Peeweena

off
JménoPavlína Melicharová
Věk33 let
BydlištěFügnerova 259, Bílina 418 01
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Peeweena
plakát
Temné léto
13. dubna 2019
další názory k seriálu

Uff

UFF! Jedno velké uff.

Jakože, Z - Nation mě pohltil, byla to naprostá bomba, humor, napětí, nic tomu nechybělo. Konec jsem oplakala, ale dle mého to skončilo akorát. O Black Summer jsem četla, že se chystá, ale bližší info mne minulo. A dnes ráno zapnu Netflix a hned na mě vyběhne : BLACK SUMMER WATCH NOW.

Nesmírná radost, přítel na mě koukal jak na blázna :D.

Nicméně tím mé nadšení zmizelo. Co to sakra bylo? Skoro se tam nemluvilo, příšerně natočené, absolutně zmatené, přeskakování ve scénách.

Dokoukala jsem to tedy celé, ale protože jsem doufala, že to nakonec dostane celé smysl. Nedostalo

Škoda.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
Řada nešťastných příhod
23. března 2017
další názory k seriálu

Naprosto geniální

Knižní verze mne minula, film jsem viděla kdysi dávno, nicméně miluju filmy a seriály s ponurou, ale přesto veselou atmosférou. Po skončení Penny Dreadful jsem si myslela, že žádný podobný nebude, ale tohle mne vyvedlo z omylu. Všechny díly jsem shlédla na jeden zápřah a nemohla jsem se odtrhnout. I když víte, že děti Olafovi utečou, stejně čekáte, za jakým bláznivým "příbuzným" se opět dostanou <3 Malinko mi na celém seriálu vadila Cobie, prostě jsem v ní viděla Robin, přitom s NPH jsem tenhle problém neměla. Každopádně i tak 100 % a už by mohl NEtflix vysypat další serii :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
My Little Pony Tales
20. ledna 2016
další názory k seriálu

My little pony <3

Tohle byl můj seriál děství. Měla jsem spoustu dílů ještě na VHS, a pouštěla jsem si je pořád dokola. Věřím, že teď by mi to přišlo trapný, kdybych se na to dívala, nicméně dávám 100%, protože ty hodiny a hodiny, které jsem nad tím seriálem strávila, musely mít nějaký důvod :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Heuréka - město divů
21. července 2015
další názory k seriálu

Heuréka!

I když to občas byla trochu nuda a dalo se předvídat, co způsobilo katastrofu, trvalo mi necelé tři týdny seriál dokoukat :) Obrovský palec hore tvůrcům za rozloučení, tohle byl jeden z nejlepších (ne-li absolutně nejlepší) konec, jaký jsem u seriálu viděla. Carterův "let" červí dírou se všemi záběry mi vehnal slzy do očí a poslední scéna v autě to celé dovedla k dokonalosti :) I se všemi nedokonalostmi za mě 100% :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Haló, haló!
11. ledna 2015
další názory k seriálu

Dobře čtěte, nebudu to víckrát opakovat :)

Pamatuju si, když jsem byla malá a každý den na to koukala, i přestože jsem tomu moc nerozuměla. Nedávno (dobře, cca 3 roky zpět :D) jsme se s kamarády bavili o seriálech, na které jsme koukali a když přišla řada na Haló, Haló, tak jsme se den co den scházeli a koukali společně :D Dost věcí jsem i chápala a smála se stejně jako před lety. I přes opakované fráze má tenhle seriál úžasnou atmosféru :) Doporučuji všem, co mají rádi britský humor :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %