avatar uživatele

Synysterka

off
Jméno
Věk41 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Synysterka
plakát
American Horror Story
21. listopadu 2015
další názory k seriálu

Každá série je tak rozdilná

AHS jsem dlouho obcházela, až jsem si jednoho dne pustila první díl a pak následovalo tohle-
MURDER HOUSE-nedokoukala jsem do konce ani první díl a udělala jsem za AHS tlusou čáru. Jenže po pár debatách s přáteli na téma AHS jsem si pustila rovnou-
ASYLUM-od prvních minutek mě to úplně pohltilo a říkala jsem si, jak je možné, že jeden seriál může mít pro mě tak rozdílně poutavé série. Asylum je prostě dost dobrá psychárna, kdy se mi chvílemi nervozitou tajil dech a já prostě každou volnou chvíli koukala, jen abych se dozvěděla, jak tato série skončí. A už mi bylo jasné, že si určitě pustím i-
COVEN-za mě snad ještě lepší série než Asylum, asi proto, že téma čarodějnic mě fakt zajímá.
Celý ten děj mě pohltil, myslím, že tam nebylo ani jedno hluché místo.
Více jsem z AHS neviděla, chystám se dát ještě jednu šanci sérii MURDER HOUSE, zkusím jaká bude FREAK SHOW a co si nenechám určitě ujít bude HOTEL.
Na AHS mě baví, že každá série je o něčem jiném, je ukončená. Musím pochválit i výborné herecké obsazení.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Agresivní virus
21. listopadu 2015
další názory k seriálu

Povedené

Seriál mě hned od pilotu zaujal, první sérii jsem shlédla za dva dny, další série taky hodně dobrá, bavilo mě to, akorát když končil poslední díl, tak jsem si vzhledem k jedné situaci(pro ty co ještě neviděli nechci prozradit o jakou situaci jde) řekla, že dál už se prostě dívat nebudu.....,ikdyž vím, že jo, protože mi to prostě nedá nedokoukat jak to dopadne.
Jinak když to tak shrnu, pro mě to bylo chvílemi dost nechutné, chvílemi dost předvídatelné, ale to mi nevadilo. Tento seriál není pro každého, ale mě se opravdu líbí.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Pravá krev
16. srpna 2015
další názory k seriálu

Dost dobré :-)

Kde začít? True Blood jsem si dala do pořadníku, když jsem dokoukala Lovce duchů a chtěla jsem si zkrátit čekání na další sérii...
Začala jsem koukat před týdnem, teď jsem ve třetí řadě.
První díl mě po pár minutách přivedl do němého úžasu, nevěděla jsem, co si mám o tom všem myslet, nicméně jsem zůstala přikovaná a během dne sjela půlku první série. To už jsem věděla, že jsem ztracená a dokud to celé nesjedu, nebudu mít klid. Tady si na svoje přijde asi opravdu každý-upíři, sex, romantika...ikdyž já na romntaiku moc nejsem, tak tady mi to ani tak moc nevadí.
Mezi moje nejoblíbenější postavy patří jednoznačně Eric, ten mě totálně dostal, je to vážně sexy týpek :-)
Jsem zvědavá, jak se seriál bude vyvíjet dál, po shlédnutí všech sérií určitě napíšu jak se mi to nakonec celkově celé líbilo :-)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Lovci duchů
24. května 2015
další názory k seriálu

100 %

Před pár měsíci, jsem tento seriál začala sledovat na netu. Zaujal mě okamžitě, postupně se stal závislostí. Právě jsem dokoukala osmou sérii. Je to opravdu nadupané, každá série zaujme něčím jiným, není to pořád dokola a to mě prostě baví. Sam A Dean, týpci, co se dostanou pod kůži. Bylo tady napsáno mnoho z toho, co bych napsala i já, seriál doplňuje super hudba, vtipné hlášky, jo, stojí za to na to koukat. A jsem moc ráda, že jsem začala až nedávno a mám to všechno pěkně pohromadě, protože kdybych nedočkavě měla čekat na každou sérii, to by mě asi zabilo :-)

91 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
87 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 23 lidí
100 %