avatar uživatele

libuse29

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky libuse29
plakát
Vražedná práva
21. října 2015
další názory k seriálu

how to get...

Seriál mě naprosto uchvátil. Zajímavé téma, zajímavé zápletky. Divák je v napětí až do konce. Jestli byl někdo překvapen na konci první série - kdo vlastně zabil Lailu - tak bude úplně šokován tím, co přináší druhá série. Naprosto neuvěřitelný, děj hltám od začátku do konce a vždy jsem totálně naštvaná, že už je konec, protože každý díl na konci přinese úplně novou otázku. Jediný, co bych vytkla v první sérii, je - jak už bylo řečeno - opakující se začátek. Což ve druhé sérii není hned od prvního dílu. Je pravda, že jsem zatím viděla jen ty 4, které jsou. TENTO SERIÁL STOJÍ ZA SHLÉDNUTÍ. Nutí člověka přemýšlet - kdo, co, jak, proč.....ale stejně na to nenajdete odpovědi :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Z Nation
3. října 2015
další názory k seriálu

zombie

Jsem fanynka TWD, nyní sleduji spinoff Fear TWD, který mě velice zaujal také. Po přečtení různých názorů na z nation jsem se rozhodla zkusit alespoň 1. díl - vzhledem k tomu, že názory se liší. Musím říct, že na TWD nedám dopustit a že se seriálu jen tak nic nevyrovná, tak i přes to se mi z nation líbí. sem za dva dny už u 5. dílu:-).Zombie v z nation jsou rychlí a dokonce se mi zdá, že i občas přemýšlí, což je zvláštní, ale jen ve srovnání s TWD. I když se hodně píše, že se nedají tyto dva seríly porovnávat, tak i přes to to dělám a není mi to nepříjemné :-)naopak. Tento seriál je pojatý trošku jinak, zde hned od začátku víme, že existuje možnost vynalezení vakcíny, protože už od začátku je člověk, který přežil 8 kousanců, takže to diváka žene dál koukat, aby věděl, zda to lidstvo dokáže. V TWD ani po pěti řadách stále nevíme, zda něco někdy takového vůbec bude (nejsem čtenář komiksů, pouze divák, takže nevím, jak se vše bude vyvíjet dál) V TWD je hodně zachycena psychologie postav, což nakonec vede k tomu, že krev, hnijící těla,... přestanete po určité době vnímat. V z nation tomu zatím tak není, je tu tolik zombie, že je vnímám čím dál více. Myslela jsem si, že mě žaludek už nic nezvedne, ale opak je pravdou. Andy na hostině u Tobiase a ve skladu "živého masa" to bylo úžasný!!! Musela jsem doma odložit snídani:-) Můj názor je takový, že z nation stojí zato vidět i přes to, když je někdo "kovaný divák TWD". Je to pěkný, líbí se mi to a doporučuji to.
.........měním názor, po shlédnutí první série - dobrý, ale další série - hrozný. Nelíbí se mi co předvádí Cassandra - není ani zombie ani člověk, chová se jak zvíře(ted už teda ne). To, že je tu zombie tráva hnojená zombíky no budiž, i když teda taky trapárna, ale zombie baby, tak to je fakt už strašný. Přijde mi, že tvůrci neví, čím by seriál OKOŘENILI. No jak jsem psala na začátku, že jsem fanda TWD, tak u TWD opravdu zůstanu, protože to je fakt propracovaný. Kdo ulítl na TWD nemůže najít zalíbení v z nation, je mi líto, dávala jsem tomu ze začátku šanci, což byla chyba.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %