avatar uživatele

Eobard Thawne

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Doporučuju mrknout na můj YouTube channel: Quantum Videos Cz
Názory uživatele Eobard Thawne
plakát
Jessica Jones
25. dubna 2016
další názory k seriálu

Neskutečně mega brutální. A to je blbě!

"Cože? Tenhle chlápek nesnáší tenhle seriál? Vždyť je to od Netflixu a je to dost jak Daredevil! To je přece super!!!" A nebo ne?

No... Nerad bych se tímhle názorem někoho dotknul, nikomu to nenutím a každý má právo se dívat, na co chce, ale každý má taky právo na názor, a proto ho sem píšu.

Jessica Jones mě vůbec neoslovila. Vlastně mě naštvala. Je to tím, že seriál je přespříliš drsný a brutální. Možná si myslíte, že jestli nemám rád drsné věci, neměl bych koukat třeba ani na Person of Interest, ale zamysleli jste se nad tím,jaký je v tom rozdíl. V Person of Interest tvůrci vědí, že existuje určitá hranice brutality, kde něco je ok a něco je už špatné, ne-li přímo nechutné. Tady (a v Daredevilovi) to tvůrci nedokážou, nebo nechtějí pochopit.

Zmlácení bandy padouchů, nebo zastřelení nějakého šmejda je v pohodě, ale co třeba když hlavní postava řekne: "Tomu chlápkovi jsem utrhla hlavu." Je to taky v pohodě? Podle mě (ale je to jen můj názor) to v pořádku už není. Občas mi taky přijde, jako by Jessicu bavilo, být brutální a to na mě u hlavní hrdinky nepůsobí dobře (u záporáka je to samozřejmě něco jiného).

Prostě a jednoduše chci říct, že to podle mě tvůrci s násilím a brutalitou přehnali. Nikomu ale nezazlívám, když se mu to líbí. Na to každý právo. No, tak snad jsem moc fanoušků Jessicy Jones neurazil. Opakuju, že to, co jsem tady napsal je jen můj názor a nikomu ho nechci nutit.

Přesto by možná nebylo tak úplně naprosto od věci, kdyby jste se nad mým komentářem zamysleli a položili si otázku, zda ta úroveň násilí není přece jenom trochu moc vysoká...

45 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
9 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
20 %
plakát
Daredevil
24. dubna 2015
další názory k seriálu

Moc násilí

Na mě moc násilné. Doslova se tam v násilí vyžívají. Jinak by to byl dobrý seriál.

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
30 %
plakát
Mozek v akci
28. února 2015
další názory k seriálu

Brain Games

Tento seriál vám přiblíží a ukáže, jak že to vlastně funguje váš mozek. Já osobně jsem se od Jasona Silvy hodně naučil a proto dávám tomuto dokumentárnímu seriálu plných 100%

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Prehistorický park
25. ledna 2015
další názory k seriálu

Prehistorický park.

Tento seriál mne vždy bavil, a to ze dvou důvodů: Jednak mám rád filmy a seriály s Nigelem Marvenem, a jednak mám rád prehistorii. Seriál je sice vědecky nepřesný, ale to se dalo vzhledem ke stáří seriálu jen očekávat. Pokud pominete vědeckou nepřesnost tak se určitě úžasně pobavíte. Všechny epizody se mi velmi líbily a musím říct, že na tento seriál nikdy nezapomenu...

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Do vesmíru se Stephenem Hawkingem
17. ledna 2015
další názory k seriálu

Nejlepší dokumentární seriál

V tomto seriálu se světově proslulý vědec Stephen Hawking zamýšlí nad všemi možnými otázkami ohledně Vesmíru, jako: Existují mimozemšťané? Nebo třeba: Je cestování časem možné? Stephena Hawkinga zde úžasně namluvil Benedict Cumberbatch, který svým hlasem seriál posouvá ještě o něco dál. Jediná nevýhoda seriálu je ta, že už musíte o vesmíru alespoň něco málo vědět, abyste pochopili, co se vám Hawking snaží říct. Za mě má seriál plných 100%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Taková normální rodinka
17. ledna 2015
další názory k seriálu

Tak tím by se dalo mučit!

Taková normální rodinka by se podle mne měla jmenovat Taková normální blbinka, protože zde není nic, co by se líbilo inteligentnímu člověku. Příběh i postavy jsou příšerné. Viděl jsem všechny díly a ani jeden se mi nelíbil. A když se vám nelíbí ani jeden díl seriálu, tak musí být něco špatně...

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
14 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
0 %
plakát
Lovci zločinců
16. ledna 2015
další názory k seriálu

Jste sledováni!

Samotná myšlenka stroje, který by na základě dostupných údajů předvídal zločiny, není až tak nereálná a i když je nepravděpodobná, tak tím tvůrci seriálu pravděpodobně naráží na to, že dnes jsou všichni špehováni tajnými službami. Seriál vypráví o miliardáři Haroldu Finchovi, který stroj vynalezl a pak zjistil, že vláda kašle na obyčejné zločiny, které stroj dokáže odhalit, a zajímají ji jen teroristické útoky a tak vytvořil zadní vrátka, aby věděl, kdo se podle stroje zaplete do nějakého zločinu, ale pak potřeboval společníka, který by byl schopen zasáhnout a zločinu předejít. Tímto společníkem se stal John Reese, bývalý tajný agent. Reese i Finch jsou oficiálně mrtví, což jim poskytuje dokonalé krytí a nikdo je tudíž nikdy nemůže vypátrat.

Co se postav týče, mám je rád všechny.
Tajuplného, ale vtipného a rozhodně geniálního Harolda Finche, který si velmi cení svého soukromí, impulzivního, ale přesto chladnokrevného Johna Reese, kterému se v boji skutečně nikdo nevyrovná, trochu zbabělého, ale přesto i trochu odvážného a vždy nervózního Lionela Fusca, detektiva, který Finchovi s Reesem tajně pomáhá, a pak samozřejmě detektiva Carterovou, která prvně Reese stopovala, ale nakonec se k němu a k Finchovi přidala. Ze záporných postav jsem si celkem oblíbil Eliase, ale pak už asi nikoho.

Celý seriál se mi zatím líbí a dychtivě očekávám nové díly. Seriál si mě naprosto získal a ode mne má plných 100%.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Jamieho revoluce ve stravování
16. ledna 2015
další názory k seriálu

Food Revolution

Tento dokument je zaměřen na nezdravé stravování dětí ve školách v Los Angeles. Je trochu trapné, že na to musí poukazovat Brit a Američani si toho nevšimli sami. Každopádně mám Jamieho Olivera rád a to, že se snažil na onen problém upozornit a také ho řešit je skutečně velký čin. Celý seriál pomohl špatně stravovaným dětem v LA a dostal problém do povědomí lidí. Jediné, co mi na něm vadí, je to, že má jen pomálu epizod. Za mě má Revoluce ve stravování 90%

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Flash
15. ledna 2015
další názory k seriálu

The Flash

Tak kde mám začít... Když jsem o Flashovi slyšel poprvé, myslel jsem, že to bude strašná blbost, ale když jsem uviděl pilot, zjistil jsem, jak moc jsem se mýlil. Namísto hloupého způsobu získání superschopností zde bylo sice hodně sci-fi (ale o to ve Flashovi jde), ale aspoň dávalo trochu smysl. Co se týče děje, ten se mi skoro ve všech epizodách více než líbil. Samotná myšlenka superhrdiny jako je Flash je sice dosti často používaná (vždyť kolik ze superhrdinů dosahuje neuvěřitelné rychlosti), ale toto je pravý originál. Ohledně zápletek nemohu říct nic jiného, než to, že jsou napsány skvěle a na rozdíl od mnoha lidí mne neudivuje, že Barry o svých superschopnostech Iris neřekl (neslíbil to náhodou Joevi?). Barry je mi jako postava sympatický a to hlavně tím, že není dokonalý,také dělá chyby a pořád řeší všední problémy ovyčejného člověka, ačkoli obyčejným člověkem ho nazvat nelze. Iris Westovou moc rád nemám, je občas trochu otravná, ale přesto docela milá. Barryho kolegové, policisti Joe a Eddie jsou prostě velmi dobře vytvořené postavy. A co se týče doktora Wellse a jeho skupiny, Caitlyn a Cisca, jsou mi všichni sympatičtí. Hlavně Cisco mě baví, je to sice 'supernerd', ale i přesto se chová jako normální člověk a navíc je to takový týmový komik. Caitlyn je mi také sympatická a rozhodně celý tým perfektně doplňuje. A pak je tu samozřejmě doktor Wells. Od něj jednoduše nevím, co čekat. Podle všeho se zdá, že cestoval časem, protože jak jinak by mohl znát budoucnost a monitorovat její změny. Seriál je takovou teenagerovskou verzí o dost temnějšího Arrowa, a musím uznat, že je, tedy podle mého názoru, mnohem lepší. Seriál je velmi vtipný, ale chvílemi zaznívají temnější tóny, přičemž je všechno protkáno vědou (jak tou skutečnou, kterou známe my, tak tou sci-fi vědou, která seriál udělala mnohem lepší, než bych čekal). Zamě má seriál prostě plných 100% a musím uznat, že plným právem.

62 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
46 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Doctor Who: The Infinite Quest
28. prosince 2014
další názory k seriálu

Doctor Who, ale přesto...

Je to sice Doctor Who a příběh je originální a velmi pěkný, ale všechno strašně shazuje úroveň animace. To je prostě nevýslovná hrůza. I Doctor Who: Dreamland měl animaci lepší. Za mě by seriál dostal 100% za příběh a 10% za animaci, takže jsem se rozhodl dát 90%.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
1/3
123