avatar uživatele

MNTB

off
Jméno
Věk34 let (Štír)
Bydliště
Twitter@marcina17
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky MNTB
plakát
Specialisté
17. ledna 2017
další názory k seriálu

parodie?

Myslela jsme si, že po kriminálce anděl a jí podobným krimi nesmyslům už nic horšího nepříjde. Přišlo.

Od Specialistů jsme očekávala propracovanou krimi, s vyškoleným týmem, neotřelými způsoby vyšetřování a hlavně chytrou podívanou, kdy do poslední chvíle nebudete vědět, kdo co spáchal. Omyl

Specialisté jsou jakousi parodií na krimi seriály. V první minutě vám ukážou absolutně neschopné padouchy, čím vás i okradou o finální moment překvapení. Vyšetřovací schopnosti týmu má lepší i moje babička, velmi slabé dialogy a pro pražáka třešnička na dortu - ultra dopravní nesmysl. Pokud se aspoň trochu vyznáte v Praze a v mhd, tak kruhové popojížděni tramvají na Náměstí Br. Synků vás musí značně iritovat.

Těch 10% je za slušnou komedii, který herecký ansábl předvedl.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
10 %
plakát
Girls
19. ledna 2015
další názory k seriálu

Ječí, brečí, neví co chtěj

Ty holky jsou s prominutím kr*vy. Ani jedna neví co chce, neustále ječí, brečí a pak se zas smějou. Nemluvě o tom, že se pomlouvaj a pak se tváří, jaký kamarádky to jsou. Začínám vážně přemýšlet o psychickém rozpoležení autorky. Krom hlavních postav, tak ani ve vedlejších se nenajde nikdo, komu byste mohli "fandit".

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
10 %
plakát
Arrow
17. května 2013
další názory k seriálu

Houpačka

Co má Arrow oproti ostatním seriálům s hlavním hrdinou, který trpí hrdinským komplexem? Upřímně absolutně nic. Sympatický a namakaný hrdina - splněno. Rodina opředená tajemství jop, je to tam. Milostný trojúhelník - no bez něj by snad ani seriál nemohl existovat. To vše je zabaleno v krásném balíčku plného akčních scén s padouchy, kteří zklamali tohle město.

Co se týče epizod, tak je to s ním jak na houpačce. Občas zkouknete díl, kdy ste zařezaný do sedačky a s napětím očekáváte co se bude celých 42 minut dít. A občas se zas naskytne epizoda, při které si říkáte na co to sakra koukám a je vám až trapně, že něco takovýho vůbec sledujete.

Arrow ani neurazí ale zas na druhou stranu ani nenadchne. Přesto ale těch pár silných epizod, které 1. série má, stojí určitě za zkouknutí.

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
32 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
60 %
plakát
666 Park Avenue
14. dubna 2013
další názory k seriálu

Drake

Kvalitních hororových seriálů moc není, prakticky by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Proto sem byla velmi nadšená, když tenhle seriál spustili. Námět seriálu je naprosto parádní. Vždyť přece každý po něčem touží, a pak už jen záleží na něm, co je pro to ochotný obětovat. A jaxe zdá, obyvatelé Drake jsou ochotní velmi. Pravda, trochu tomu chybí napětí, co asi všichni od hororu očekáváme ale tajemno a záhady, které nám Drake nabízí to bohatě pokryjí.

Hodně mě mrzelo, když tenhle seriál zařízli, protože nám toho mohl nabídnout ještě spoustu. Nutné je ale i pochválit autory za alespoň nějaký smysluplný konec, který si tenhle seriál rozhodně zasloužil.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Zajatci předměstí
5. prosince 2012
další názory k seriálu

Chatswin

Představte si Stepfordské paničky se sarkastickým a ironickým nadhledem a dostane Chatswin na stříbrném podnose. Už jenom z tohoto spojení jsem byla nadšená a těšila se co z toho vznikne. 1. půlka série se opravdu držela, jak narážkami na Blondýny s růžovou kabelkou, tak i na celý tenhle předměstský život. Vtípky i ironické poznámky od hlavní hrdinky Tessy měly svůj styl a půvad.
Teď mi ale bohužel příjde, že úroveň seriálu klesá. Jak po stránce humoru, tak i celková dějová kostra. Spárovat dvě naprosto odlišné postavy ve stylu jeden se od druhého něco naučíme a budeme šťastní až na věky, není opravdu něco co by se hodilo do tohoto seriálu. Nemluvě o Tesse, kterou díl od dílu nemůžu vystát víc a víc.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
40 %
plakát
Gympl s (r)učením omezeným
14. října 2012
další názory k seriálu

pilot

Jak jsem po prvním díle byla nadšená,tak s dalšími díly přišla krutá realita :/
Pilot vypadal svěže, bez tupých dialogů a neslaně-nemastných herců, bohužel další díly ukázaly pravej opak. Jakoby někdo v zákulisí řekl hrajete moooc dobře, měli byste ubrat, ať můžem srovnat laťku s ordinací a ulicí.
Snad se gympl ještě nějak vzpamatuje, bo po opravdu dlouý době jsem měla pocit, že je v televizi na co koukat.

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
40 %
plakát
Revoluce
11. října 2012
další názory k seriálu

stále čekám

Asi jsem příliš kritická ale z pilotu jsem si opravdu na zadek nesedla.
Kulisové prostředí hned v úvodním díle a spolu s hlavní hrdinkou, která se tváří povětšinu času jako ukřivděné štěně, kterému právě někdo vyžral misku není zrovna, to co by mě mělo týden za týdnem táhnout k obrazovce. Přesto, se ale k tomuhle seriálu opětovně vracím.
Prozatímní dějová linka není sice taky nic světaborného ale postupné odkrývání tajemství postapokalyptického světa je tak "vzrušující", že týden co týden čekám proč sakra ten proud vypadl.
Do budoucna ale v pokračování revolution moc nevěřím. Maximálně druhá serie, která dopadne hůř než ta první a v půlce ji stejně odpískaj.

vzkaz scénáristům: zabte tu malou m*chu.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
58 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
50 %
plakát
Newsroom
23. září 2012
další názory k seriálu

Nechytám se

Kvalitně zpracovaný seriál z novinářského prostředí. Co taky jiného čekat od HBO, to přece nejsou žádní žabaři. Nicméně nechytám se a pak tápu. Nespočet jmen a tolik informací během jedné minuty, že mám pocit, že mi snad praskne hlava. Než si stihnu uvědomit, co se to právě teď stalo, utečemí dalších x věcí, které ač se nezdají jsou pak klíčovým prvkem děje.
Možná je to moje vina, možná by to chtělo trochu zvolnit tempo seriálu. Každopádně, pokud tohle zvádáte, tak je Newsroom pro vás to pravé.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
14 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
plakát
Základka
23. září 2012
další názory k seriálu

Obsazení

Od tak hvězdného obsazení jsem čekala víc, než jen pár laciných vtipů a nevydařený pokus o sitcom.
Už samotný pilot šlápl do prázdna a než se stihl rozkoukat, tak zjistil, že skončil v několika set metrové propasti, ze které není cesty zpět.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
10 %
plakát
Bunheads
24. srpna 2012
další názory k seriálu

nezbývá než čekat

Stále nevím co si o tomhle seriálu myslet, na jednu stranu každý týden čekám jak pako na nový díl, na druhé straně jsem týden co týden zklamaná.
Myšlenka udělat něco podobného jako gilmorky ( ano vím, že je to od stejné autorky) mě vyloženě nadchla ale výsledek je poněkud rozpačitý a nedokončený.
Gilmorky byly propracované do posledního detailu, ať co se týče postav, děje, města atd. To Bunheads za nimi silně zaostávají. Děj svým způsobem nikam nesměřuje, Michelle působí jako zmatená včela, která svým žvatláním nejenom nikoho nepobaví ale spíše otráví, jelikož na konci té změti nevíte co tím chtěla vlastně říct a i celkové městečko, které by mělo působit jako doplněk seriílu vlastně vůbec neexistuje.

Prozatím uvidíme, co si pro nás autorka připravila a zda vůbec někdy dosáhne kvalit GG

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
1/4
1234