avatar uživatele

Steroline

off
JménoKája Dubská
Věk24 let — narozeniny slaví za 19 dní (Býk)
BydlištěPraha 10
Twitter@kajadub
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/kaja.dubska
Poznámka
Názory uživatelky Steroline
plakát
Witches of East End
2. srpna 2015
další názory k seriálu

Magie...

Pilotní díl mě velmi překvapil, konečně seriál který si vybral jediný nadpřirozený druh Čarodějky. Zabral se jimi do hloubky.. Někdy mě seriál nudil ale má nějaké kouzlo které mě donutilo sedět a koukat se dál. Hlavně Wendy ten její humor je to moje nejoblíbenější postavy WoEE potom je asi Freya. Prokleté čarodějky taky dobrý nápad Wendy má devět životů, Joanna má prokleté dcery umírají jí a roztoku před očima a kdo je proklel otec Wendy a Joanny.

A potom všem si seriál ukončí bez konce? To je trochu drsný zrovna v tom nejvíce napínavém to nemám ráda.. Pokud vám nevadí že seriál konci neukončeně tak se klidně kouknete ... Dávám 90%.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Dům loutek
31. července 2015
další názory k seriálu

Did I fall asleep?? :)

Úžasný a originální nápad Joss Whedon nesklamal. Eliza Dushk u je úžasná herečka například v seriálu Buffy the vampire slayer a Angel stvárnila roli Faith... Seriál měl sice pomalejší rozjezd ale od poloviny první série se rozjel bylo tam víc akce. Proste není co vytknout je to úžasný seriál ale zasloužil by si více dílu :3..

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Flash
31. července 2015
další názory k seriálu

No prostě Flash :D

Když jsem se koukala na pilotní díl říkala jsem si aj aj zase Arrow ale když jsem se koukala na 2 díl plný humoru tak jsem neodolala a začala jsem se na něj dívat. Akorát mě sklamala představa že nikdy nebude Snowbarry ta chemie mezi nimi je úžasná je na nich vidět že k sobě patři :3. Ale vypadá to že z toho nic nebude :(. Proto dávám jen 90% :D ale jinak je to fakt super seriál určitě se kouknete !!

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Gympl s (r)učením omezeným
31. července 2015
další názory k seriálu

Gympl..

Tento seriál je jeden z mála českých seriálu které jsem začala sledovat. Líbilo se hlavně obsazení Ondřeje Brzobohatého, Karla Heřmanka nebo Libuše Šafránkové podle mého názoru jsou to velmi kvalitní herci. Velmi příjemné mě překvapilo hudební zapojení a výběr hudby..
1. série mě jako většinou zaujala nejvíce a ke konci seriálu už to nebylo nic moc. Ale když jsem zjistila že budou gympl na nově opakovat ani jsem neváhala a začala jsem se dívat znovu :3..
Gympl bych nazvala spíše muzikálem protože kdo viděl aspoň jeden díl tak ví že skoro v každém díle (ne-li v každém). Je hudba se zpěvem. Jak víme tak nově seriály moc nejdou samozřejmě otázka názoru. Je to jeden z mála seriálu který nemá milion dílů a je zakončený. Takže kdo neviděl rozhodně koukněte ;)..

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Původní
30. července 2015
další názory k seriálu

The originals

Jelikož jsem velkým fanouškem The vampire diaries a upírů všeobecně tak ještě před shlédnutí pilotního dílu jsem věděla že mě seriál bude bavit :3... Začala jsem ho sledovat hlavně kvůli Rebece a tak mě docela zklamalo že už tam moc není.. Ale koukat se budu pořád kvůli Klausovi <3..
Doporučuji

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Upíří deníky
30. července 2015
další názory k seriálu

The vampire diaries

Tenhle seriál mě nadchnul již od pilotního dílu. Je v něm vše co by v seriálu mělo být: Napětí, romantika, drama ... Postavy jsou herci tvořeny tak že k nim ladí jako kdyby byli pro sebe stvořeni například Damon absolutní záporák a po dvou sériích jsem si ho absolutně zamilovala. Seriál je doprovázen typickým americkým humorem obzvláště sarkastický např. u Katherine.. U 5. sérii mě seriál pomalu přestávalo bavit a premýšlela jsem jestli se budu koukat i na 6. sérii ale nakonec mi kamarádka řekla že není až tak špatná. A opravdu byla lepší např. úžasný nápad Caroline má vyplé emoce a přesto se dokáže ovládat a nezabijí.. Určitě doporučuji se kouknout :3..

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %