avatar uživatele

bettyss

off
JménoAlzbeta
Věk29 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky bettyss
plakát
Westworld
9. ledna 2017
další názory k seriálu

Woooow

Tento serial jsem zacala koukat s tim ze to asi nebude zrovna muj vkus. Ale rekla jsem si ze zkusim jeden dil a uvidime. No a samozrejme jsem dokoukala celou prvni radu jednim mrknutim. Vybornej pribeh a konecny zvrat, kteryho jsem si do konce serialu vubec nevsimla. Proto jsem zkoukla serial jeste jednou a opravdu hodne veci tomuto konci nasvedcuje. U druhe rady musim byt vic pozorny divak. Jinak jsem moc rada za serial u ktereho jsem donucena malinko i premyslet. Vyborna hudba, herci proste vsechno ♥ proste wooow...

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Kazatel
22. prosince 2016
další názory k seriálu

Nabozenske obohaceni...

Serial jsem zacala koukat jen tak nahodou, hledala jsem s pritelem co by jsme mohli zkouknout. Komiks jsem nevidela. Jen jsem si precetla zde na serialzone popis serialu, po kterym jsem opravdu moc necekala. A kdyz jsem videla v popisu upir-alkoholik, myslela jsem ze to k sobe vubec nesedi a zrovna tahle postava mi bude nejvic protivna. Po shlednuti Pilotu jsem byla velmi prekvapena protoze prave Cassidy byl nejlepsi postava a tak to bylo i nadale v cele serii. Moc se mi libil humor a trosku ty brutality. A co musim jeste dotat ,,pane boze, ta hudba,, . Jediny co mi trochu vadilo, ze se nektere dily moc vlekly, skoro hodina jeden dil a dej se o moc nepohl. V kazdym pripade se nemuzu dockat dalsi serie :)

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Jmenuju se Earl
19. prosince 2016
další názory k seriálu

karma

Serial o lumpovi co si uvedomi ze asi dela neco spatne a udela si seznam. Serial mam celkem rada a to hlavne kvuli tomuto pribehu. Libi se mi ze Earl musi/chce najit vsechny kterym kdy ublizil. Tento serial ma bohuzel dost slabsich dilu, takze mam par oblibenych , ktery si obcas pustim i vicekrat a neoblibeny, ktery mi stacilo videt jednou. Za nejslabsi pokladam 3. serii.
Nejoblibenejsi postavy Joy a Zelvak :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
19. prosince 2016
další názory k seriálu

♥♥♥

Tenhle serial me opravdu ocaroval, miluju tenhle humor a i kdyz jsou nejake situace opravdu prehnane presto mi ke konci prijde ,,jak to v zivote chodi,, nemyslim ted co se stane s matkou ale hlavne to jak se parta pratel zacne tak trochu odcizovat kvuli vlastnim zivotum, problemum, praci. Zrovna nedavno jsem delala nekolika denni maraton a i kdyz jsem vsechny dily videla aspon 100x presto me pokazdy serial rozesmeje. Moje nejoblibenejsi postavy Lilecek a Marsmelounek. Kdo by si nepral tak dokonaly vztah.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Forever
19. prosince 2016
další názory k seriálu

Forever

Serial me celkove bavil, ale musela jsem koukat s pauzama. Neumim si predstavit ze ze koukam za sebou treba 10 dilu , protoze mi prijde tak nejak kazdy dil na stejny brdo. Stejny pocit mam i u Mentalisty, coz myslim Forever je malinko inspirovany prave timto serialem. Dale me fakt iritovaly male chybky v serialu. Napriklad kdyz nekdo telefonuje jde videt ze je na mobilu naskoceny hlavni menu a ne volani. Jinak zajimavy napad s nesmrtelnosti a hlavni hrdina Henry me jako postava hodne bavil. Skoda jen jedny serie, rada bych videla pokracovani.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
American Horror Story
13. prosince 2016
další názory k seriálu

AHS

AHS jsem zacala koukat na doporuceni kamaradky. Po prvnim dilu jsem byla celkem zmatena ale zaroven zvedava. Moje zvedavost presla v zavislost a proto jsem videla vsechny serie. Herecke vykony se mi libily predevsim od Evana Peterse, Jessicy Lange a Sarah Paulson. Jen skoda ze od 5.serie se Jessica neobjevi. Tento serial nejde brat jako celek, proto pridavam hodnoceni ke kazde serii.

1. Serie Murder House - 95%
2. Serie Asylum - 90%
3. Serie Coven - 50%
4. Serie Freak Show - 75%
5. Serie Hotel - 50%
6. Serie Roanoke - 90%

Jako nejhorsi beru serii Coven a Hotel, kde to beru pouze jako preslap a doufam ze bude vice takovych serii jako ty ostatni.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %