avatar uživatele

Richard Žurman

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Richard Žurman
plakát
Živí mrtví
26. listopadu 2016
další názory k seriálu

Konec seriálu

7. série... Násilí a nenávist nezná mezí, součást tohoto seriálu, vracíme se ne do středověku, ale do doby naprostých brutálních způsobů lidoopů! Tento rozšířený seriál mění povahu milionů lidí... jen s nad tím zkuste zamyslet. Do této chvíle ještě snesitelný seriál se stal nechutným exkrementem, kyselými zvratky... toto budou požívat miliony lidí na této planetě? Pak se divíme, čím se inspiruje Islámský stát! Ano, i ten má internet světě div se!
Dosud spravedlivá zombie bitva byla prodána za vyšší sledovanost v jatka mezi lidskými jedinci! V prvních sériích jednoznačne 5 hvězd, dnes, 7. řada? Už jen uboze prodlužovaná nechutnost a sračenečky!

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
21 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
0 %
plakát
Lucky Louie
26. února 2015
další názory k seriálu

Na odlehčenou po práci

Nedávno jsem hledal nějaký nový seriál na odlehčenou když přijdu z práce. Podmínkou byl krátký - dvacetiminutový a komediální formát.
Narazil jsem tedy na Luckyho Louie a okamžitě mě dostal i přes neustálé nahrávky smějícího se publika, tolik příznačné pro pitomé americké sitcomy a tolik obtěžující pro běžné diváky.
S danými ironickými situacemi v seriálu se normální Čech v životě úplně běžně nesetkává a tak ho potěší, že se může hloupým amíkům (kteří se tak rádi oslovují výrazem "buzno") opět a zase hezky zhluboka vysmát! :D
Kdo je puťka domácí a chodí pravidelně do kostela, měl by se tomuto seriálu radši vyhnout obloukem.

A byla to právě vtipnost okořeněných výrazů, čímž si seriál získal oblibu a mnoho svých fanoušků... což asi nějaký cudný americký křesťan nedokázal skousnout přes zuby a proto musel tolik oblíbený sitcom pro svou "sprostotu" jednou pro vždy skončit :(
Natočilo se 13 dílů, poslední díl na internetu v češtině bohužel nenajdete.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %