to opravdu strašné. Doufám také ve zlepšení výpravy, očekávám více pompéznosti a lepší záběry krajiny. Jinak se první série dá skouknout vkuse a čas pěkně ubíhá:-)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %